Tai atsimerk. Net portugalai geriau pasirode uz jus. 1 cempu lygoje ir numuse Man c europos taureje. O nedaug truko geras pasakymas :D vakar nedaug truko kad man c vartininkas banke imustu ir butu pateke, tai ka dabar daryti ? :D Sakyti kad pasaulis neteisingas ? Ar kad tiesiog ivyko kas turejo ivykt. Nelose 135 min man city ir per 45 min nesutvarkysi reikalu...O portugalai zinoma atsitrauke.
Taigi, jus aplenke ispanai 2 cemp. l. (barca, real) + 2 europos taure(valencia, bilbao athletic), portugalai 1 cemp.l. (Benfica)+1 taure (Sporting), vokieciai 1 cemp. l (bayern) + 2 taure (Schalke, Hannover),
Vienodas kolkas pasirodymas su Italija 1 cemp. l (Milan).
Kipras 1 cemp. l (APOEL1 ekipa ir pasirode vienodai kaip visas anglu elitas :D:D:D:D todel ju pasirodymas ir yra geresnis nes 1/1...).
Na, jei lygiuojates i Kipra...Tai tikrai gerai pasirodet...
Is tu vadinamu silpnesniu saliu ispanija, vokietija, italija, portugalija netik neaplenket ne vienu, bet 3 salys aplenkes is cia juss + 1 lygus pasirodymas ir aisku kipras vienodas pasirodymas. Na, tai stipriausia premiere lyga tikrai esate...
O dar pries koki menesi lojote nevienas kas ta ispanu lyga tik barca ir real...O kad bilbao atletico nesugeba praeiti didieji didvyriai...Sneketi ir tesugeba anglai.