BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: vajns
This Post:
00
274195.697 in reply to 274195.696
Date: 6/1/2016 10:22:45 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Věřím, že už jsme si vše vyříkali, takže konečně budeme moct zase zaměřit pozornost směrem k důležitým věcem ohledně NT.

Přináším přehled hráčů, na kterých chci letos v NT nejvíce stavět. Jde zatím pouze o 14 hráčů. Nezoufejte, pokud se tam váš hráč neobjevil, pořád má šanci. Hodně bude záležet samozřejmě na formách hráčů. Tyhle mnou vybraní hráči jsou podle mého názoru v současné chvíli naši top hráči na dané pozice. Hráči jsou seřazení podle věku!

PG/SG:

Dominik Drápela (25246254) 34 let
Filip Hojda (25245131) 33 let
Denis Hupka (26599449) 32 let
Michal Rohatý (28907907) 30 let
Vojtěch Frank (30170337) 29 let
Karel Horníček (30169991) 29 let

SF:

Martin Antonín (22958694) 35 let
Stanislav Bakula (25246337) 33 let

PF/C:

Štefan Vejmola (24199832) 34 let
Juraj Laube (28265140) 32 let
Ivan Buršík (27745623) 31 let
Josef Líkař (30170780) 30 let
Adrian Brenneis (31141731) 28 let
Jan Peroutka (33093769) 26 let

Zatímco na rozehrávce a pod košem nemáme žádné větší nedostatky. Na pozici SF máme pouze dva čistokrevné SF (kteří mají parametry NT) a z toho Antonínovi už je 35 let! Sice nám roste nadějná generace hráčů na tenhle post, ale bude to chtít ještě 1-2 sezóny než se budou moct plnohodnotně zapojit.

Last edited by vajns at 6/1/2016 11:30:06 AM

This Post:
1010
274195.698 in reply to 274195.697
Date: 6/1/2016 1:37:55 PM
Overall Posts Rated:
2727
Když to tak čtu, tak si říkám, že je možná čas po dlouhé době něco napsat...Jak to tak pozoruji, řada zdejších manažerů má náběh na docenta Chocholouška (někteří již možná pomyslnou čáru překročili, jmenovat nebudu, ale prášky na zklidnění potřebují obě strany :D )

Hraju BB od 17. sezony, takže polovinu existence, strávil jsem 4 sezony v první lize, mám celkově značně výherní bilanci, i repre borce jsem jednoho měl, další téměř dotrénoval...Určitě jsem se snažil jet ČR stopu, ostatně tým mám poskládaný téměř výhradně z českých hráčů a vždy to tak bylo...

Zamyslete se, jak tyhle vaše žabomyší války - jde o HRU a ZÁBAVU - asi ovlivňují i další manažery. Když jsem začínal hrálo BB 50K plus lidí a jen v ČR asi 560, aktuálně je jich 200. Chápu, že to pokleslo celkově a jsme na 22K nebo kolik, ale myslím, že řadu z našich přestalo bavit typ "pruzení z Vaší strany". Nehledě na to, že řada končí i kvůli nynějším cenám, vytaženým projektem Utopia..:/

Vysvětlím, co myslím a je to dlouhodobý jev..Projde draft a pak se mi ozve nějakej skaut U21 - většinou manažer bez výsledků tak z třetí ligy, že mám hráče pot 6,7 a má SUPER šanci na nároďák! :) Už o tom si myslím své :) A chce ať trénuju tak a onak a nejlépe ať mu týdně posílám reporty a když nebudu posílat a spolupracovat, tak prejnebude hrát...Jako kde jsme? Není přece můj šéf v práci do prdele, abych se mu hlásil. No tak prostě nebuide hrát, si hlavu neuřežu. Kdyby se aspoň PODÍVAL na soupisku, musel by vidět, že mám jiné 3 hráče ve věku dejme tomu 19 pot 9, 22 pot 10 a 27 pot 9 - většinou dvě stejné pozice a starší s nimi opačně dotrénovává své sekundárky a primáky guardů. Takže místo nemám, pokud se našel zájemce, za babku jsem novej draft střílel. Na mladé Čechy mám ostatně případně Utopii, což by také zjistil, kdyby se PODÍVAL.

A co se týká dospělé repre, ani mi nevadí, že Ouřada už z ní vypad (těch cca 30k za jednoho repre borce nebo kolik když za repre hraje, ostatně každý větší tým v klidu oželí). A furt mě jen někdo prudil, zda forma je taková a maková (občas se prostě někdo třeba v zápase zraní tak to trenér vystřídá všelijak a holt přejedou se třeba minuty). Pak zase, když mu bylo 33 koupit specku, 8 zpráv jsem dostal a manažer mi normálně "skoro vyhrožoval", že jako ihned koupit za jakékoli peníze a chtěl pomalu screenshot jako důkaz že ho mám..Jako kde to jsme?

Hraju to proto, že mám rád basket! To že je někdo 18 pot 6 nebo někdo 32 pot 10 repre borec je fajn, ale nemíním kvůli tomu měnit to proč hru hraju, a to je i nějaký klubový úspěch a hlavně RADOST a RELAXACE. Za mě osobně já i kvůli tomu, že tady to šílenství okolo NT sleduji již delší dobu se do něj určitě nehodlám aktivně zapojovat. Dokonce jsem i prvně přemýšlel koupit cizího repre borce, pokud budu potřebovat kvalitu, ať mám od těch zpráv a nařízení klid. A myslím, že v tomto přístupu, ke kterému jsem byl téměř dohnán nejsem sám...Myslím, že i Duffmanův výsledek ve volbách odráží určitý typ protesthlasů (a nemusí to být Rwystyk jako spíš výsledek situace obecně). Já se voleb neúčastním, ale dokážu pochopit, že mu za této situace někdo dá hlas i bez volební řeči, manažer je to vynikající, zda by fungoval dobře v NT, těžko říct, ale je asi dost těch, kteří to byli ochotní zkusit ;) MYslím, že právě i kvůli přemíře výlevů a keců tady (i když to tady čte tak 20 lidí max)

Ostatně na ty směšné výzvy skautů U21, už tak dvě sezony nereaguji, ale už se těším až mi letos opět přijde zpráva s POŽADAVKY :D

Nazdar všem!

Last edited by Larry Legend at 6/1/2016 2:36:21 PM

This Post:
00
274195.699 in reply to 274195.698
Date: 6/1/2016 2:20:30 PM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4646
'+1'
Toto člověka může odradit, aby týden co týden dával ''o sobě vědět'' teda vlastně o svém hráči. Radši kdybyste (pokud to je začátečník) vypsali nějaké rady na úvod, že si má pořídit trenéra (jaký level, jestli brát trenéra se specialitou či nikoliv), kolik má daný hráč odehrát za týden a vypsat, co by měl trénovat (i když to asi děláte) a k jakým hodnotám by měl dojít. (do konce sezóny) A průběžně, aby dával vědět, jak se hráči daří (1x za měsíc, to jsou 4 tréninky) Vy (kdo se stará o talenty) budete mít méně obdržených zpráv, tím pádem budete mít více volného času. A když hráči jsou v U21/NT, tak by měli dávat častěji o sobě vědět.
Rád budu trénovat nějakou naději do U21/NT, ale rozhodně ne pod nátlakem, že budu muset každý týden dávat o sobě (zase špatně), teda o mém hráči vědět, jak se mu daří.

Podpis:
Pročítal jsem si diskuze a narazil jsem na manažéra se stejným jménem. ?!Náhoda?! Naštěstí aspoň nemáme stejný název klubu.

This Post:
00
274195.700 in reply to 274195.693
Date: 6/1/2016 2:23:07 PM
Overall Posts Rated:
913913
Jsem rád, že někdo potvrdil moji domněnku....právě ta totální odlišnost od zaběhlých strohých postupů může být pro někoho zajímavá...

... politiku bych sem netahal;)

This Post:
00
274195.701 in reply to 274195.694
Date: 6/1/2016 2:27:58 PM
Overall Posts Rated:
913913
Nevím, toto celé se mi moc nezdá. Je tam spousta věcí, které jsou takové univerzální řeči, spousta věcí se neslučuje s reálným průběhem a ty poslední dva odstavce spíše dávají za pravdu těm, co tady proti zavedému systému brojí....
...no za kladné body nevím, nevím;)

From: LA-Macros

This Post:
11
274195.702 in reply to 274195.695
Date: 6/1/2016 2:38:53 PM
Overall Posts Rated:
913913
Ty krávo, toto jsem od tebe nečekal. Začít příspěvěk nadávkou tady dělal jen jeden. Promin, ale ty jsi pro NT udělal to, že jsi sledoval zavedený formát a nic nového jsi nepřinesl.

Bez respektu osatních názorů tady daleko nedojdeš a vaše omezení chápat jen sebe, je šílené. Opravdu je repre zkoprnělá a to, že se nutí plýtvat časem na jakési rozbory a kdo ví co, vede jen k tomu, že není dostatek času.

Poslední odstavec, kvalita....

From: LA-Macros

This Post:
00
274195.703 in reply to 274195.697
Date: 6/1/2016 2:39:41 PM
Overall Posts Rated:
913913
Když si dáváš tu práci, nechceš na to udělat to separátní vlákno?

This Post:
11
274195.704 in reply to 274195.698
Date: 6/1/2016 2:47:45 PM
Overall Posts Rated:
134134
S prvnhí částí vesměs souhlas, ale proti té druhé se musím ohradit.

1) Opravdu netuším, který "manažer bez výsledků tak ze třetí ligy" tě kontaktoval. Ale i kdyby někdo jo, tak nevím, co je špatnýho na týmu ze třetí ligy. Za prvé, není tady tak široká komunita kolem Národních týmů, abychom si mohli vybírat pouze manažery s výsledky jako rwystyrk. Za druhé, myslím, že oba dlouhodobí skauti dělají svou práci velmi dobře. Jsou s týmem už spoustu sezón, vědí co a jak chodí, proto i když nejsou každoročně v play-off První ligy, nemám důvod žádného z nich měnit.

2)Rád bych viděl tu zprávu od skauta, o které mluvíš (kdyžtak mi ji můžeš poslat do pošty). Proche zatím moc manažerů neobepsal a jeho styl zprávy jsem mu kontroloval. Jardík i Caprfild psali bráchovi (aniž by věděli že je to on) a byl jsem stylem zpráv příjemně překvapen. Já zprávy píšu výhradně tím způsobem, že manažerovi řeknu o šancích jeho hráče na U21, zeptám se ho, co by mu podle sebe trénoval a navrhnu nejlepší způsob tréninku, aby se dostal do U21. Poté manažera požádám, zda by mi mohl napsat, až dotrénuje jeden ze skillů na dohodnutou hodnotu, aby mohl přejít na další. Caprfild třeba píše o zprávu po každém skoku, to je pravda. Ale určitě to není nějaký arogantní tebou zvaný "Požadavek". Každopádně nechápu, kde je problém napsat mu, že mu prostě nebudeš o skocích psát a budeš dodržovat dohodnutý trénink bez informací.

3)Pokud si dobře pamatuju, byl jsi to zrovna ty, komu jsem psal něco ve smyslu, že nepředpokládám jeho trénink u tebe kvůli ostatním hráčům. Tys mi napsal, že hráče (Janků?) trénovat budeš. Takže opět: kde je problém?

4)Musíš pochopit a někdy si třeba vyzkoušet, že manažer obzvláště seniorského NT má velkou zodpovědnost vůči komunitě. Tudíž když pár manažerů nedodržuje formy (zatímco ostatní jo, tak v tom asi zas tak velký problém nebude ne?), je samozřejmá jeho určitá naštvanost a apelování na jejich dodržování.

Souhlasím s tebou v tvém chápání podstaty hry. I proto jsem se nikdy nezapojoval a ani nezapojím do nějakých dohadů, ve kterých už to přerůstá do osobních urážek apod.

From: bigfive
This Post:
00
274195.705 in reply to 274195.699
Date: 6/1/2016 2:57:37 PM
Overall Posts Rated:
134134
To Youngsters: Na začátek tě tu vítám zpět, tedy pokud jsi tím Youngsterem co tu už před nějakým časem byl :)

Jak jsem již psal, jsem rád za dohodu o zaslání tréninku po dosažení určité hodnoty. Možná bych se mohl s Caprfildem dohodnout o nějaké změně v jeho zprávách. Mě osobně přijde jeho styl dobrý, ale jak vidím, nejednomu člověku z komunity to vadí.

Upřímně, z 19letých hráčů, které mám na starosti, ti kteří hráče trénují nejlépe zároveň dávají často vědět o skocích, aniž bych na ně jakkoliv tlačil (Amare, Vooda, patricius i další).

K těm radám... když je nějaký nový manažer, ve zprávě o jeho hráči mu vždy napíšu, že se na mě nebo na jiného skauta může kdykoliv obrátit s dotazem, žádostí o pomoc. Zároveň jim vysvětluji alespoň takové základy jako držení minut, trénink atd.

Last edited by bigfive at 6/1/2016 2:58:15 PM

This Post:
11
274195.706 in reply to 274195.705
Date: 6/1/2016 3:54:40 PM
Overall Posts Rated:
1616
Když jsem měl ještě svůj první tým asi kolem sezóny 13 než mi zbotoval( ne v sezóně o které mluvím,ale o dost déle) tak jsem draftoval pot.9...a skaut který tehdy skautoval hráče ho ode mě chtěl koupit tak moc ,že mi vyhrožoval, žekdyž mu ho neprodám zabiju jeho potenciál...i když už jsem měl vytrénovaného jiného hráče v U21...od té doby mám k NT odpor...

This Post:
11
274195.707 in reply to 274195.698
Date: 6/1/2016 7:10:24 PM
Overall Posts Rated:
6565
Za me naprostej souhlas. Ani uz me nebavi cist prispevky ci na ne odpovidat, ale tvuj vyjadril muj nazor takze jsem musel udelat oboji:D

Advertisement