Zapytaj al saida i Mr Presidenta kto był najlepszym centrem po pierwszym sezonie treningów..
To Ty byłeś skautem wszystkich roczników od 18 do 21. Być może nie potrafiłeś lub nie chciałeś znaleźć lepszych zawodników i przez to selekcjonerzy mieli niepełne informacje. Być może listy od samego począku były niekompletne, bo słabo działał ręczny przegląd lig. Być może zaważyły Twoje błędne przekonania odnośnie wzrostu i dyskwalifikowałeś zawodników tylko dlatego, że byli niżsi. Być może błędnie oceniałeś ich skille.
Trzymałeś łąpę na wszystkich rocznikach - bardzo wygodne, pełna kontrola nad wszystkim i nikogo, kto mógłby wskazać niedociągnięcia.
Tymczasem ja bez problemu znalazłem kilkudziesięciu lepszych zawodników - zestawienie wklejałem gdzieś wyżej w tym wątku (a podobno Węgrzyn cały czas jest pilnie trenowany). W tym zestawieniu byli nawet 20-latkowie. To jest najlepszy dowód. Podać dokładne skille i playerid? ;-) (Może nie na forum, bo znowu będzie oburzenie) ;-)
Najważniejsze dla mnie jest skąd masz skille mojego gracza???.
Gdybym Ci powiedział, to musiałbym Cię sprzątnąć ;-)
My name is King. B.B.King ;-)
Upss... to nie ta bajka ;-)
Skoro ja Ci ich nie dawałem, Węgrzyn ani razu w swojej karierze nie był na TL, a m4ti też Ci ich nie dał to chce wiedzieć jak one do Ciebie trafiły?
Możesz sobie chcieć ;-)
To nie działa tak, że Ty mnie będziesz na każdym kroku atakował i obrażał, a ja Ci dawał wiedzę za friko ;-)
Poza tym naucz się kultury - jak coś chcesz, to ładnie poproś ;-) Albo też coś mi daj, kto wie, może się wymienimy ;-)
Bez względu na to skąd zdobyłeś te skille nie zgadzam się, żeby moi zawodnicy byli prezentowani na publicznym forum bez mojej wiedzy!
A ja sobie nie życzę, żebyś pisał offensy i bluzgi w moim kierunku i robił syf przy każdej dyskusji. Czy to na forum czy to na bb@. I nic mnie ochodzi czy lubisz filmy sience fantasy czy Cię irytują ;-) Jak Ci skacze ciśnienie przy Gwiezdnych Wojnach to ugryź się w palec albo idź na spacer ;-) Albo puść sobie tylko te części, w których Ciemna Strona zdobywa przewagę (Zemsta Sithów, Imperium Kontratakuje) ;-)
Niech Moc będzie z Tobą ;-)