Oprócz tego co napisałem we wcześniejszym poście to trener w swoim klubie -> Pistoleroi gra w większości meczy w ataku Base Offense oraz motion. Jeżeli chodzi o obronę to praktycznie każdy swego z wyjątkami kiedy gra strefą 2-3. Jeżeli chodzi o ich możliwy entuzjazm to powinni mieć od nas gorszy.Z nami też nie zagra wyżej niż na Normalnej...Grać z zespołem na podobnym poziomie i przegrać a grać z reprą co wygrywa wszystko co idzie nie będzie miało sensu grać na wyższej postawie. Z Bułgarią zagrali na wyższej postawie a z drugiej strony wątpię aby Bułgaria grała na luzie...Cypr w nowym sezonie grał 2 razy i dwa razy run and gun raz każdy swego raz strefą 3-2 Myślę,że strefy nie zagra bo w meczu z Węgrami stracił 140 punktów a na dodatek rywal zagrał Look inside. Zbiorki Cypru też nie należą do zbyt wysokich skoro Bułgaria na strefie 3-2 a Cypr na każdy swego ma skil po meczowy słaby i przegrywa je 11-oma także myśle,że warto tę wadę dobrze wykorzystać...Trzeba będzie zatrzymać o ile zagra taktyką na dystans w ataku E. Kelepouris-a bo on robi tam największe zamieszanie...Nie znam skili naszych graczy ale wiecie lepiej co będzie dla wyniku z korzyścią... Co do skili ich graczy nie mam możliwości ich zobaczenia chyba,że jest inna metoda to prosiłbym o jej wskazanie ;d Tyle co mogłem jeszcze dopisać...Pozdrawiam i trzymam kciuki za jutrzejszy mecz ! Powodzenia