Ma samo pretumbavam potencijalne reprezentativce, tako da je dio igrača unutra samo privremeno tu...Petroša, Torkonjak, Uvanović, Šušteršić, Deblasio...
Petroša je nešto kao Odobašić s boljom obranom i slabijim šutem, ali u toj momčadi Paleka ima prioritet, Torkonjak bi bio u repci da se vlasnik ne ludira s formom, Uvanović me ugodno iznenadio s IS, i ako će i dalje napredovat mogli bi ga ugledati u repci kasnije ove sezone, Šušteršić je na putu da bude bolji i od Rosande, ali ima tu još posla, Deblasio je na reprezentativnoj razini s OD i PASS, ali mora poraditi na šutevima, Jugovac će biti jako dobar, ali za repku treba još bar 3-4 skila...
Maknuo sam Orlića dok se novi vlasnik ne izjasni o namjerama, maknuo sam i sva niska krila privremeno, kao i Rušina i Šonju...tražim načina kako poboljšati momčad, ostaviti koje mjesto za igrače u dolasku...
Kak to sve izgleda najbolje bi bilo i za iduću sezonu momčad ostaviti nedirnutu...ali to nažalost neće moći...
Polovanec je 34...to je najveći problem od sviju...prave zamjene još nema...a nit je neće biti u dogledno vrijeme...Čaleta je ionako samo njegova slabija kopija s boljim ulazom, a i on je 33...Jugovcu jednostavno još fali par skilova...a to se lako može razvuči na cijelu sezonu...i Padovan je okrenuo 33, ove sezone će još biti nezamjenjiv, ali to mu je zadnja sezona prije pada skilova, Paleka ima još sezonu da dogura do minimalnog reprezentativnog nivoa...u tom košu se našao i Verbić, 33 na leđima, zadnja sezona u repci, logični nasljednik Rosanda je spreman da preuzme palicu, a još ima puno prostora za napredak...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...