BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47074.692 in reply to 47074.691
Date: 6/9/2010 2:31:19 PM
Overall Posts Rated:
1010

zašto ne bi svi zajedno , krenuli u stvaranje jedne zajedničke federacije da možemo konkurirati i ostalim repkama .............ili je tu ipak onaj poznati hrvatski jal opet na djelu............

to nema veze sa jalom,ili bilo icim drugim...ima veze sa onim sto je choda tako lijepo ranije napisao, zajednicom vlada i to superiorno jedna ekipa, i to je to....nista vise, dapace osobno,podrzavam i jednog i drugog izbornika,bar dosad je tako bilo...ali da zelimo jacu opoziciju,zelimo...jednostavno

ideju o bratstvu i jedinstvu smo vec slusali....znamo kako je to proslo....i ne usporedjuj nas sa hrvatskim politicarima jer smatram da je bilo koji BB manager 2 puta inteligentniji , pametniji i nacitaniji od svih koji sjede(spavaju) u saboru...svaka zdrava drzava ima opoziciju i vladu...promjene su nuzne za boljitak svih vladajucih sistema,poslovnih,drzavnih...svih, to je jednostavno tako....

This Post:
00
47074.693 in reply to 47074.691
Date: 6/9/2010 2:32:04 PM
Overall Posts Rated:
3131
zato ajmo se bar jednom mi hrvati ujediniti i pokazati svima da možemo i ujedinjeni biti, a ne se samo svaditi...........

Ovo ti je mission impossible....nažalost

From: Kivan
This Post:
00
47074.694 in reply to 47074.691
Date: 6/9/2010 2:44:01 PM
Overall Posts Rated:
3838
Od kad smo se poceli dijelit na ove i one?

svima je u interesu jaka repka

bilo je gresaka ui komunikaciji, manjka iste, al za to smo svi krivi sto smo pre malo pisali ovdje i raspravljali, svi

bit ce bolje

This Post:
00
47074.695 in reply to 47074.693
Date: 6/9/2010 2:49:11 PM
Overall Posts Rated:
22452245
zato ajmo se bar jednom mi hrvati ujediniti i pokazati svima da možemo i ujedinjeni biti, a ne se samo svaditi...........

Ovo ti je mission impossible....nažalost

ah vidim i sam nemre to kod nas hrvata proči ma nama je u krvi da budemo podređeni drugima i da nam drugi vladaju , jer su drugi pametniji od nas i mi znamo radije slušati druge nego da složno zbijemo pametne glave i zajedničkim snagama probamo pobijeđivati ostale, radije se bumo svadili i dalje propadali.....................

ah , šta se tu može to je Hrvatska stvarnost i realnost uvijek bu postojala opozicija koja bu čekala samo jedan krivi potez ovih drugih da ih probaju srušiti i ko bu tu najviše ispaštao hrvatska repka-...........naravno.........

pa pogledajte malo jake evropske klubove, ko postiže najbolje rezultate oni koji ne mijenjaju trenere i izbornike ko čarape svaki tjedan , a kod nas je to poznato da se izbornici i treneri mjenjaji skoro svaki tjedan..........a i to je poznato da u hrvatskoj ima 4 milijona izbornika i svako je pametniji od onog drugog to je jako poznato kod nas....................

očito radije to hočete nego da zajedno dogovorom izaberemo jednog od svih nas a mi ostali da mu pomognemo, i da od naše repke napravimo konačno respektabilnu momčad.............

ali kaj ja to sad tu vama pametujem kad ste vi ipak puno pametniji od mene i sve to dobro znate ali ne bi popustili nego se bumo i dalje svadili i jedni drugima podmetali, samo da ovi drugi slučajno ne uspiju, i čekali bumo da ovi drugi zgube jedniu tekmu da im možemo podmetati evo da smo mi vodili repku mi bi to puno bolje i mi sigurno ne bi to kaj su ovi drugi napravili............

to je na žalost naša stvarnost i realnost, nažalost.............................................................

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
47074.696 in reply to 47074.694
Date: 6/9/2010 3:09:08 PM
Overall Posts Rated:
3131
Trebalo bi pod hitno popraviti komuniakciju na forumu kao i komunikaciju sa managerima mladih potentnih(ne me krivo shvatit) igrača.

This Post:
00
47074.697 in reply to 47074.696
Date: 6/9/2010 3:11:35 PM
Overall Posts Rated:
22452245
Trebalo bi pod hitno popraviti komuniakciju na forumu kao i komunikaciju sa managerima mladih potentnih(ne me krivo shvatit) igrača.

znamo mi na kaj si ti mislio pervertitu jedan .............he,he .::::::::)))))))))))

This Post:
00
47074.698 in reply to 47074.697
Date: 6/10/2010 3:34:02 AM
Overall Posts Rated:
1010
pa pogledajte malo jake evropske klubove, ko postiže najbolje rezultate oni koji ne mijenjaju trenere i izbornike ko čarape svaki tjedan , a kod nas je to poznato da se izbornici i treneri mjenjaji skoro svaki tjedan..........a i to je poznato da u hrvatskoj ima 4 milijona izbornika i svako je pametniji od onog drugog to je jako poznato kod nas....................

očito radije to hočete nego da zajedno dogovorom izaberemo jednog od svih nas a mi ostali da mu pomognemo, i da od naše repke napravimo konačno respektabilnu momčad.............

opet ti pricas o stvarima koje sa ovom igricom nemaju veze....i tak stalno...niti si ti neka buffer zona izmedju izbornika i drugih,niti izbornici trebaju tebe za advokata, ljudi svoj posao rade dobro, ali zasto sad ti pokusavas rec da je to jedini put??
valjda smijemo imat svoje misljenje,nikoga ne vrijedjamo,niti nista takvog mislimo ali kaj bi trebali samo kimat glavama...ja osobno necu,podrzat cu svakog izbornika,i ako bilo kome treba pomoc,slobodno mi se moze obratiti,ali i da cu biti najveci kriticar hocu,nadam se ne i kriticar bez argumenata...niti ja nekom kopam rupu,i dapace svjestan sam da na sljedecim izborima,tko god da se suprotstavi Riku ili Chodi nema sanse,ali se bar moze napraviti ravnopravna utrka,ili bar pokusavati...ne, po tvojem bi trebali ostati u totalitarnom sistemu, i ako si podoban,onda super...ili sta,pa brate mili slobodni smo ljudi...i nemoj bas stalno podilazit svima,nije to dobro,niti za tebe niti za druge...aktivan si,razumijes igru,to svi znaju,i svaka cast,ali ponavljam ne trebas ti biti tampon zona...i hvatati se za neke stvari,zajedno smo jaci,ljubav,sentimenti, kao da sam u Avataru...stari,ovo je igra,managerska igra, i najsposobniji,uvijek isplivaju,imas sada takva 2 primjera na vodecim funkcijama,uz to ova igra trazi dugotrajnu analizu sitnih stvari da bi se bilo uspjesno,i ponavljam ono sto sam ranije rekao,za uspjeh treba vise sezona,puno padova, pametni uce na svojim greskama, i tako se jedino moze napred....
da ne govorim,da se ljudima u prvoj ligi moze suprostaviti eventualno jos 3-5 ekipa iz druge lige, i to je to...treba raditi sa ostalima,sirina lige,jacina drugih liga, ce nam dati i kvalitetniju bazu...sa sirom bazom biti ce lakse i izbornicima,ljudi iz 4 i 3 lige odustaju iz bas tih razloga,nemaju strpljenja,gleda ih se s visoka,citaju forume,gledaju ekipe iz prve i druge lige onda vide svoju....i neda im se...treba im netko pokazati,usmjeriti,pomoci...
netko je ranije napisao,da sa svakim draftom,zbog male baze igraca,dobijemo recimo 25-30 treniraca za repku,od toga 80% propadne ili se proda...da je veca baza,ne bi se Choda mucio sa izborom,tako nit Riko...
svjestan sam i toga,da smo u realnom zivotu svi radni ljudi,i da vremena na bacanje nemamo,nitko od nas,tesko da tipovi kao Mamic,Stimac igraju ovu ili slicnu igru,oni tu igraju u stvarnom zivotu, i zato cijenim svaciji trud za interes vecine,ali da se moze bolje,moze....kraj price
pozz

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
47074.701 in reply to 47074.698
Date: 6/10/2010 9:09:08 AM
Overall Posts Rated:
22452245

opet ti pricas o stvarima koje sa ovom igricom nemaju veze....i tak stalno...niti si ti neka buffer zona izmedju izbornika i drugih,niti izbornici trebaju tebe za advokata, ljudi svoj posao rade dobro, ali zasto sad ti pokusavas rec da je to jedini put??
valjda smijemo imat svoje misljenje,nikoga ne vrijedjamo,niti nista takvog mislimo ali kaj bi trebali samo kimat glavama...ja osobno necu,podrzat cu svakog izbornika,i ako bilo kome treba pomoc,slobodno mi se moze obratiti,ali i da cu biti najveci kriticar hocu,nadam se ne i kriticar bez argumenata...niti ja nekom kopam rupu,i dapace svjestan sam da na sljedecim izborima,tko god da se suprotstavi Riku ili Chodi nema sanse,ali se bar moze napraviti ravnopravna utrka,ili bar pokusavati...ne, po tvojem bi trebali ostati u totalitarnom sistemu, i ako si podoban,onda super...ili sta,pa brate mili slobodni smo ljudi...i nemoj bas stalno podilazit svima,nije to dobro,niti za tebe niti za druge...aktivan si,razumijes igru,to svi znaju,i svaka cast,ali ponavljam ne trebas ti biti tampon zona...i hvatati se za neke stvari,zajedno smo jaci,ljubav,sentimenti, kao da sam u Avataru...stari,ovo je igra,managerska igra, i najsposobniji,uvijek isplivaju,imas sada takva 2 primjera na vodecim funkcijama,uz to ova igra trazi dugotrajnu analizu sitnih stvari da bi se bilo uspjesno,i ponavljam ono sto sam ranije rekao,za uspjeh treba vise sezona,puno padova, pametni uce na svojim greskama, i tako se jedino moze napred....
da ne govorim,da se ljudima u prvoj ligi moze suprostaviti eventualno jos 3-5 ekipa iz druge lige, i to je to...treba raditi sa ostalima,sirina lige,jacina drugih liga, ce nam dati i kvalitetniju bazu...sa sirom bazom biti ce lakse i izbornicima,ljudi iz 4 i 3 lige odustaju iz bas tih razloga,nemaju strpljenja,gleda ih se s visoka,citaju forume,gledaju ekipe iz prve i druge lige onda vide svoju....i neda im se...treba im netko pokazati,usmjeriti,pomoci...
.

pobogu pa ja ni nisam rekao da moraju biti izbornici riko i choda, niti ja ikome podilazim to najmanje a i da podilazim kakvu ja korist od toga imam ili klub koji vodim .............

ja sam samo rekao da bi bilo bolje da se svi ujedinimo pa da zajednički mi koji smo aktivni i koji do nekle kužimo igru međusobno izaberemo izbornika a svi ostali da mu pomažemo a ne da mu buemo opozicija i da samo čekamo njegov krivi potez da ga možemo popljuvati ..................

znači ajmo svi dati neki prijedlog ko bi bio najbolji izbor od svih koji se kandidiraju, neka svi koji se misle kandidirat napišu svoj plan za repku pa ko bude najbolji neka pobijedi ali da ga i mi ostali onda podržimo i da mu pomažemo jer samo tako može nađa repka napredovati ...........

ja stvarno ne kužim kaj ti imaš toliko protiv mene , i skačeš na svaku moju riječ, s čime sam te toliko iziritirao da si čak i od privatne lige odustao zato kaj je alkar mene pozvao u nju imam osječaj .Ja nisam ničiji advokat niti nikakva tampon zona , ja sam jedinka za sebe, to što sam aktivan po svim forumima i poznajem puno ljudi, ne znači da sam sa nekima bolji a sa drugima lošiji, jednako sam dobar koliko se to može biti ovako virtualno i sa prvoligašima kivanom, styxom, chodom i još nekima koji su po tebi riječki klan ali isto tako sam si dobar i sa carom Alkarom,Pogrebnikom ,Anabolicom a da ne pričam o ovim mojim vucibatinama iz 3-1 lige moje bivše, a evo čak sam i 2-2 uspio trgnuti iz letargije pa se sada i tamo još žešče igra...........

zato te lijepo molim da mene ne stavljaš stalno u neki kontekst sa podilaženjem drugima .............a to što ja nekad napišem pozdrav velikom GM-KIvanu to je zajebancija a ne podilaženje, jer mi je več stoput napisao da ga prestanem tak zajebavati i da bu mi zabranio na forume mjesec dana ak to samo još jednom napišem jel tak o veliki, o močni o preveliki GM-e

This Post:
00
47074.702 in reply to 47074.701
Date: 6/10/2010 9:25:42 AM
Overall Posts Rated:
9494
"a da ne pričam o ovim mojim vucibatinama iz 3-1 lige moje bivše"
dal je to ona poznata 2-5 liga od milja nazvana

za pocetak stavi prase pec konfederacijsko ili dva po 25kg onda zovi ljude sve koje znas iz managera .......................... i onda ces vidjet koliko ce ekipe doc ...............

........to bi bio pocetak spolnog odnosa virtualnog sa realnim svijetom.............. i nemoj cekat dugo sad su jos mali ..............

:)

Advertisement