Nadam se da je tako, inace..
Sve vreme spremam ekipu za mec sa bananama kad ono - nista od susreta!
Najveci problem ce mi biti zadatak kako do pobede a da mu ne izbacim igraca/e zbog licnih gresaka jer su mu rezerve kudikamo bolje.
Ekipa mi je znatno slabija no usred sezone, a tad sam pretrpeo poraz od Bezanije istina na strani ali vise nego ubedljiv, zbog koga mi je znatno opala zarada od posete otprilike za oko -50k, tako da sam eto usao u borbu za titulu sa cenama karata koje bi bile dobre da je pocetak sezone. Zato imam ispunjenost > 98% ali samo 240k nedeljno, sto ce reci da i u slucaju plasmana u visi rang taj prihod nece biti veci, sto je na nivou arene od 8-9k mesta a ne duplo vece.
S druge strane ukoliko izgubim, postavlja se pitanje da li se uopste vise bakcati s BB-om kad ni BOT-a ne mogu da pobedim i to ne u jednoj vec u 2 ili 3 utakmice?! Mada, Miladihno iako kudikamo iskusniji i sa jakim timom nije uspeo u toj nakani iako je pobedio Bezaniju jos pre par kola i to na strani..
Stecz je cudo od igraca - nesto kao igrac ex-selektora U-21, BOSKOVIC-ev O. Skundric => trpa i ne zna za dosta, uvek % suta >50%. Uz njega treba zaustaviti i druge igrace, koji su srecom razbacani slucajno po pozicijama. Ono sto mi daje sansu je da najskuplji igrac Bezanije (>165k) nije ni u postavi.
Videcemo na kraju hocu li biti sa stitom ili na njemu.