BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
274195.691 in reply to 274195.689
Date: 5/31/2016 3:31:58 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Nalijme si čistého vína, celé minulé období byl klid a všechny nyní znesvářené strany byly v pohodě. Až do zápasu se Španělskem, který byl po taktické stránce zpackaný a výrazně snížil naše šance do zbytku MS. Ale dodnes nikdo neřešil věcně, o co šlo, tedy nevhodné použití téměř nehratelné 2-3 zony. Místo toho se řešila forma Radimového příspěvku a od té doby to v diskuzích zásluhou nás všech jde o desíti k pěti.
Takže navrhuji zakopat válečné sekery a vrátit se k věcným diskuzím.

This Post:
00
274195.692 in reply to 274195.691
Date: 5/31/2016 3:41:58 PM
Overall Posts Rated:
913913
Ha, tak za to jsem ti musel dát puntík, i když je skoro nikdy nedávám:) Osobně jsem bral, že jste si to pořešili na externím.
Ale to je ono, řekněte si to a hotovo, stane se...chyba se ví a může být klid.
Já jen poznamenal, že se mě překvapuje stav věcí. Pak se strhla lavina a styl příspěvků Radima rozhodně ničemu nepomohl.

Zakopejte si ji mezi sebou, přece tady nebojujete proti lidem, co NT nezajímá, ale chcete podporovat ty, co ano...já se stáhnu a uvidím, jestli se mi bude chtít jít do toho zpět. Třeba mě i mrzí, že se prostě nezkusí něco nového, když se o tom vedlo tolik diskuzí. Ale já ve sportu neumím prohrávat, takže to trochu chápu.

P.S. Že ty chceš mít dobrou náladu před dovolenou:)

This Post:
11
274195.693 in reply to 274195.672
Date: 6/1/2016 12:48:49 AM
Tvoje slova
Ještě k volbám. Pro mě jde o absolutně nepochopitelnou věc, jak někdo může dát hlas manažerovi, který nenapsal ani řádku o tom, jak si představuje chod NT. Je to jako vystavit biankošek. Jako kdyby ve volbách kandidovala strana bez volebního progamu. Proč třeba neusiloval i o můj hlas? Kdyby mě oslovil, mohl jsem mu dát svůj hlas.
------------------------------------------
Dal jsem mu hlas i já neboť jsem koukal na jeho působení na BB a ty jsi proti němu trpaslík.

Co se týče řeči. Každý druhý rok se tu píše jak to ten a ten povede a jaký má koule a těšte se na změny a po 14 dnech se začnete topit v Hostivařském rybníku a koule jsou najednou někde úplně jinde než by měli být.......
Takže ty vaše řeči jsou jak předvolební beseda se soudruhama na naší politické scéně.

A k volebnímu programu. Ty si fakt myslíš že u nás má někdo volební program. Vždyt jsou všechny stejný a pochybuji že jsi nějaký četl a jestli jo tak máš moře volnýho času a doporučuji ho využít jinak a prospěšněji. Lituji lidi co volí dle volebního programu.

Pro mě vždy hovoří činy a kecy jsou až někde........

Last edited by tajnejsvatej at 6/1/2016 12:50:08 AM

From: Pepan55
This Post:
22
274195.694 in reply to 274195.693
Date: 6/1/2016 3:42:35 AM
Overall Posts Rated:
3939
Chtěl bych se připojit k výzvě Flumpinky, tedy abychom zakopali válečné sekery. Všechno se to rozpoutalo tím rwystyrkovým příspěvkem. Když jsem před dvěma sezónami kandidoval psal jsem že po taktické stránce nemám příliš velké zkušenosti, prakticky žádné. Především pak na NT úrovni jsem nevěděl jaké taktiky jsou hratelné a které ne. Tudíž jsem požádal o radu zkušenější. Na externím fóru jsem vždy připravil návrh taktiky a ostatní mohli psát své námitky a připomínky. Ostatní bylo čistě v mé a vajnsově režii. NT jsem přebíral v době, kdy neměl nikdo jiný zájem ho vést, tudíž jsem ho nechtěl přenechat někomu z ciziny, kdyby se do voleb přihlásil. Rwystyrky rady jsem vždy bral jako velmi cenné jelikož se v naší komunitě jedná o nejzkušenějšího manažera na NT úrovni.
Ještě jednou vás žádám, ať už jste na jakékoliv straně tohoto konfliktu a máte v sobě jakékoliv výtky vůči komukoliv, tak už je v sobě udržte. Je to docela smutný pohled, když se každý den podívám na fórum a je tu 20 příspěvků, které jen vytýkají někomu co pro NT udělal a jestli to udělal správně nebo ne. Na tom přeci vůbec nezáleží. Hrajte si každý podle svého. Když budete mít chuť se do chodu NT zapojit bude to příjemné, a když ne tak se nedá nic dělat.
Tak jak to tu nyní funguje se akorát připravujeme o radost ze hry. A to si myslím neprospívá nikomu a ničemu.

This Post:
33
274195.695 in reply to 274195.693
Date: 6/1/2016 4:54:19 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Ty seš fakt marnej. Vůbec nechápeš o čem je NT. Jeho působení na BB je úplně k ničemu. Rozhodující pro NT manažera je, kolik bude mít času. A je velmi důležité, aby se s námi kandidát podělil o to, jak by si vedení NT představoval. Pokud není schopný napsat ani tohle pochybuji, že by psal manažerům BB maily, kde by s manažery korigoval trénink. Skautoval by hráče, avizoval jejich přestup a těch důležitých věcí je spousta. Informovat komunitu o dění kolem NT na fóru. Myslíš, že by něco přispel na fórum, když není ani schopný napsat na fórum, že kandiduje?

A s tím Hostivařským rybníkem se běž léčit, evidentně z něj máš nějaký syndrom. Hláška pro mě hovoří činy je vážně k smíchu. O jakých činech mluvíš?? Jeho jediným činem bylo, že zmáčknul tlačítko registrovat. Wow vážně borec! Začínám litovat, že jsem mu taky nedal hlas...

Nechci se srovnávat, ale myslím si, že pro NT jsem toho už teď udělal milionkrát víc. Takže jestli pro někoho hovoří činy, jedině pro mě. Jenže to ty a tobě podobní nikdy nepochopí, protože máte pocit, že NT se řídí stejně jako klub. Stačí nastavit sestavu, taktiku a je hovoto. Jenže nastavení zápasu tvoří cca 5% veškeré náplně práce NT trenéra.

This Post:
00
274195.696 in reply to 274195.695
Date: 6/1/2016 7:52:09 AM
No tak dobře, když ne v Hostivařském rybníku, tak určitě v Jirkovském přivaděči. Tam ty koule aspoň rychleji odplavou..........

Ale za trpaslíkem si stojím.

Last edited by tajnejsvatej at 6/1/2016 7:54:24 AM

From: vajns
This Post:
00
274195.697 in reply to 274195.696
Date: 6/1/2016 10:22:45 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Věřím, že už jsme si vše vyříkali, takže konečně budeme moct zase zaměřit pozornost směrem k důležitým věcem ohledně NT.

Přináším přehled hráčů, na kterých chci letos v NT nejvíce stavět. Jde zatím pouze o 14 hráčů. Nezoufejte, pokud se tam váš hráč neobjevil, pořád má šanci. Hodně bude záležet samozřejmě na formách hráčů. Tyhle mnou vybraní hráči jsou podle mého názoru v současné chvíli naši top hráči na dané pozice. Hráči jsou seřazení podle věku!

PG/SG:

Dominik Drápela (25246254) 34 let
Filip Hojda (25245131) 33 let
Denis Hupka (26599449) 32 let
Michal Rohatý (28907907) 30 let
Vojtěch Frank (30170337) 29 let
Karel Horníček (30169991) 29 let

SF:

Martin Antonín (22958694) 35 let
Stanislav Bakula (25246337) 33 let

PF/C:

Štefan Vejmola (24199832) 34 let
Juraj Laube (28265140) 32 let
Ivan Buršík (27745623) 31 let
Josef Líkař (30170780) 30 let
Adrian Brenneis (31141731) 28 let
Jan Peroutka (33093769) 26 let

Zatímco na rozehrávce a pod košem nemáme žádné větší nedostatky. Na pozici SF máme pouze dva čistokrevné SF (kteří mají parametry NT) a z toho Antonínovi už je 35 let! Sice nám roste nadějná generace hráčů na tenhle post, ale bude to chtít ještě 1-2 sezóny než se budou moct plnohodnotně zapojit.

Last edited by vajns at 6/1/2016 11:30:06 AM

This Post:
1010
274195.698 in reply to 274195.697
Date: 6/1/2016 1:37:55 PM
Overall Posts Rated:
2727
Když to tak čtu, tak si říkám, že je možná čas po dlouhé době něco napsat...Jak to tak pozoruji, řada zdejších manažerů má náběh na docenta Chocholouška (někteří již možná pomyslnou čáru překročili, jmenovat nebudu, ale prášky na zklidnění potřebují obě strany :D )

Hraju BB od 17. sezony, takže polovinu existence, strávil jsem 4 sezony v první lize, mám celkově značně výherní bilanci, i repre borce jsem jednoho měl, další téměř dotrénoval...Určitě jsem se snažil jet ČR stopu, ostatně tým mám poskládaný téměř výhradně z českých hráčů a vždy to tak bylo...

Zamyslete se, jak tyhle vaše žabomyší války - jde o HRU a ZÁBAVU - asi ovlivňují i další manažery. Když jsem začínal hrálo BB 50K plus lidí a jen v ČR asi 560, aktuálně je jich 200. Chápu, že to pokleslo celkově a jsme na 22K nebo kolik, ale myslím, že řadu z našich přestalo bavit typ "pruzení z Vaší strany". Nehledě na to, že řada končí i kvůli nynějším cenám, vytaženým projektem Utopia..:/

Vysvětlím, co myslím a je to dlouhodobý jev..Projde draft a pak se mi ozve nějakej skaut U21 - většinou manažer bez výsledků tak z třetí ligy, že mám hráče pot 6,7 a má SUPER šanci na nároďák! :) Už o tom si myslím své :) A chce ať trénuju tak a onak a nejlépe ať mu týdně posílám reporty a když nebudu posílat a spolupracovat, tak prejnebude hrát...Jako kde jsme? Není přece můj šéf v práci do prdele, abych se mu hlásil. No tak prostě nebuide hrát, si hlavu neuřežu. Kdyby se aspoň PODÍVAL na soupisku, musel by vidět, že mám jiné 3 hráče ve věku dejme tomu 19 pot 9, 22 pot 10 a 27 pot 9 - většinou dvě stejné pozice a starší s nimi opačně dotrénovává své sekundárky a primáky guardů. Takže místo nemám, pokud se našel zájemce, za babku jsem novej draft střílel. Na mladé Čechy mám ostatně případně Utopii, což by také zjistil, kdyby se PODÍVAL.

A co se týká dospělé repre, ani mi nevadí, že Ouřada už z ní vypad (těch cca 30k za jednoho repre borce nebo kolik když za repre hraje, ostatně každý větší tým v klidu oželí). A furt mě jen někdo prudil, zda forma je taková a maková (občas se prostě někdo třeba v zápase zraní tak to trenér vystřídá všelijak a holt přejedou se třeba minuty). Pak zase, když mu bylo 33 koupit specku, 8 zpráv jsem dostal a manažer mi normálně "skoro vyhrožoval", že jako ihned koupit za jakékoli peníze a chtěl pomalu screenshot jako důkaz že ho mám..Jako kde to jsme?

Hraju to proto, že mám rád basket! To že je někdo 18 pot 6 nebo někdo 32 pot 10 repre borec je fajn, ale nemíním kvůli tomu měnit to proč hru hraju, a to je i nějaký klubový úspěch a hlavně RADOST a RELAXACE. Za mě osobně já i kvůli tomu, že tady to šílenství okolo NT sleduji již delší dobu se do něj určitě nehodlám aktivně zapojovat. Dokonce jsem i prvně přemýšlel koupit cizího repre borce, pokud budu potřebovat kvalitu, ať mám od těch zpráv a nařízení klid. A myslím, že v tomto přístupu, ke kterému jsem byl téměř dohnán nejsem sám...Myslím, že i Duffmanův výsledek ve volbách odráží určitý typ protesthlasů (a nemusí to být Rwystyk jako spíš výsledek situace obecně). Já se voleb neúčastním, ale dokážu pochopit, že mu za této situace někdo dá hlas i bez volební řeči, manažer je to vynikající, zda by fungoval dobře v NT, těžko říct, ale je asi dost těch, kteří to byli ochotní zkusit ;) MYslím, že právě i kvůli přemíře výlevů a keců tady (i když to tady čte tak 20 lidí max)

Ostatně na ty směšné výzvy skautů U21, už tak dvě sezony nereaguji, ale už se těším až mi letos opět přijde zpráva s POŽADAVKY :D

Nazdar všem!

Last edited by Larry Legend at 6/1/2016 2:36:21 PM

This Post:
00
274195.699 in reply to 274195.698
Date: 6/1/2016 2:20:30 PM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4646
'+1'
Toto člověka může odradit, aby týden co týden dával ''o sobě vědět'' teda vlastně o svém hráči. Radši kdybyste (pokud to je začátečník) vypsali nějaké rady na úvod, že si má pořídit trenéra (jaký level, jestli brát trenéra se specialitou či nikoliv), kolik má daný hráč odehrát za týden a vypsat, co by měl trénovat (i když to asi děláte) a k jakým hodnotám by měl dojít. (do konce sezóny) A průběžně, aby dával vědět, jak se hráči daří (1x za měsíc, to jsou 4 tréninky) Vy (kdo se stará o talenty) budete mít méně obdržených zpráv, tím pádem budete mít více volného času. A když hráči jsou v U21/NT, tak by měli dávat častěji o sobě vědět.
Rád budu trénovat nějakou naději do U21/NT, ale rozhodně ne pod nátlakem, že budu muset každý týden dávat o sobě (zase špatně), teda o mém hráči vědět, jak se mu daří.

Podpis:
Pročítal jsem si diskuze a narazil jsem na manažéra se stejným jménem. ?!Náhoda?! Naštěstí aspoň nemáme stejný název klubu.

This Post:
00
274195.700 in reply to 274195.693
Date: 6/1/2016 2:23:07 PM
Overall Posts Rated:
913913
Jsem rád, že někdo potvrdil moji domněnku....právě ta totální odlišnost od zaběhlých strohých postupů může být pro někoho zajímavá...

... politiku bych sem netahal;)

This Post:
00
274195.701 in reply to 274195.694
Date: 6/1/2016 2:27:58 PM
Overall Posts Rated:
913913
Nevím, toto celé se mi moc nezdá. Je tam spousta věcí, které jsou takové univerzální řeči, spousta věcí se neslučuje s reálným průběhem a ty poslední dva odstavce spíše dávají za pravdu těm, co tady proti zavedému systému brojí....
...no za kladné body nevím, nevím;)

Advertisement