pa pogledajte malo jake evropske klubove, ko postiže najbolje rezultate oni koji ne mijenjaju trenere i izbornike ko čarape svaki tjedan , a kod nas je to poznato da se izbornici i treneri mjenjaji skoro svaki tjedan..........a i to je poznato da u hrvatskoj ima 4 milijona izbornika i svako je pametniji od onog drugog to je jako poznato kod nas....................
očito radije to hočete nego da zajedno dogovorom izaberemo jednog od svih nas a mi ostali da mu pomognemo, i da od naše repke napravimo konačno respektabilnu momčad.............
opet ti pricas o stvarima koje sa ovom igricom nemaju veze....i tak stalno...niti si ti neka buffer zona izmedju izbornika i drugih,niti izbornici trebaju tebe za advokata, ljudi svoj posao rade dobro, ali zasto sad ti pokusavas rec da je to jedini put??
valjda smijemo imat svoje misljenje,nikoga ne vrijedjamo,niti nista takvog mislimo ali kaj bi trebali samo kimat glavama...ja osobno necu,podrzat cu svakog izbornika,i ako bilo kome treba pomoc,slobodno mi se moze obratiti,ali i da cu biti najveci kriticar hocu,nadam se ne i kriticar bez argumenata...niti ja nekom kopam rupu,i dapace svjestan sam da na sljedecim izborima,tko god da se suprotstavi Riku ili Chodi nema sanse,ali se bar moze napraviti ravnopravna utrka,ili bar pokusavati...ne, po tvojem bi trebali ostati u totalitarnom sistemu, i ako si podoban,onda super...ili sta,pa brate mili slobodni smo ljudi...i nemoj bas stalno podilazit svima,nije to dobro,niti za tebe niti za druge...aktivan si,razumijes igru,to svi znaju,i svaka cast,ali ponavljam ne trebas ti biti tampon zona...i hvatati se za neke stvari,zajedno smo jaci,ljubav,sentimenti, kao da sam u Avataru...stari,ovo je igra,managerska igra, i najsposobniji,uvijek isplivaju,imas sada takva 2 primjera na vodecim funkcijama,uz to ova igra trazi dugotrajnu analizu sitnih stvari da bi se bilo uspjesno,i ponavljam ono sto sam ranije rekao,za uspjeh treba vise sezona,puno padova, pametni uce na svojim greskama, i tako se jedino moze napred....
da ne govorim,da se ljudima u prvoj ligi moze suprostaviti eventualno jos 3-5 ekipa iz druge lige, i to je to...treba raditi sa ostalima,sirina lige,jacina drugih liga, ce nam dati i kvalitetniju bazu...sa sirom bazom biti ce lakse i izbornicima,ljudi iz 4 i 3 lige odustaju iz bas tih razloga,nemaju strpljenja,gleda ih se s visoka,citaju forume,gledaju ekipe iz prve i druge lige onda vide svoju....i neda im se...treba im netko pokazati,usmjeriti,pomoci...
netko je ranije napisao,da sa svakim draftom,zbog male baze igraca,dobijemo recimo 25-30 treniraca za repku,od toga 80% propadne ili se proda...da je veca baza,ne bi se Choda mucio sa izborom,tako nit Riko...
svjestan sam i toga,da smo u realnom zivotu svi radni ljudi,i da vremena na bacanje nemamo,nitko od nas,tesko da tipovi kao Mamic,Stimac igraju ovu ili slicnu igru,oni tu igraju u stvarnom zivotu, i zato cijenim svaciji trud za interes vecine,ali da se moze bolje,moze....kraj price
pozz