BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > חצי גמר פליאוף!!!

חצי גמר פליאוף!!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
106771.7 in reply to 106771.6
Date: 8/28/2009 3:55:32 PM
Overall Posts Rated:
77
שיהיה בהצלחה לכולם!

This Post:
00
106771.8 in reply to 106771.7
Date: 8/28/2009 4:50:42 PM
MTA-Power
III.2
Overall Posts Rated:
00
בהצלחה לשתיכם מחר מקווה שיהיו משחקים צמודים!!

This Post:
00
106771.9 in reply to 106771.6
Date: 8/28/2009 6:22:52 PM
Overall Posts Rated:
3434
שני דברים שאני מרגיש שאני חייב להגיד לך:
הראשון לגבי הספסל.
לא יודע כמה הספסל שלך עמוק, אבל אני בטוח ששלי לא פחות טוב ממנו.
העונה השקעתי בחיזוק הספסל.
כמעט בכל עמדה יש לי מחליף שמתקרב לפחות ב2 תכונות עיקריות לשחקן הפותח.
דבר השני זה לגבי הציונים.(של שחקנים)
אתה נותן חשיבות הרבה יותר מדי גבוה לציונים.
זה נכון שיש לשחקנים שלך יופי של ציונים, אבל זה לא ממד ליכולת השחקן.
ציון נקבע בעיקר על פי תכונות השחקן.
הוא משתנה ממשחק למשחק ע"פ כמה דברים.
א.יכולת השחקן באותו משחק
ב.כמות הדקות שהשחקן שיחק.
ככל ששחקן משחק יותר דקות הוא מקבל ציון יותר נמוך.
אני בטוח שלחלק מהשחקנים שלך יהיה קשה לקבל אותם ציונים אם הם ישחקו 48 דקות. אבל כמובן שכמעט ולא משחקים עם שחקנים 48 דקות.
.
בקיצור, לא יודע עד כמה הדברים שאמרת עכשיו הם באמת המפתח שלך לניצחון, אבל אני יודע על דברים אחרים שכן יכולים לעזור לך.
לגבי ההתלהבות אני מניח שהתבלבלת, כתבת פעמיים שלי.
התכוונת בטח לזה שההתלהבות שלי יותר גבוה משלך.
אז כן זה ברור שעליתי רגוע נגד לידור בעוד שאתה עלית קראנץ' נגד סאב.
חוץ מזה גם במהלך העונה הסדירה עליתי הרבה יותר פעמים רגוע מאשר שאתה עלית.
.
בקיצור, לא משנה מה ההיתרונות והחסרונות של כל קבוצה, יהיה משחק טוב.
בהצלחה.

From: omer

This Post:
00
106771.10 in reply to 106771.9
Date: 8/28/2009 6:35:27 PM
Overall Posts Rated:
2828
שני דברים שאני מרגיש שאני חייב להגיד לך:
הראשון לגבי הספסל.
לא יודע כמה הספסל שלך עמוק, אבל אני בטוח ששלי לא פחות טוב ממנו.
העונה השקעתי בחיזוק הספסל.
כמעט בכל עמדה יש לי מחליף שמתקרב לפחות ב2 תכונות עיקריות לשחקן הפותח.
דבר השני זה לגבי הציונים.(של שחקנים)
אתה נותן חשיבות הרבה יותר מדי גבוה לציונים.
זה נכון שיש לשחקנים שלך יופי של ציונים, אבל זה לא ממד ליכולת השחקן.
ציון נקבע בעיקר על פי תכונות השחקן.
הוא משתנה ממשחק למשחק ע"פ כמה דברים.
א.יכולת השחקן באותו משחק
ב.כמות הדקות שהשחקן שיחק.
ככל ששחקן משחק יותר דקות הוא מקבל ציון יותר נמוך.
אני בטוח שלחלק מהשחקנים שלך יהיה קשה לקבל אותם ציונים אם הם ישחקו 48 דקות. אבל כמובן שכמעט ולא משחקים עם שחקנים 48 דקות.
.
בקיצור, לא יודע עד כמה הדברים שאמרת עכשיו הם באמת המפתח שלך לניצחון, אבל אני יודע על דברים אחרים שכן יכולים לעזור לך.
לגבי ההתלהבות אני מניח שהתבלבלת, כתבת פעמיים שלי.
התכוונת בטח לזה שההתלהבות שלי יותר גבוה משלך.
אז כן זה ברור שעליתי רגוע נגד לידור בעוד שאתה עלית קראנץ' נגד סאב.
חוץ מזה גם במהלך העונה הסדירה עליתי הרבה יותר פעמים רגוע מאשר שאתה עלית.
.
בקיצור, לא משנה מה ההיתרונות והחסרונות של כל קבוצה, יהיה משחק טוב.
בהצלחה.

מסכים עם כל מילה ומילה שלך אתה צודק בהחלט
ציונים הכול בולשיט הקבוצה עם הרייטנינג הגבוה בליגה שלי הפסידה לי בעונה הסדירה איך זה יכול להיות? קבוצה אפסית כמוני מנצחת קבוצה עם רייטינג הכי גבוה בליגה? אולי תסבירו לי בבקשה? אז כן לפעמים במשחק לא הכול זה ציונים שחקן יכול לשחק 6 דקות ולקבל ציון 20 אז מה? זה אומר משהו? מבחינתי ככל שציונים גדלים ככה זה סימן שההתקדמות של שחקן הוא קצב מהיר שימו לב למשל למומו טובי שלי שהתחיל להוציא עכשיו מעל 10 במשחקים אז מה זה אומר? שאני חזק? שאני הכי טוב בליגה? כנראה שלא זה אומר על התקדמות של שחקן באימונים או על היכולת שלו
במשחק עצמו זה לא הכול ציונים יש השפעות אחרות שגורמות למשחק להיות מציאותי יותר שחקן עם יכולת חדירה שליטה וגאמפ גבוהה יקלע יותר גם אם השומר שלו יהיה בעל שמירה חיצונית גבוהה
איך לעזזל פאורה של ניר עושה בית ספר לכל הגארדים בליגת העל בפרטית? ובך הכול הוא מוציא 10.5 רייטינג למשחק(למרות שבמשחקים האחרונים מוציא מעל 12) ואיך לעזזל גורביץ הטוב והיקר שהיה לנו פה בליגה מככב בליגת העל עם ממוצע של 10 רייטינג למשחק? זה אומר שהקבוצה שלו הכי טובה בעולם?

לדעתי לסיכום הרייטינג לא אומר כלום לגבי יכולת של קבוצה מסוימת אלה על יכולת של שחקן וכל יכולת של שחקן גבוהה לא יגרום לכך להיות הקבוצה הכי טובה שיש כי צריך גם איזון בקבוצה

זה הכול

מחר משחק עונה של שתי הקבוצות הטובות בליגה

אני אישית אצפה במשחק בלייב ומקווה לראות משחק טוב

בהצלחה :)

From: GM-Arbelon

To: omer
This Post:
00
106771.11 in reply to 106771.10
Date: 8/29/2009 6:09:00 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
עומר אבל אתה אומר אותו דבר בדיוק. הרייטינג הוא מדד ליכולת של שחקן. אין מדד יותר טוב מרייטינג על יכולת של שחקן. האינדקס? אולי התוצאות על המגרש בהחלט נותנות מדד אבלהם בד"כ מתאימות לרייטינג. עידו אתה מדבר על ספסל? יש לי 9 שחקנים בקבוצה שכולם ביום נתון נותנים רייטינג של מעל 10. לך יש 5 בלחץ. הרכז המחליף שלי כמעט נבחר לאול-סטאר. הסמול המחליף שלי כנ"ל.

אם אפסיד היום, מעבר לזה שאני אתבאס על החיים, אני אבין דבר אחד חשוב. ההתלהבות חשובה הרבה יותר מביתיות.

עומר לגבי מה שאמרת כמה הודעות קודם אני חייב להגיב. יש לי קבוצה ממש טובה בבית אחד הטובים בליגה שלוש. הדירוג שלי הוא מקום 30 ומשהו וניצחתי בשתי עונות החולפות מספק קבוצות מליגה 2. בליגה הפרטית ניצחתי אותך בחוץ, ואתה נשארת העונה בליגה 2. ממוצע הרייטינג, שאמנם כמו שאמרתם זה לא הדבר הכי חשוב, אבל זה בהחלט בעל חשיבות מסוימת, הוא אחד הגבוהים גם בהשוואה להרבה קבוצות בליגה 2! גובה המשכורות שאני מחלק הוא גבוה מאוד יחסית לליגה 2, שוב, נכון שזה לא מדד מדויק, אבל זה בטח לא אומר שיש לי קבוצה רעה נכון? ברור שאני לא אעלה לליגת העל פתאום. ואתה מדבר על הקבוצות ששולטות בליגה 2 שהן הרבה יותר טובות ממני כמו ניר ושות' אבל בחייאת אתה הגזמת בטירוף. כל הקטע זה שמי שמקום ראשון בליגה 3 מתאימה לליגה 2. גם אני וגם עידו נשרוד יפה בליגה 2. במיוחד לאור העובדה שאתה שרדת ועוד יפה מאוד בבית קשה מאוד. לגבי זה שאין לי צעירים, זה עניין זמני, החלטתי העונה שכדאי לעלות לכל השחקנים את הכושר הגופני וזריקות עונשין, וזה מה שעשיתי, ולא רציתי להחזיק צעירים שיתבזבזו ויהיו השקעה לא נכונה. ולעידו יש צעירים, זה נכון, אבל הוא מחליף אותם ברגע שהם מתבגרים וקונה צעירים חדשים. אפילו את טאלטאוול הוא מכר עכשיו, אז איך זה בדיוק קשור למשהו אחר חוץ מלהרוויח כסף? עכשיו אני לא אבקש שלא תכעס עליי או אצטער כי זה מה שאני חושב, ולא אמרתי שום דבר פה ש- א. אני לא מאמין בו. ב. יש בו מן ההעלבה, או פגיעה. כי גם מה שאתה אמרת קראתי בשקיקה, ולקחתי את הדברים שהייתי צריך

From: omer

This Post:
00
106771.12 in reply to 106771.11
Date: 8/29/2009 6:40:44 AM
Overall Posts Rated:
2828
דבר ראשון לא רציתי להעליב אותך ארבל
אנחנו מכירים מתחילת הקרירה שלי בבאזר ככה שלריב זה לא יצור בעיה

דבר שני רציתי להגיד שאני מצטער אם הבנת שאתה לא מתאים לליגה 2 לא רציתי פשוט לעשות משהו רע
מה שרציתי להגיד זה שזה שאתה חושב שיש לך ציונים ממש ממש טובים בליגה 3 לא אומר שתוציא את אותם ציונים בליגה 2 קרפנקו עם ניסיון 9? הגנה אני חושב שיש לו 8-9 נכון? זה נראה לך טוב? בליגה 2 יש מפלצות של 50-70 אלף משכורת ואיך בדיוק אתה חושב שקרפנקו הותיק יכול לעצור אותם? לזה אני מתכוון ואני לא התכוונתי להעליב
אני עדיין הולך עם עידו כי יש לו בסיס כרגע אם היית רואה את מתאמנים שלו היית מופתע מבחינה חיובית ושים לב גם לערך הכללי הגבוהה שלהם

בנוסף עידו הדבר הכי חשוב בציונים שמעלה את הציונים ששכחת להגיד הוא התלהבות-התלהבות גבוה נותנת יכולת טובה בזמן המשחק ואז הציונים עולים

אז ארבל כדאי לפני שאתה חושב שיש לך ציונים טובים תחשוב רגע צעד אחד קדימה כי בליגה 2 לא יהיה לך משחקים קלים ולא יהיה פיקניק וכל שבוע תשאר על 5 התלהבות חוץ מהגביע ואז תבין מה זה

לגבי אמרת שעידו ימכור את המתאמנים שלו אז למה נראה לך שהוא יעשה את זה? בשביל מה עידו מאמן אותם? בשביל למכור? לא חושב אלא אם כן עידו יחשוב שהם לא מתאימים לליגות גבוהות יותר ולא מתקדמים מהר מספיק אז לא זו לא המטרה אם עידו יראה שהמתאמנים שלו יתאימו לליגה 2 ולליגת העל אז למה לעזזל הוא צריך למכור אותם? הם בסך הכול ילדים עד גיל 22 ויש להם עוד המון מה לעלות

לעידו יש בסיס להצלחה ארבל ועל בסיס מצליחים ולגבי מה שאמרת שגם אתה תביא צעירים אז כן אני ידעתי את זה אבל כרגע אין לך צעירים עם בסיס יש לך מתאמן עם ניסיון.

כל המשחק הזה זה להרוויח כסף על סחירה, כל הקבוצות בליגה 2 הותיקות מבבססות על סחר
סחר אכן מקדם אותך הכי מהר שאפשר אבל לדעתי ולדעת עוד 2 אנשים שאתה לא מכיר אימון זה שם המשחק

אמרת דירוג 30 אה? אני יכול להגיד לך במילה אחת "בולשיט" כל הדירוג זה בולשיט הדירוג מתבסס על גביע נטווווו ועל מאזן הניצחונות באותו שבוע
הדירוג שלך גבוה כי אתה מנצח הרבה בליגה גבוהה יותר שתפסיד יותר אתה תרד הרבה יותר
ובכלל רמת הסגל של קבוצה מסוימת לא כולל את הדירוג
הדירוג הו סתם בשביל פאן מסויים לא יותר מזה ולא צריך להתבסס על זה כיכולת של קבוצה מסוימת ואת זה ארבל חשבתי שאתה יודע כבר

דבר אחד אני כן יכול להסכים שאכן יש לך בן הקבוצות הטובות בליגה 3 בזה אני כן מסכים אבל ליגה 2 זה כבר לא פיקניק ולגבי המשכורות שוב אני יגיד ואומר ויזכיר שזה לא אומר כלום, כלום יכול להיות שגארד חלש עם עם 7 בריבאונד יהיה לו יותר משכורת מגארד הרבה יותר טוב עם 1 בריבאונד

ושוב אתה לא צריך להעלב הכול אני לומד מאנשים מקצועיים שמבינים במשחק
כל הדברים שאני אומר הכול למדתי כתוצאה מהאליפות ומחברים שהכרתי כך שאם אתה מחליט לקחת איתך חלק מהדברים חיוביים תדע שהכול נכון במה שאני אומר
אני בניגודך עוקב לא רק אחר הליגה ספציפית שלי אני מכיר את כל הקבוצות או יותר נכון מירב הקבוצות בישראל עוקב אחר כל מהלך של קבוצה ולומד אותה
לומד על כל מהלך אימון שאני עושה ודואג לשפר את החסרונות שבי
אני לומד את המשחק זורם עם זה ולאט לאט מצליח להתקדם לא על ידי סחר אלא על ידי אימון נטו וחסיכת כסף מאולם

זה הכול אבל שוב לא הייתה לי כוונה להעליב או משהו סך הכול אמרת את דעתי

אני בטוח שיהיה משחק טוב כל מקרה :)

Last edited by omer at 8/29/2009 6:43:54 AM

This Post:
00
106771.13 in reply to 106771.11
Date: 8/29/2009 8:32:47 AM
Overall Posts Rated:
3434
לגבי הצעירים שלי רק, זה לא בידיוק הולך כמו שאמרת.
אני משאיר את מי שאני חושב שצריך ומתאים לי למה שאני עושה בקבוצה.
את קודינה מי שזוכר מכרתי כי לא היה לו הגנה.
היה לי עוד מתאמן איטלקי שמכרתי כי הוא לא התאים למה שאימנתי באותו זמן וחבל סתם להשאיר.
טאלטאוול במקרה היה גם צעיר, אבל לא אימנתי אותו. פעם אחת בפגרה.
בקיצור אני משתדל שיהיו לי כל הזמן 5 מתאמנים.
אם מישהו מתאים לי ולסגנון משחק שלי ולסגנון אימונים אני לא רואה סיבה להוציא אותו.
יש לי כרגע את הפולני שלי שכנראה ישאר בקבוצה הרבה זמן.
בנוסף יש שניים בני 19 כרגע אחד איטלקי ואחד הולנדי שכנראה גם הם ישארו עוד הרבה זמן בקבוצה.
לגבי המתאמן הישראלי הוא כנראה יעזוב בקרוב.

This Post:
00
106771.14 in reply to 106771.13
Date: 8/29/2009 10:42:30 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
דרך טובה להחזיק קבוצה

This Post:
00
106771.15 in reply to 106771.14
Date: 8/29/2009 10:53:41 AM
Overall Posts Rated:
3434
זה ציניות או משהו?
לא הבנתי בידיוק חח

This Post:
00
106771.16 in reply to 106771.15
Date: 8/29/2009 10:57:34 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אם התכוונת אליי אז ממש לא. אני באמת חושב שזו הדרך. חייבים למכור גם חלק מהמתאמנים כי זו הדרך הטובה ביותר לקנות שחקנים טובים יותר...
תקשיבו אני לא אראה את המשחק בלייב. שיהיה בהצלחה. הגורל כבר לא תלוי בי... אני מחסיר שינה כבר כמה לילות.... בהצלחה כולם!

This Post:
00
106771.17 in reply to 106771.16
Date: 8/29/2009 12:55:36 PM
Overall Posts Rated:
77
איזה ניצחון לעידו !!!!

עידו בדרך לליגה 2.

Advertisement