BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215892.696 in reply to 215892.1
Date: 4/28/2013 9:00:54 AM
Overall Posts Rated:
145145
Írtam kintre, jöhet mindenki véleményezni a taktikát;)

From: Dawa

This Post:
00
215892.697 in reply to 215892.695
Date: 4/28/2013 1:59:07 PM
Overall Posts Rated:
106106
Kösz.

This Post:
00
215892.698 in reply to 215892.1
Date: 4/30/2013 6:31:39 AM
Overall Posts Rated:
145145
A vereségünk ellenére továbbjutottunk, mint az várható volt. A formákra kérek mindenkit nagyon figyeljen, szerencsés ugyanis a csoportunk (sorsolásnak nem nevezném, mert előre lehetett tudni az utóbbi évek alapján), nagy eredményeket lehetne elérni egy bombaformában lévő csapattal.

This Post:
22
215892.699 in reply to 215892.698
Date: 5/1/2013 3:44:11 AM
Overall Posts Rated:
411411
Itt reagálok nem a másokba offolok, remélem nem baj!

ha valakinek 10-11 lesz a bv-je akkor a másiknak nem 1 kv és 1 passz előnye lesz, ha rendesen van edzve 18 éves kortól és olyanok voltak az indulók. ebbe azért egyetérthetünk remélem.

A többiről csak annyit, a felét nem is én írtam, mégis nekem válaszolod (én nem gondoltam-és nem is írtam- egy percig sem, hogy te 1-es bv-ről húznád bárkinek a bv-jét). Azt se kérdőjeleztem meg, hogy szerinted elérheti vagy sem az NT szintet! Ha egy levélbe több levélre szeretnél válaszolni, tagold a szöveget kérlek, mert így mindent magamra vehetnék, és a végén csak ostoba vitatkozás és egymás melletti elbeszélés lenne az egészből, amit egyikünk se szeretne!

Az viszont eleve nem jó taktika szerintem, hogy beteszed ide a korosztály legjobb draftját, és mellé teszed kommentbe, hogy kár a bv-jért, így kevesebb az esélye NT-re! Ez szerintem nem csak bennem keltett ellenérzést. Nem nagy a tolongás a srácért ahogy nézem. Pedig a korosztály legjobbja lehetne a poszton a megfelelő edzővel a zsebben.

Azt tartsd azért szem előtt, hogy valszeg mire ezek a fiúk NT-k lesznek, te valszeg nem leszel már szövkap, és addig még lesz más is szövkap. Ezért az a dolgod, hogy minden játékost 100%-ig a helyén kezeld, ha multis haalapskilles el kell tudnod adatni valakinek, és az nem úgy fog menni, hogy közlöd, ha lesz valakinek bv előnye vele szemben, akkor nem lesz nálad válogatott. Nálad lehet nem, nálam lehet az lenne. Ezért fontos az, hogy legyenek edzve mindenféle játékosok, alapskillesek multisok, és mindegyik fajtának a nevelésébe ugyan olyan energiát fektessetek, ne csak azokra figyeljetek akik nektek igazán tetszik mert úgy edzhetőek ahogy ti elképzelitek. Lehet mondjuk a következő választáson elbuksz, és egy olyan kapitány jön a helyedre aki az alapskilles monstereket preferálná, de nincs neki mert nem ez volt a ti koncepciótok. Ezért írtam, hogy mindenkinek van 100% esélye akármilyen típusú játékos nevelhető belőle (lehet nem nálad hanem másnál), a lényeg, mindegyik játékos a potenciáljának és képességének megfelelő edzést kapja amíg csak tőletek telhető, BV ide 2 pontos oda! Ha meg van egy erős alapskilles átadón, akkor nem azt kell itt kommunikálni, hogy kár a 2 pontos és a bv hiánya, ezért nehezen lesz NT, hanem azt, hogy a korosztály legerősebb alapskilles kinti játékosa csinálható belőle, és nagy szükségünk van rá.

Na nem okoskodok tovább! Szép május1.-ét mindenkinek.

This Post:
11
215892.700 in reply to 215892.699
Date: 5/1/2013 9:59:13 AM
Overall Posts Rated:
145145
A tagolás hiánya miatt elnézést kérek, csak rákattintottam a válaszra, és válaszoltam mindenkinek, mostantól odafigyelek erre.

Lehet, hogy nem 1 passz és 1 kv előnye lesz annak akinek nem 11-es a bv-je, de én egy ilyet hoztam példának.

A kár a bv-ért csak egy megállapítás volt, abban egyetérthetünk, hogy egy 6-os bv-vel más szemmel néznénk rá.
Így kevesebb az esélye, de így is van, ezért került oda, ahova.

A hosszú bekezdéshez annyit, hogy a célunk az, hogy mindenki alapszinten multis legyen. Ha lesz rá felhozatal, remélem sikerül is megcsinálni. Ehhez cask egy dupla 5-ös belső indulók kellenek. Persze egy alapskilles játékos is jól jön a válogatottba, de olyat inkább legendába lehet elképzelni. Belőle is esélyes játékos faragható, ezt sosem tagadtam.
Ilyen korosztálya legerősebb játékosa kifejezést meg ilyen fiatalon nem használnék, kevés játékos van meg ebből a korosztályból nekem, csak azokat mentettem ki magamnak, akiket zargatnánk ilyen "korai multi" gondolattal. Ő nem volt ilyen, így úgy érzem, ilyeneket mondjon az U21-es stáb. Meghirdetni is azért hirdettem meg, mert engem keresett meg a tulaj.
A véleményemet fenntartom: remélem, hogy 10 szezon múlva 3-4 körüli belső védekezéssel nem fog bekerülni a keretbe játékos, az én válogatási elveim szerint. Persze nem felejtkezünk el az ilyenekről sem, sosem tudjuk milyen lesz a felhozatal, a meccsmotor, illetve ki is lesz a kapitány akkor, mert mint mondtad, hiába tervez csapatom hosszútávra, valószínű lesz addig váltás.

Alapskilles játékosban meg van több 18 éves legenda is ha jól tudom, akik nincsenek kintre lemaradva (legalábbis nem néztek ki év elején rosszul). Ők most az U21-esek kezén vannak, mint írtam, ezért sem szeretnék hangzatos kijelentéseket tenni.

This Post:
00
215892.701 in reply to 215892.700
Date: 5/5/2013 6:42:49 AM
Overall Posts Rated:
145145
Írtam kintre, jöjjünk minél többen ötletelni, holnap ugyanis kezdjük a szereplést az Európa-bajnokság csoportkörében.

From: blive

This Post:
00
215892.702 in reply to 215892.701
Date: 5/6/2013 4:20:33 PM
Overall Posts Rated:
6262
grat a mai győzelemhez! azért a lengyel-horvát meccs értékelése is érdekes....

(24090)

From: Wenger92

This Post:
00
215892.703 in reply to 215892.702
Date: 5/6/2013 4:29:35 PM
Overall Posts Rated:
145145
Köszönöm!

Igen, ez a meccs is azt mutatja, hogy az értékelés nem minden. Nagyon sok olyan összetevője van egy meccsnek,a mit az értékelés nem mutat meg, mégis sokat számít.
Újabb bravúrokra lesz szükségünk, a következő meccs még keményebbnek ígérkezik, kellenek a nagyon jó formák.

From: JoeBlack

This Post:
00
215892.704 in reply to 215892.702
Date: 5/7/2013 1:01:17 AM
Overall Posts Rated:
411411
grat a mai győzelemhez! azért a lengyel-horvát meccs értékelése is érdekes....

(24090)

Pont erről szerettem volna ide írni! Van a meccsnek valami visszhangja a meccsnek a kapitány fórumon? Foglalkoztak-e azzal a témakörrel a nemzetközi fórumon, hogy végre kezdjenek valamit ezzel az értékeléssel, mert így élvezhetetlen a játék. Szerencsétlen gyerek annyit lát, a játék összes elemében erősebb volt a csapata, mégis bukta. Azért ilyen nincs! Ha valakinek ekkora tudásbeli különbsége van a pályán, azt nem tudod ellensúlyozni semmi mással. Jó lenne végre rendbe rakni az értékelést a motorhoz vagy a meccsmotort az értékeléshez. Így az embernek fingja nincs mit kéne máshogy csinálni mi a rossz. Elveszi a játékélményt, ezt már sokaknál láttam hallottam. A felhasználószám az ilyen dolgok miatt esik folyamatosan, hosszútávon ezek a hibák megölik a játékot. A kemény mag együtt él vele, de az látjuk, hogy semmire sem elég, a létszám csökken csökken, alig vannak újak, azok nem maradnak meg. A régiek megunják, elegük lesz ebből a sok megérthetetlen dologból. Amúgy mostanában mintha megszaporodtak volna a teljesen totálisan érthetetlen végeredmények!

u.i: Megnéztem, a Lengyel kolléga nem egy poszton forma hátrányban volt. Mi volt ez megint?

Last edited by JoeBlack at 5/7/2013 1:12:38 AM

From: Lazić

This Post:
00
215892.705 in reply to 215892.704
Date: 5/7/2013 1:51:44 AM
AndrashidaKK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
5656
Úgy ahogy sz@r az egész.

From: Domi

This Post:
11
215892.706 in reply to 215892.704
Date: 5/7/2013 4:14:45 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
nem tudom teljesen megválaszolni neked ezt a kérdést, és az sem biztos hogy jól gondolom.
de egy próbát teszek:

ha megnézed a horvát és lengyel válogatott keretét 9 illetve 2! db 210ezer felett kereső játékos van 1-1 oldalon.
horvátoknál 4! míg a lengyeleknél 0! db kimondott center van a keretben.
Ezzel arra akarok rámutatni amit már jó párszor leírtam nem attól lesz jó egy játékos ha meg van a 3*19 skill egy benti játékosnál...
mert ugye mit látunk az értékelésnél? leginkább a KV BV passz 2pontos lepattanó skilleket ,
ennél sokkal komplexebb sztem az egész, ez a lengyel keret brutálisan multis lehet.
Ha megnézed 1-1poszton az értékelést 1posztot kivéve sokkal jobb volt a lengyel csapat.
utobbi hónapokban láttunk már olyat hogy belső támadásnál olyan csapat vesztett akinek sokkal jobb értékelése volt, de kiderült hogy dh vagy bd posztban egy nagyon alacsony passzolású játékos van, azzal sajnos vagy nem sajnos nem nagyon lehet itt nyerni.
felhozom a saját példámat, egy olyan meccset nem tudok mutatni neked az idei tétmeccseim közül amikor nem tudom nagyjából a vereség okát, ismerem a keretemet tudom hogy mire képesek...
úgy gondolom ha a horváth játékos jó menedzser akkor nem hozza fel ezt sehol sem mert pontosan tudja hol ment el neki ez a meccs...

Last edited by Domi at 5/7/2013 4:16:03 AM

Advertisement