BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.693 in reply to 102056.692
Date: 5/14/2010 7:46:21 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Dneska Zlatohlávkovi skočila Střelba (JS), tak aspoň že tak.

This Post:
00
102056.694 in reply to 102056.693
Date: 5/15/2010 8:15:28 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Takže nám trochu vypálil rybník aktuálně asi nejlepší turecký tým (v poslední sezoně double a už 2 tituly v řadě) a Zlatohlávka koupil on. Bohužel jsme nebyli schopni k dnešní uzávěrce v žádném týmu schopni dát dohromady dostatek financí, abychom ho koupili.
Protože ho bidoval na poslední chvíli a bylo málo času zjišťovat, kdo je vlastně ten kupec, raději ho rychle nabral do NT, aby nám ho třeba nemohli "upálit". Tím jsem se připravil o jedno místo na soupisce, přesto bych rád zachránil 5 hráčů, které jsem na začátku týdne uvedl (pokud se nikdo z majitelů do zítřejšího večera nepřihlásí). Jsou 2 možnosti, jak to udělat, buď kromě Gáška (kterého jsem už vyhodil) vyhodím ještě jednoho hráče (asi Slezáčka, se kterým už nepočítám) nebo Amare do U21 nenabere jednoho ale dva hráče.
Samozřejmě jsem už novému majiteli napsal, abych zjistil jeho tréninkové plány apod., tak uvidíme, co se dozvíme.

From: Amare

This Post:
00
102056.695 in reply to 102056.694
Date: 5/15/2010 11:15:17 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
já můžu nabrat 2, většina hráčů z naší soupisky má skvělou formu, nemusím nikoho nabírat. zůstanou mi 2 místa, a jednoho hráče můžu vyhodit bez zhoršení nálady (pokud bychom postoupili).
manažeři hráčů na soupisce jsou fakt vzorní s minutami, takže si myslím, že se 3 volnými místy pro případ zranění apod. si vystačím

This Post:
00
102056.696 in reply to 102056.694
Date: 5/15/2010 12:17:21 PM
Overall Posts Rated:
154154
Já bych to tedy řešil hlavně přes áčko, juniorka v případě postupu bude hrát ještě dalších pět zápasů a i když tam šance už budou asi spíš symbolické, tak je to ještě dlouhá doba se soutěžními zápasy, spíš bych zatížil áčko, nic horšího než pád do pátého koše, což nvalstně není vůebc špatné, se nám nemlůže stát.

Nikde není psáno, že někdo v u21 třeba náhle nezmění majitele, mlže být nečřekaná marodka,...

This Post:
00
102056.697 in reply to 102056.696
Date: 5/16/2010 3:10:48 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Záchrana domluvena podle původního plánu před nabráním Zlatohlávka, tzn. 4 v NT a 1 v U21.

Na externím foru a ve federaci najdete plány na zápas s Ruskem, tentokrát jsme to teda zvládl až v neděli ráno a ne hned po pátečním tréninku.

A ještě jedno upozornění, pokud se někdo nové hlásí do federace, napište mi mailík, že jste podali žádost o vstup. Protože se moc nových lidí nehlásilo, nekontroloval jsem to moc často a automaticky to žádné info neposílá, takže třeba Draqovi tam teď žádost ležela několik týdnů, za což se omlouvám.

This Post:
00
102056.698 in reply to 102056.687
Date: 5/16/2010 8:08:28 PM
Overall Posts Rated:
913913
Tak obcas si prectu NT forum, ale co me cekalo dneska jsem necekal - 130 prispevku;) Nejdrive jsem se nechtel k tomu vyyjadrovat, protoze je to proste jenom hra, ale nakonec to udelam.

NT system: Uprimne je mi repre ukradena a jeji vyskedky taky, protoze tato hra je delana spise pro managery tymu, nez statu. Navic zabyvat se ji uz mi prijde opravdu moc, uz ted si rikam, jestli nejake virt. hre nedavam prilis moc ceneho casu! U nas se to ale spis vse zvrhlo tak, ze se vsichni snazi udelat neco pro NT, bohuzel je to z vetsi miry vina vyvojaru, kteri do hry zapojili marchendise...a nic jineho tymum nezbyva. V dnesnim stavu je NT vedeno precizne, myslim tim prehled o hracich, premysleni o taktice - tedy projizdeni skillu hracu mi vubec nevadi, tak je to i ve skutecnem svete, kvality hrace jsou vzdy videt.. At si rwystyrk drzi svou vizi a uvidi se, jestli je opravdu dobra. Myslim si, ze az tak uplne ne, i kdyz na klubove urvoni se ji taky drzim a libi se mi;) Staci se jen podivat na ABK u nas, ktery je kazdy rok v play off a jeho 100k pivot urcite nema skilly, ktery by si R. predstavoval;) Ohledne Amareho volnosti - jak rekl, nemluvi mu do tech, co nejsou pro NT duleziti - ale to je prave to, o tech perspektivnich mu prikazuje, jak je vyvijet - to volnost neni;)

Co mi tedy vadi: Vadi mi zasahovani do hry vsech manageru, kteri se musi ridit presne taktikou treninku, kterou se mu snazi z repre naridit - Pro Nightwalkera- takze to jako zasluhu nepovazuju;) - ja jsem napriklad tento tyden prohral zapas, protoze trenuju trenink, ktery se mi z hlediska vykonu nehodi, ale delat to musim, protoze nejaky prijem za repre hrace potrebuju. Z tohoto tedy vyplyva, ze NT diktuje tymum, jake hrace maji pestovat a nepracuje tak, ze si vybira z hracu, kteri jsou trenery svobodne tvoreni. Z nich bych si pak mel NT trener vybirat hrace do sve koncepce. Budme ale radi, ze Rwystyrk vyznava hrace nizky platu, coz je vyhodou.

To Morous: To, ze nekdo rekne, ze je mu rwystyrk nesympaticky, neznamena, ze si to nemuze dovolit, kdyz on sam pro NT nic neudelal. To neni o sympaticnosti. Tve rypani ovsem je hodne jednoduche a v tom Zdena i ten s tim delsim nickem na P mají pravdu. Osobne mi taky rwystyrk v mnoha vecech sympaticky neni a on to vi, protoze mu to dam vzycky najevo. Tim ale nesnizuju, co vse pro NT dela a celkove v BB a ty jeho dlouhe prispevky proste nekdy precist nedokazu:). Opravdu si ho ale vazim za to, ze se nezdraha poradit a taky toho hojne vyuzivam a urcite s nim, doufam, vychazim za dobre. Tim se blizim k tomu, co mne se osobne nejvic nelibi - a to jsou tyto tri veci:
1) Nesnasim domlouvani taktik pred zapasem, toto postrada jakoukoliv ferovou hru - ale toto neni nejhorsi.
2) Zneuzivani pozice NT trenera ke svemu prospechu. Jelikoz rwystyrk buduje NT podle sveho gusta a ma prehled o jeho hracich, muze se s managery mnohem jednoduseji domlouvat ma dobe prodeje urcitych hracu. Jakmile ma penize, pozada nekoho, jestli uz da toho a toho hrace na trh a vi, ze ma velkou nadeji ho koupit. Ted se to nepovedlo se Zlatohlavkem a hned to stalo za komentare....ja jsem ho osobne chtel moc, ale nemel jsem finance - jako obvykle - proste smula a budu muset cekat dal. Je pravda, ze kdyz budu mit penize, muzu posilat BB mail vsem managerum, kteri maji hrace v repre a zjistovat jejich skilly, ale to by se asi nikomu nelibilo.
3) To co se stalo ted naposled - to se prave trochu blizi te mafii:) - jak je mozne financovani druheho tymu s tim, ze mu bidnu na hrace, aby nekoho mohl koupit. Pokud to nevyjde, tak si je zkoupi zpet nebo necha jit, podle toho o koho jde. Toto mi prijde uplne ujete. Ale je pravda, ze asi jenom mne, protoze nikdo jiny si na to nestezuje:)

Tak to jen tak, ze Zdena neni jediny, komu se neco nezda a klidne to rekne;) Tolik jsem toho snad jeste na BB nenakecal a jsem zvedavy, jestli to vubec nekdo docte do konce;)

Neni to mysleno negativne, je to vsechno v dobrem;)

Tak hodne zdaru v BB vsem!

This Post:
00
102056.699 in reply to 102056.698
Date: 5/17/2010 12:42:00 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Ohledne Amareho volnosti - jak rekl, nemluvi mu do tech, co nejsou pro NT duleziti - ale to je prave to, o tech perspektivnich mu prikazuje, jak je vyvijet - to volnost neni;)

Nevím, jestli si četl správně. Rozhodně mu nic nepřikazuju, jen řeknu svůj názor, co by se mi líbilo. A když zrovna nejde to, co bych nejraději, tak se tyto vlastnosti mohou dotrénovat, až odrostou U21.
Co mi tedy vadi: Vadi mi zasahovani do hry vsech manageru, kteri se musi ridit presne taktikou treninku, kterou se mu snazi z repre naridit - Pro Nightwalkera- takze to jako zasluhu nepovazuju;) - ja jsem napriklad tento tyden prohral zapas, protoze trenuju trenink, ktery se mi z hlediska vykonu nehodi, ale delat to musim, protoze nejaky prijem za repre hrace potrebuju. Z tohoto tedy vyplyva, ze NT diktuje tymum, jake hrace maji pestovat a nepracuje tak, ze si vybira z hracu, kteri jsou trenery svobodne tvoreni. Z nich bych si pak mel NT trener vybirat hrace do sve koncepce. Budme ale radi, ze Rwystyrk vyznava hrace nizky platu, coz je vyhodou.

Všechno je na bázi dobrovolné spolupráce, je jen na vůli manažera, jestli nám vyjde vstříc nebo ne. Samozřejmě, když hráče nebude dobře trénovat, bude mít menší šance a NT/U21. To by ses teprve divil, kdybych Ti chtěl u Večeři trénink striktně nařizovat, to by nebyly žádné dvoupostové tréninky vlastností, které jdou trénovat jednopostově.
2) Zneuzivani pozice NT trenera ke svemu prospechu. Jelikoz rwystyrk buduje NT podle sveho gusta a ma prehled o jeho hracich, muze se s managery mnohem jednoduseji domlouvat ma dobe prodeje urcitych hracu. Jakmile ma penize, pozada nekoho, jestli uz da toho a toho hrace na trh a vi, ze ma velkou nadeji ho koupit. Ted se to nepovedlo se Zlatohlavkem a hned to stalo za komentare....ja jsem ho osobne chtel moc, ale nemel jsem finance - jako obvykle - proste smula a budu muset cekat dal. Je pravda, ze kdyz budu mit penize, muzu posilat BB mail vsem managerum, kteri maji hrace v repre a zjistovat jejich skilly, ale to by se asi nikomu nelibilo.

Tohle není pravda a pokud si to ještě nepochopil, Tvůj problém. Za celou dobu jsem z českých NT/U21 hráčů koupil:
1. Banobreho - který byl na trhu náhodou a žádná extra hvězda tehdy nebyl
2. Marvana, který už netrénoval, hrál ve slabém klubu a stejně už se natrvalo do repre nevrátil ani po přestupu ke mně
3. Vozku - ano, to byl domluvený transfer, ale docela jsem na přestupové ceně díky bidwaru vykrvácel a vědělo se několik týdnů, že bude přestupovat, jestli se nepletu i Ty si dostal mé osobní info. To, že jsem byl nejrychleji schopen dát peníze dohromady, je jiná věc.
4. Čecha - který se na trh opět dostal bez domluvy a nečekaně a musel jsem narychlo sehnat peníze, abych na něj měl
5. před několika sekundama znova Banobreho, jehož přestup byl opět avizovaný a vůbec nikdo o něj neprojevil zájem
Takže je to většinou jen o tom, jestli manažeři sledují přestupový trh a jsou případně schopni rychle sehnat peníze.
3) To co se stalo ted naposled - to se prave trochu blizi te mafii:) - jak je mozne financovani druheho tymu s tim, ze mu bidnu na hrace, aby nekoho mohl koupit. Pokud to nevyjde, tak si je zkoupi zpet nebo necha jit, podle toho o koho jde. Toto mi prijde uplne ujete. Ale je pravda, ze asi jenom mne, protoze nikdo jiny si na to nestezuje:)

Tohle prostě tak, jak je hra nastavená, umožňuje a není to žádné naše české specifikum, i když my to jsme schopni případně provést asi v rekordně krátkém čase. Ve federaci top týmů světa dokonce existuje na foru vlákno "early bid", kde lidé hledají někoho, kdo by jim zajistil nabídku pod cenou, aby měli včas peníze.
Pokud bude potřebovat takovouto pomoc jakýkoli spolehlivý český manažer, u kterého vím, že se pak o hráče dokáže postarat, nemám problém mu takto pomoci. Naopak budu rád, když se takových týmů objeví více, protože nemůžou všichni hráči chodit do Hostivař, mám omezený počet tréninkových míst.

From: Amare

This Post:
00
102056.700 in reply to 102056.698
Date: 5/17/2010 2:28:20 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Ohledne Amareho volnosti - jak rekl, nemluvi mu do tech, co nejsou pro NT duleziti - ale to je prave to, o tech perspektivnich mu prikazuje, jak je vyvijet - to volnost neni;)

Myslím si, že máš dost zkreslené představy o tom, jak spolupráce NT+U21 vypadá. Pár lidí tady rwystyrka démonizuje, a pár lidí ze mě dělá nesvéprávného blbečka, který dělá všechno tak, jak mu někdo jiný řekne. No prosím, jak je ctěná libost.

Skutečnost je taková, že rwystyrka se dotazujeme na radu ohledně dalšího tréninku u hráčů, u kterých jejich další směřování (co se týká např. pozice) prostě není v danou chvíli jasné (zejména SG-SF, SF-PF), nebo se domlouváme ohledně např. levelu některého ze skillů, který je potřeba vyjet. Jestli si někdo myslí, že rwystyrk rozešle maily s pokyny typu "tomu jeďte tohle, tomuhle támhleto", tak je mi ho celkem líto, protože mu zřejmě paranoia už přerostla přes hlavu. Při tréninku hráčů pro U21 taktak stíháme vyjet na patřičné úrovně primární skilly, a to snad zvládneme poradit ostatním sami. Ani rwystyrk by asi nebyl rád, kdybychom ho s takovými základními věcmi stále otravovali.

Co se týká např. sestavy a taktických variant U21, konečné rozhodování je vždycky jen na mě. Samozřejmě, pokud mám nějaké pochybnosti, žádám ho o konzultaci, vždyť je jeden z nejzkušenějších manažerů v celé hře vůbec - byl bych hloupý, kdybych se jeho znalostí nesnažil využít. Ne ve svůj prospěch, ale přece ve prospěch české U21. Stejně tak se můžete k plánům ohledně zápasů vyjádřit vy, ve federaci nebo na externím fóru. Věřte mi, že každý názor beru v úvahu. Ale definitivní nastavení týmu do zápasu je čistě moje věc, protože jen já mám odpovědnost za výsledky.

Tím bych už diskuzi "démon rwystyrk - blbeček amare" z mé strany blbečka považoval za skončenou.

This Post:
00
102056.701 in reply to 102056.698
Date: 5/17/2010 2:28:35 AM
Overall Posts Rated:
3030
Pro Nightwalkera- takze to jako zasluhu nepovazuju;)

Ja ano, protoze misto toho aby se tu lidi placali ve hre, ktere ne vsichni naplno rozumeji( ja se taky porad ucim), pomahame jim vytvaret dobre hrace, nemaji na zacatku koncepci a pak ano, a pak uz maji predstavu o treninku, co a jak rychle skace, a pak uz jim neni treba tolik pomahat a ceske ligy se zkvalitnuji a tim i konkurenceschopnost.

PS: cetl jsem to cele

This Post:
00
102056.702 in reply to 102056.698
Date: 5/17/2010 4:11:10 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Ještě pár dalších reakcí, napoprvé jsem nezvládl odpovědět na všechno.
NT system: Uprimne je mi repre ukradena a jeji vyskedky taky, protoze tato hra je delana spise pro managery tymu, nez statu.
NT/U21 je legitimní součást hry, ať Tebe konkrétně zajímá nebo ne.
Trochu si protiřečíš. Jednak sis pořídil českého hráče a chtěl by si dalšího a na druhé straně jsou Ti výsledky ukradené. Ale výše příjmů ze suvenýrů (merchandise) je závislá i na tom, jak úspěšný je NT (zatím přesně neznáme jak moc, ale kdybychom se třeba dostali na MS, může to být třeba nezanedbatelné).
Navic zabyvat se ji uz mi prijde opravdu moc, uz ted si rikam, jestli nejake virt. hre nedavam prilis moc ceneho casu!
Než se rozhodneš ten čas omezit na 0, tak prosím dej vědět, domluvíme Večeřův transfer (ale rád bych našel jiného kupce než Hostivař, pokud v té době ještě bude trénovatelný), bylo by škoda kdyby přestupoval až po zbotování Tvojeho týmu.
U nas se to ale spis vse zvrhlo tak, ze se vsichni snazi udelat neco pro NT, bohuzel je to z vetsi miry vina vyvojaru, kteri do hry zapojili marchendise...a nic jineho tymum nezbyva
Kdyby tomu tak bylo, byl bych opravdu rád, ale není to tak. Jak už jsem zmínil, spousta manažerů v první lize žádné české hráče s vyhlídkama na NT/U21 nemá a v nižších ligách je to nejspíše podobné, ale tam nemám až takový přehled po ligách, zajímají mě konkrétní hráči.
At si rwystyrk drzi svou vizi a uvidi se, jestli je opravdu dobra. Myslim si, ze az tak uplne ne
Já se všemožným podnětům nebráním. Když se mi budou zdát užitečné, klidně je do koncepce zahrnu. Samozřejmě po důkladném zvážení všech pro a proti a všech konsekvencí.
Staci se jen podivat na ABK u nas, ktery je kazdy rok v play off a jeho 100k pivot urcite nema skilly, ktery by si R. predstavoval;)
Co si tímhle chtěl říct, fakt nevím. Koupil ho před touto sezonou. A playoff hrál za 7 sezon 5x, zrovna 2 sezony zpátky se zachraňoval v baráži (ale v těch 7 sezonách tento hráč nehrál žádnou roli). Navíc když ho kupoval během playoff, měl plat 63k, takže mohl být po updatu platů docela nepříjemně překvapený těmi 108k.

Last edited by rwystyrk at 5/17/2010 4:12:30 AM

From: Maxson
This Post:
00
102056.703 in reply to 102056.701
Date: 5/17/2010 4:18:23 AM
Overall Posts Rated:
7979
Ahoj, tak už to tady trochu utichlo, tak se k celé organizaci REPRE vyjádřím nevím jak to probíhá nyní, ale myslím, že to bude podobné. Před pár sezonama jsem po draftu nakoupil české, mladé, nadějné hráče pro pozici PF/C. Po chvíli se mi ozval myslím, že to byl Nightwalker, jestli jsem hráče nakoupil do tréninku, moje odpověď byla ano, na což mi napsal jaký mám tréninkový plán a jestli nechci poradit. Poslal jsem mu tedy plán snad na celou sezonu, myslím že tam proběhla mírná připomínka z jeho strany že je zbytečné trénovat podkoš. střelbu, za což jsem mu byl vděčný. protože dobrá rada nad zlato. Také jsem mu napsal, že si myslím že hře rozumím na tolik, že rady nepotřebuji a že si budu trénovat podle sebe. Odpovědí bylo OK, můžeš mi tedy posílat skilly hráčů po tréninku, z mé strany přišla zpráva OK není problém. Takovým to způsobem to již probíhá několik sezon, akorát s rozdílem, že 20 leté hráče posílám Amaremu, ale kdybych chtěl nemusím, nebo napíšu Amaremu, nechci aby ses díval na mé hráče a on na 100% řekne dobrá není problém. Takže závěrem co jsem chtěl říct, do tréninku mi nikdo nikdy nekecal, že posílám skilly hráčů, nebo že se na ně sami podívají díky nabrání do repre je moje volba. Trénink který jedu je podobný představám Amareho, pro něj super mám hráče do U21. Nevím kolik z vás co tady píšete o mafii a jiných blbostech má vůbec nadějné hráče a přišlo do kontaktu s těmito lidmi. Já jsem s jejich prací spokojen a to si s nimi již nějakou tu sezonku dopisuji. Neznáte je a rýpete. Běžte si tedy hrát HT, když tam máte takové úspěchy... A nechte nás tady na pokoji... Jinak já trénuji i naděje na HT pro U20 na pozici obránců a tam to probíhá stejným způsobem, že posílám skilly hráčů manažerovi bouncerk, jenom jesli nevíte :-) Tak to je vzkaz všem rýpalistům!!!

Advertisement