Sveiki!
Daži no jums varbūt jau ievēroja, ka esmu pieteicies izlases vēlēšanās.
neko nestāstīšu par:
1) kas esmu un ko esmu sasniedzis..
2) kādi spēlētāji būs izlasē un kādu vietu iegūs izlase rangā pēc 2 sezonām
3) kā vācu savas balsis priekš ievēlēšanas..
to var darīt diskusiju sadaļā.. un kam nav slinkums.. droši.. jautājiet..
Rodas jautājums - ko tad es te vispār tērēju laiku kaut ko rakstot, jo tos suņa murgus tak kāds arī pēc tam sadomās lasīt..
Pavisam vienkārši.. Izlase ir tur kur viņa ir.. spēlētāji ir tādi kādi ir.. kas notiek ar 22 un 23 gadīgu līderu runāšanu - trenēsanu, lai mums būtu jebkādas variācias iespējas.. es godīgi nezinu.. un apsveicu to,kas to zin.. jo no mūsu 808 spēlētāju kopienas - tādi varbūt ir uz kāju pirkstiem skaitāmi.. cepuri nost viņiem. Paldies Latvian par to darbu, ko viņš dara.. Vismaz cenšas un nebaidās atzīt,ka ir kļūdijies vai ko nepareiz sadarījis.. Tāpēc es viņu cienu...
ok.. pie lietas.. nav noslēpums, ka svarīgākā lieta, kas trūkst izlases vadītājam ir azarts, entuziasms, vēlme un laiks, lai kaut ko sasniegtu.. kā man tas izdevās ar pārējo palīdzi - daļa no jums zin.. kam tajā laikā bija U21 cienīgi džeki.. vadīt izlasi un salikt taktikas var jebkurš.. pat "bots" - arī "uzbrukumā" un "cilvēks cilvēku" ir taktika..
zaudējot entuziasmu.. esam arī zaudējuši 22-23 gadīgus džekus, ko varētu pievienot jaunajā sezonā izlasē.. kas tāds nenotika Horema laikos (kad arī viņš lūdza citu palīdzību).. pasaulē tā ir normāla parādība... mums izlase jau sāk smagi novecot.. vidējais vecums 26.5 gadi.. vecākais 30 gadīgs.. nez ko tādiem vairs var normālu satrenēt vēl.. tāpēc arī esam iestrēguši... ir vajadzīgs plāns, kā no bedres līst ārā.. un pēc kādām 4-6 sezonām normāli spēlēt ar vadošajiem..
tuvākajās sezonās būsim aptuveni tur pat, kur esam tagad.. bet tā nav mūsu vieta.. kā minimums top20 ir jāturās regulāri..
vienīgais, ko gribētu ieteikt balsojot vēlēšanās - izlemt, kurš kandidāts labāk der ilgtermiņa plānam..
Ar vēsu prātu šai karstajā laikā.. un aktīvi piedalamies vēlēšanās..