a M4ti prosił o pomoc?? jakoś to przeoczyłem. Pojawił się i tyle - dopiero ostatnio mówi coś o przyszłości ..i na chwilę obecną twierdzi, że sztabu nie ma. Nie widzę też jego jakiegokolwiek oświadczenia, że akurat Ty należysz do sztabu.
Oficjajlne prośby, oświadczenia, sztab przez duże S... Myślałby, że to jakaś poważna instytucja unijna ;-)
Przecież multiskillowcy też działają bez żadnego oficjalnego oświadczenia ;-)
Skillami się wymieniają, raporty planują robić ;-)
Można zrobić coś pożytecznego bez oficjalnego oświadczenie, a jedna osoba do pomocy to za mało, żeby trąbić o czymś brzmiącym tak poważnie jak sztab ;-)
hmmm a wiesz, że ja naiwny sądziłem, że odbywa się to tak:
scout, osoba odpowiedzialna za projekt lub inny do tego wciągnięty prezes wyłapuje gracza po pensji i potencjale, prosi o podanie jego statystyk oraz planów na przyszłość, pyta się o chęć uczestnictwa w nowym schemacie treningowym, po otrzymaniu zgody prowadzi takiego gracza zachowując jego rozwój dla jak najmniejszej liczby graczy.
Ciebie w tym programie nie widziałem, bazę zrobiłeś i to szanuję, wykorzystujesz swoje umiejętności w sposób pomagające kadrze, ale wciąż mnie interesuje jak dostałeś te skille i czy to wiedza o wszystkich z bazy czy tylko jednostkach.
Last edited by Astarotte at 9/10/2010 1:25:28 AM