Hát most 18 évesek és 4. osztályban vagyok, 19 éves korukra 3. ligába kerülök, 20 éves korukra reményeim szerint 2. ligában fognak játszani, és a fizetésük is baráti lesz még bőven. Hogy mindkettőt teljesen feltudom e nevelni, azt még nem tudom, ahhoz biztosan 1. ligás tagság kell majd, hoyg eltartsam a fizujukat. Egyiküket (Dúrót), biztosan megtartom magamnak, lehet, hogy a másikat majd ha 22 éves lesz eladom, addig még sok idő van meglátjuk, hogyan alakul.
Azt írod gyűjtsek pénzt. De honnan? Ezt a két játékost edzem, edzésből nem lesz pénzem, ugyan a heti mérleg plusszos, de az a bevétel minimális. Daytrade? Az annyira nem az én asztalom, és most az új szabályok nehezebbé is tették.
És mire gyűjtsek? A fizujukat magasabb osztályban simán tudom majd fizetni, szóval a lényeg most, hogy szépen fokozatosan minden évben feljussak
Az olcsóságot úgy értettem, hogy a korábbiakhoz képest, és a jelenlegi pénzmennyiségem függvényében olcsóak a játékosok.
Realitás? Az az ár a reális, amennyiért a piacon el lehet adni, régebben ez bizonyos játékosok esetében mondjuk 5 millió volt, ma már csak 2,5 így változik a piac
Nem gondolom, hogy lenne realitása. Előbb nem volt potenciál, majd lett és pár szezon alatt megváltoztatta a piacot, aztán jöttek a multisok, kik az egekbe verték az árakat, most pedig a defláció, ami lenyomta azokat. A piac mindig változik. Most keresgettem multisabb játékosokat, még mindig 3-4-5 millióért vannak kint a piacon, de licit egyikben sincs...