BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
11
60774.699 in reply to 60774.698
Date: 1/2/2019 11:07:19 AM
Overall Posts Rated:
876876

Stetna Nova Godina drugari!

Zakazao sam ponovo utakmicu sa Japanom. Izazvali su nas i ja sam prihvatio.

Izgubicemo 20 razlike. Nema veze.

U prijateljskim se ne dobija ili gubi previše rejting bodova, a pomislih da igrajući za NT igračima skače iskustvo, a kod mlađih igrača koji će uskoro biti u konkurenciji za takmičarske utakmice ce to biti bitno.

Samo da ostanemo u ovom šeširu pred žreb, pa ćemo vidjeti plan za dalje.

Pozdrav

This Post:
00
60774.700 in reply to 60774.699
Date: 1/28/2019 2:54:12 PM
Overall Posts Rated:
876876
Pozdrav menadžerima u CG.

Nije prijatno izgubiti ovoliko utakmica, čak iako su prijateljske ali ima i pozitivnih strana u ovim porazima.

Par mladih igrača napreduje u treningu i zahvalio sam se menadžerima koji razvijaju crnogorske igrače.

Ima par igrača koji bi mogli i više napredovati ali im menadžeri trenutno treniraju slobodna ili izdržljivost. Ja tu ne mogu ništa.

U svakom slučaju domet ove reprezentacije u naredne 3-4 sezone je oko 50 mjesta na svijetu. Po meni nije loše za sada.

Ovo je mlada ekipa i ako krenemo u intenzivniji trening crnogorskih igrača kod naših menadžera onda nam je nebo granica.

Nadam se da mi ovo nije poslednja utakmica kao selektoru, a ako jeste, onda mi je bilo na čast što sam bio selektor Crne Gore.

U svakom slucaju cu trenirati buduće reprezentativce CG.

Pozdrav

This Post:
22
60774.701 in reply to 60774.700
Date: 2/5/2019 3:39:04 PM
Overall Posts Rated:
876876
Pozdrav.

Zbog jednog glasa, moraćete me trpiti još 2 sezone. 😁

Prionimo na posao.
Izvučene su grupe za Euro i u grupi smo sa:
- Španijom
- Bugarskom
- Češkom
- Gruzijom
- Njemackom
- Kiprom
- Luksemburgom

Grupa slična ostalim grupama za Euro. Teška, ali i zanimljiva. Bice dobrih utakmica, nadam se.
Dve pobjede realnost, tri uspjeh. Gruzija ima fantastičan tim. Njemci ubedljivo najteži protivnik iz petog šešira. U svakom slučaju zanimljivo za nas.

U pripremama sam isprobao sve potencijalne reprezentativce. I mladje i starije. Stariji su u poslednjoj utakmici podbacili i stvarno me razocarali. Na njih stvarno više ne računam. A mladji su napravili seriju od 4-5 poraza. 😂😂😂😂

Izdvojio bih buduću zvijer od igrača. Vukasin Branković. Kako je dobar. Plata samo 40ak hiljada a razvaljuje sa osobinama. Za 3 sezone ce imati zbir ocjena preko 135. Čak i 140.
Miki Varajic ima potencijal da bude dobar, ali nije svake sedmice u treningu. Ostalo je prosjek. Teški...

E ako.budemo svake 2 sezone, a što da ne svake, izbacili po jednog igrača za NT, brzo možemo napraviti dobru reprezentaciju.
Sreća pa nije fudbal, pa nam treba samo 5 igrača.

Hvala na glasu za mene, idemo se takmičiti i trenirati CG igrače.

Pozdrav

This Post:
11
60774.702 in reply to 60774.1
Date: 2/25/2019 3:03:51 PM
Overall Posts Rated:
876876
Crna Gora ide na SP u košarci!

😀