Ważna informacja dla tych ,którzy planują wybrać się i oglądać na żywo tegoroczne mecze EuroBasket 09 ,które jak wszyscy mam nadzieje wiemy odbęda się w Polsce ;] Tak przypominam wszystkim dla pewności.
http://www.eventim.pl/portal/pl/szukaj/5181/default.html?...tutaj pod tym adresem od dzisiaj a wlasciwie juz wczoraj ;] mozna rezerwowac bilety.Na stronie sa rozpiski wszystkich hal i ceny biletow co do kategorii.
Moj znajomy juz bilet zamawial i podobno jest to na zasadzie ze w ciagu 3 lub 7 dni (juz nie wie dokladnie) trzeba zrobic przelew internetowy i bilet przychodzi na adres podany w formularzu.Chodzi mi o adres domowy.
Nie wiem jak to bedzie w innych miastach.Jakie jest tak na prawde zainteresowanie koszykowka w naszym kraju to sie dopiero okaze.Ale ktos kto ma zamiar wybrac sie na mecze do takich miast jak Wroclaw,Lodz czy Katowice gdzie bedzie grala Polska kadra to chyba juz teraz powinien wziasc sie za zamowienie.
W innych grupach czyli Warszawa,Bydgoszcz,Gdansk czy Poznan.Mysle ze tam bilety spokojnie sie dostanie.A mecze tez beda bardzo ciekawe.I to chyba jedyna okazja aby w swoim kraju na wyciagniecie reki obejzec najwieksze gwiazdy europejskiego formatu.