Akcja Tworzymy PFaBanan-mat66Celem tej akcji było stworzenie prawdziwego PFa który by spełniał moje ambitne kryteria. Oto krótkie sprawozdanie z tej akcji.
Wyselekcjonowałem 5 zawodników, którzy spełniali moje kryteria, był to wzrost, potencjał no i oczywiście skile. Po sezonie treningu zostało tak naprawdę 3.
Są to:
-
Maciej Tłustochowicz (11025759): SS10 = 101
Nasza legenda która w wieku już 23 lat ma SS10 ponad 100. To napawa optymizmem, ze tak akcja miała sens. Jeszcze sezon dwa i będzie świetny gracz. Mimo iż jest za granicą to jego manager twierdzi, że zrobi z niego najlepszego gracza w BB na świecie. Trzymam go za słowo!!!
-
Anatol Rochowicz (9662427): SS10 = 93
Tutaj tez nie jest źle chodz zawodnik jest starszy ale mimo tego, może jeszcze dużo osiągnać tylko pytanie czy starczy cierpliwości managerowi na to.
-
Franciszek Szczuraszek (9656356): SS10 = 91
Tutaj już jest dobrze ale brakuje jeszcze kilku skoków aby zagrał w NT, brakuje zarówno na górze jak i na dole.
Banan dobrze wywiązywał się z obowiązków. Mam nadzieję, że będzie ich monitorował jeszcze. A czy ta akcja miała sens przekonamy się w przeciągu kilku sezonów.