1)Καλυτερο ροστερ:Low Gravity.Πανακριβο ροστερ με 4 τουμπανα γκαρντ και εναν ψηλο των 100χιλ..Εχει βεβαια προβλημα στο 5 και μικρο βαθος παγκου,αλλα κι ετσι νομιζω ειναι μπροστα απο τους υπολοιπους..
2)Καλυτερο προπονητη:Κανονικα επρεπε να ψηφισω τον κατσικακια μετα την πλακα που μου εκανε το σαββατο,αλλα ετσι για να του παω κοντρα δεν θα το κανω :Ρ Ψηφιζω air seabass γιατι με το 3ο μικροτερο μπατζετ του ομιλου εφτασε ημιτελικο..
3)Καλυτερο παιχτη:Ειμαι μεταξυ 2..Ο ενας ειναι ο Blanch,που εκανε εξαιρετικο πρωταθλημα και βοηθησε τα μεγιστα τον Λοου..Ομως θα ψηφισω Rino Loukidi διοτι δεν ειχε διπλα του αλλους 4 σουπερ παιχτες οπως ο Blanch,αλλα μαζι με τον Λεβεντη κυριως οδηγησε τους Μαβερικς στα πλει οφ..
4)Παιχτη που θα ηθελα στην ομαδα μου:Νομιζω τον Urizair..Καλη ηλικια,προσεγμενος μισθος,σουπερ αμυνα,καλος σκορερ,ασσιστς..Πιστευω θα ηταν ιδανικος για μενα..
Αγαπημενος παιχτης της ομαδας μου:Θα ψηφισω για αλλη μια χρονια εναν παιχτη που εφυγε στα μεσα της..Dragutin Vujovic γιατι απλα ηταν ο καλυτερος παιχτης μου για αρκετες σεζον,με ανεβασε στην κατηγορια,με κρατησε σε αυτην και ο μονος λογος που εφυγε ηταν η ηλικια του..