BuzzerBeater Forums

BB Poland > Podziału nie ma? Czyżby?

Podziału nie ma? Czyżby?

Set priority
Show messages by
From: hatchet

This Post:
00
111825.7 in reply to 111825.5
Date: 9/17/2009 5:41:03 AM
Overall Posts Rated:
99
Wybacz ale Twoja argumentacja jest pisana patykiem na wodzie i mnie nie przekonuje, ale akurat do ciebie pretensji nie mam wcale.
Natomiast w tym wątku przedstawiłem tylko swoje zdanie i nie mam zamiaru z nikim dyskutować.
Jeżeli ktoś chce niech pisze do GM i niech wątek leci na dno.

eot.

From: piotras

This Post:
00
111825.8 in reply to 111825.4
Date: 9/17/2009 5:43:54 AM
The In Your Face Dunkers
IV.3
Overall Posts Rated:
117117
To się robi PO-PIS komedia. Dzielą się Polacy na 2 grupy, jedni oskarżają drugich nie wiadomo o co. Czy ja kiedyś napisałem: "O co Wam chodzi, biedny selekcjoner nie wiedział, że mecz z Izraelem trzeba wygrać, a wy jak te wilki. " Zrobił duży błąd, był krytyka, starczy. Konflikt urósł. Do Leszka pytań nie było, bo świetnie sobie radzi (BTW: na niego oddałem swój głos, bo dobrego się nie zmienia, a nie na "partyjnego" kolegę), do m4ti'ego były często podchwytliwe, to od razu zdyskredytowanie.Tu MR.P przesadził...A m4ti stwierdził, że lepiej, że nie wygrał. I tak dalej. Nie uważanie, że ta gra jest tak skonstruowana, żeby nie można było podkradać sobie zawodników, bo jest TL? Jakiego rodzaju to ma być spisek??? Dostanę powołanie, bo tak? A już myślałem, że niedawno w jednym, krótkim, celnym poście poszedłeś po rozum do głowy i atmosfera się rozluźniła.

This Post:
00
111825.9 in reply to 111825.7
Date: 9/17/2009 5:50:48 AM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11491149
Second Team:
The French Bulldogs II
Koniec tego jest taki, że dziś o 10 35 zawodnik pojawia się na TLu, a o 10 43 jest już zaklepany

To jakaś nowa funkcja supportera? Czy newBB??? Bo też chcę skorzystać z tej opcji i paru zawodników sobie "zaklepać", gdzie to szukać? I czy tego zawodnika już nie będę mógł kupić bo jest "zaklepany"?
Z góry dziękuję za odp.

This Post:
00
111825.10 in reply to 111825.9
Date: 9/17/2009 5:56:33 AM
Overall Posts Rated:
2626
ale się uśmiałem, masz poczucie humoru
fajna ta opcja supportera :D

This Post:
00
111825.11 in reply to 111825.1
Date: 9/17/2009 5:57:00 AM
Baltic Strong
IV.4
Overall Posts Rated:
17181718
Bez odbioru?....Najwyżej nie doleci....:)
Jeśli jest jakiś podział to nie ja (albo jak wolisz nie my) go sprowokowaliśmy i eskalujemy...tylko ci którzy wszędzie widzą spiskowa teorię dziejów i ich ulubionym zajęciem jest dowalanie komuś...
Krytyka jeśli jest konstruktywna i służy poprawieniu czegoś jest potrzebna a nawet wskazana i moim zdaniem to nie ona tworzy podziały...Jednak najczęściej ta polemika sprowadza się do tego że osoba krytykująca nie przyjmuje argumentów innych (choćby do przemyślenia) tylko stara się pokazać że ma patent na wiedzę...
Dlaczego wybierasz cytaty które pokazują tylko jedną stronę medalu? Jakoś nie widzę odnośnika do tego że Myszy podsunąłem C którego jeszcze nie ma na TL...Ale pewnie tego nie zauważyłeś...bo przecież nie zrobiłeś tego specjalnie...
Zarówno ja jaki i każdy skaut pomoże wszystkim osobą które są zainteresowane szkoleniem zawodników pod NT.To jest nasz wspólny interes.A pisanie o tym że tu pomoc uzależniona jest od jakiś podziałów jest skrajną złośliwością...żeby nie używać innych,mocniejszych słów.
Już wcześniej pisałem Ci że chciałbym abyś i Ty (jako szalony lub nie) też trenował zawodnika dla NT.I to nie była kurtuazja z mojej strony gdy napisałem iż uważam Cię za jednego z lepszych managerów w polskim BB...A Ty teraz piszesz że grupa związana z Twoim nickiem traci i dlatego plany o szkoleniu do NT schowasz do kieszeni...Może zastanów się lepiej dlaczego traci zamiast strzelać fochy....Jeśli nie zrobisz tego Ty to zrobi kto inny...Ale mam nadzieję że jednak rozważysz to jeszcze...Jeśli potrzebujesz pomocy z mojej strony w znalezieniu odpowiedniego zawodnika to zarówno Tobie jak i każdemu innemu managerowi pomogę jeśli tylko będę potrafił.

Last edited by Mr.President_ELIT at 9/17/2009 5:59:51 AM

This Post:
00
111825.12 in reply to 111825.9
Date: 9/17/2009 6:07:40 AM
Overall Posts Rated:
99
No nie wiem jak ty, ale jak sa pewne ustalenia w wątku o "szalonych" to jak ktos tam zostawia taką informacje:

(11026565) mam na niego położone oko, łapy i plandekę i będę się o niego bił aż Windows mi się zawiesi! Tak tylko ostrzegam;)

to ja sie nie wpierdalam.

Fajnie że ciebie to bawi, mnie jakoś mniej.

This Post:
00
111825.13 in reply to 111825.12
Date: 9/17/2009 6:25:01 AM
Overall Posts Rated:
1717
witam

Ja mam dwa pytania do was drodzy współtowarzysze gry.
1. Czy to jest dla was jeszcze zabawa?
2. Czy naprawde tak ciężko jest dojść do porozumienia szczególnie, że gracie nie od dziś i troszke sie znacie

Chyba jesteśmy wszyscy poważni i obyci i wulgaryzmów nam nie trzeba szczególnie, że wielkim szacunkiem Cie darze za osiągnięcia i wiedze na polu BB. Pozdrawiam

From: Mysza

This Post:
00
111825.14 in reply to 111825.1
Date: 9/17/2009 6:25:51 AM
Overall Posts Rated:
1717
Witam. Ja tylko w kwesti formalnej i wyjaśnienia.

W szalonym wątku piotras wpisał się wcześniej i sygnalizował chęc zakupu kogoś dla kadry. Faktem jest, że dziś nie przejrzałem TL i nie rozesłałem perelek ( byłaby to pierwsza od 3 dni ) ale piotras postapił zgodnie z zasadami czyli znalazł gościa na TL i poprosił w tym wątku o nieprzebijanie go.

Dodam też, że jeśli chodzi Centra, który jest obecnie w seniorach w kadrze, a ja zadeklarowałem chęć jego kupna z bota. Mogę go odstapić chętnemu prezesowi w imię uczciwości zasad.

Myślę, że sprawa nie wynikała z niczyjej złej woli czy chęci dzielenia graczy, po prostu między tym co jesteśmy wstanie ogarnąć zasadami i zwyczajami jest wiele sytuacji, których nie przewidzeliśmy taka natura wszelkich zasad. Ważne jest aby w takich sytuacjach postępować zgodnie z zasadami współzycia spolecznego i szacunkiem dla drugiej osoby. Moim zdaniem piotras tak postapił.

Pozdrawiam
Michał

From: tyr0x

This Post:
00
111825.15 in reply to 111825.12
Date: 9/17/2009 6:30:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Przeciętny chłopak i tak nie rozumie o co się buntujesz...

TL to niby wolny rynek a szaleni nie są na tyle szaleni, żeby kupować za bajeczne sumy więc o co chodzi?
Zabidować może każdy, trzeba mieć na tyle forsy żeby kupić jednego gracza.

W żadnym układzie nie jestem, po prostu uważam że nic szczególnego się nie dzieje.

Wszystko tak na prawdę jest po staremu, bo ....

a> każdy może se przeglądać TL i wyłapać gąski
b> każdy może kupować, sprzedawać gąski
c> każdy se może ułożyć trening
d> wszystko jest w manualu i na forum
e> zaklepać to se można dziurę w piaskownicy

Ci co chcą i mają możliwości, forsę i wyczekują na TL, kupią se takiego zawodnika jakiego chcą.
MY WY czy oni, one ... żadnego podziału nie ma. Scouci od zawsze piszą jak coś ciekawego jest na TL z ich bazy także pytają się managerów czy nie sprzedzą gracza jeśli nie trenuje także dalej nie wiem w czym jest problem.
Wyjaśnij łopatologicznie, tak żeby każdy zrozumiał.

This Post:
00
111825.16 in reply to 111825.15
Date: 9/17/2009 6:45:35 AM
Dudopol Dudowizna
IV.21
Overall Posts Rated:
9595
świetne słowa, wszystko co tu napisałeś jak najbardziej jest prawdą.
Chyba dalej każdy może sobie przebijać graczy z TL, a nie jakieś dziwne zaklepywanie.
I myślę ze jeśli jakiś manager z Polski przebija gracza "zaklepywanego" to nie chyba po to żeby go zmarnować.
I nawet jeśli ktoś nie jest na liście Myszy, to także może sobie spokojnie trenować graczy do kadry.
Ja oczywiście pochwalam pomysł Myszy, no ale trochę dystansu do tej gry.
Bo obecnie to widzę, że zaraz ktoś się gniewa, jak mu gracza na TL przebiją.

Niech każdy pamięta że BB to tylko gra i tu mamy się bawić, a nie obrażać.
I niech na tym zamieszaniu nie traci kadra, bo nie o to chodzi

pozdrawiam

Ave Wisła!
Message deleted
Advertisement