Ovo jesu pravi izbori. Nisu politicki,ali jesu izbori. To sto bih ja izlozio sta hocu i sta necu da radim, nece uopste uticati na glasace, samo bi pojedinima dalo razlog da me blate. Putem BB mejla nisam uticao na menadzere da glasaju za mene, vec sam im pomagao i uticao na njih da pravilno razvijaju domace igrace( a produkti mog zalaganja ce se videti u skorijoj buducnosti). Opet to jesu slabije aktivni i priznati menadzeri, ali njima upravo ovakva pomoc je najpotrebnija. nema potrebe da brines da li cu dobiti izbore, zato sto je broj tih menadzera mali da bi mi doneo neku prevagu.
Sto se tice pljuvanja, jesam pljuvao ali ne da bih sticao poene za izbore i sl(sto smo mogli da vidimo skorije na forumima), nego zato sto se nisam podrzavao neke stavove. Sto se tice tog" najprljavijeg moguceg nacina", posedujem samo jedan akaunt (nemam ni polubrata ni musku tetku koji igraju samnom),tako da to necete videti od mene. Mene ne zanimaju titule, zanima me repka. Ako se pojavi kvalitetniji menadzer na izborima, ja cu se povuci i podrzati ga. Do tada tu sam...
I jos jedna bitna stvar voditi repku nije isto sto i voditi tim,tako da to sto sam drugoligas ne treba da znaci da sam bih bio losiji selektor od, recimo, tebe. Imam dovoljno vremena za vodjenje repke i zato sam se i kandidovao(oslobodjen sam vojske). Iz toga mozes da zakljucis da imam malo vise od 12 godina... A jedan glas vec imam, naravno svoj. Naglasavanje toga u tvom postu je samo bespotreban zakljucak... Uzivaj Dumba...