Witam wszystkich.Czytając forum zerknąłem do "Pomoc dla nowych graczy i nie tylko" (49316.1) trafiłem na taki zapis: Następną rzeczą jest oszacowanie swojego składu i pozbycie się (wyprzedaż lub zwolnienie) graczy tak by skład zamykał się w 10-12 graczach. By wybrać tych, którzy nie są godni by reprezentować Twych barw użyj programu Assist! (link w dziale „narzędzi pomocniczych”) szacującego wartość graczy na danych pozycjach – lub po protu zdaj się na wyznacznik pensja/DMI/wiek. Im więcej gracz zarabia tym lepsze ma umiejętności.Moje pytanie brzmi zatem następująca: gdzie ja to znajdę, bo przyznam się szczerze przeklikałem prawie wszystkie możliwe linki w BB i nie zetknąłem się z tym ASSIST'em i narzędziami pomocniczymi.
Następną rzeczą jest oszacowanie swojego składu i pozbycie się (wyprzedaż lub zwolnienie) graczy tak by skład zamykał się w 10-12 graczach. By wybrać tych, którzy nie są godni by reprezentować Twych barw użyj programu Assist! (link w dziale „narzędzi pomocniczych”) szacującego wartość graczy na danych pozycjach – lub po protu zdaj się na wyznacznik pensja/DMI/wiek. Im więcej gracz zarabia tym lepsze ma umiejętności.