UGD -- Bananu BK +5
Banānus tikko pameta PF, kā arī SF notraumēts, bet ticu, ka savā laukumā varētu arī izcelt uzvaru.
rtfg -- Broken Roses +10
Kārtējā tikšanās ar RTFG. Savā laukumā nedrīkst atļauties zaudēt. Jācer, ka Kolmanis jau rīt pierādīs, ka ir to 4,5milj vērts :)
BK burbulis -- Black Jedi +10
mūsu 8nieka klasika.. abi sapirkuši niknus garos un gatavi cīņai. Gan jau, ka Masters gribēs atspēlēties par to, ka pagāšsezon palika piektais un savā laukumā uzvarēs. Būs arī pirmā iespēja ievērtēt jauno Burbuļa sastāvu.
CLUB Purvs -- BK REDWING +15
ar 4 spēlētājiem tā nav spēlēšana.. Purvam ātri kko jāpērk, vai arī pēc kāda laika atjēgsies, ka jau jācīnās par palikšanu VL.
Krasta Generals -- Kopturs-A +8
Divu jaunpienācēju duelis. Lieku uz mājas komandu, tb Biedriņu. Bet nu nebrīnīšos, ja Ģenerāļi sagādās vēl vienu pārsteigumu :)
Laachi -- Sausiņi +5
haha, "El Clasico"... njaa, egolava nervi tiks kārtīgi pakutināti :D Zakšs jau vesels, bet turpinās traumu sērija - Knutinš spēli skatīsies no tribīnēm.. savā laukumā Sausiņš var pacīnīties :)
BK Litriņš -- Zemgale BK +5
Litriņa dīvainās uzbrukuma taktikas liek man prognozēt par labu zemgalei, par spīti visai Chang Yuka traumai.
BC RiBe -- BC Sado pa mazo +15
Vienīgais, kas iegāž Ribi ir zema līmeņa garie un ''pacietīgās'' uzbrukuma taktikas. Domāju Spamz šoreiz iztiks bez pārsteigumiem.
p.s. haha, prognozēju par labu visām mājas komandām.. es gan esmu neoriģināls :D
Last edited by Mod-Turix at 4/25/2011 8:14:54 AM