Azt mondta, hogy 13 bv-s centerek kellenek: Még nem volt itt semmi pozíciója,mint kapitány. Csak pályázott. Kérlek, ez milyen, hogy szakmailag nem helytálló dologgal jön egy kap. jelölt? Olyan,mikor az orvos tényleg mást műt ki belőled,mint kéne..... Szakmai baklövés. De ez egy mezei userral meg is eshetne, de nem egy kapitány-jelölttel. Ez volt a fő gondom!
És ne jöjjön senki, hogy baromi jó elképzelés volt, mert végül sikeres lett, csak a Czédli féle center az szöges ellentéte amit előtte mondott. Most akkor ő is szélkakas? Előtte mond 13-at aztána meg csináltat pl 16 bv-ét?
Az volt mák, hogy nem fordítva lett 16 tervből 13 valóság. De akkor is ordas hülyeség volt,mint kap. jelölt szájából ilyet hallani, hogy 13 bv.... Aztán elfajult sajnos vitánk, de ahhoz is két ember kellett (én és ő), sőt te még adtad alá a lovat.
Iivkóban igazad van de én is megkérdeztem őt, nekem semmit se válaszolt. Lehet, h ügyesebben csináltad vagy megunta a kérdezősködést. Az egyenleggel kapcs. nincs igazad! Péternek elküldtem pm-ben print screenben a pontos adatot és 2 millió felett volt , majdnem 2,4 millió. Te meg 1 millióról beszéltél. Az eltartás ,mint rentábilis probléma most is gondot okozna itt a 2-ben, ha nagyjából ez a csapatom maradna hozzácsapva egy 200 k-s nt centert, eladva a 88-ast! Biztos nem lenne rentábilis és heti buktám lenne.
Tehát ez a fele még mindig igaz és helytálló!
előtte/utána dolog. Szted ha 1 vagy pl 10% esélyünk (esély= előtte) van akkor mit dob ki végeredménynek (végeredmény= utána) a gép? Egy nagy vereséget! Tök8, hogy 1% vagy 10% így is úgy úgy VERESÉG lesz!
Na, de barátom! Ok, h 1% van esély, de az matematikailag egyenlő a 0-val! Tanultál kerekítést? 1% az lefelé kerekedik.
1%-ból sosem csinálsz akkora számot, hogy az jelentős/érdemi legyen. Még akkor se, ha több 0-nál, ami szted semmi esély. Akkor lett volna reális esély, ha pl 55% vagy nagyobb %-ról beszélünk. De ezt a helyzet nem adta! max 10% volt az 1%-od (nagyon max az a 10 is), de az is egyenértékű a vereséggel, merthogy vele szemben 90% áll.
Szerinte nem követik a riválisok az eredményt? Az, hogy nekünk jó sülhet el a dolog, ha pl lenéznek, az lehet.
De a hazai publikumnak akkor sem volt felemelő erdmény
Mert te nem ember vagy,hanem robot? Dzsevasz ember vagy robot szted? És én? Minden embernek van lelke nem?
Különben nem lenne sértődés a dologból...
Tettem eleget az u21-ért, tegyen olyan is, aki még semmit sem tett. Az NT konspiráció meg túl sok volt nekem. Nekik dafke sem fogok segíteni.
A bronzérme mindig ne érted. Hidd el, hogy felemelőbb dolog megnyerni egy bronzmeccset,mint a döntőt elbukni! Ezért ér többet a bronz az ezüstnél és ne feltétlen matematikailag gondolkozz, hogy az ezüst előbb van bronznál!
Hogy fenébe nyerjek "rendes" vagy "A" csoportos vébét,ha adott évben a vigaszágin indultunk??? Soroljam át a csapatot másik tornára?? és igen, adott évben igenis maxot hoztam 100% győzelemmel. Annál többet aligha lehetett volna Te tudtál volna adott vigaszági évben többet? Na ugye!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 3:23:50 PM