Nie wiem czy wiecie...ale selekcjoner może w anonsach ustawiać ogłoszenie kadry pojawiające się przy każdym polskim zawodniku spełniającym konkretne wymagania jeżeli chodzi o wysokość pensji (Obecnie ogłoszenie pojawia się przy każdym polskim zawodniku o pensji powyżej 1k)Stwierdziłem, że narzędzie to daje możliwość dotarcia do dużo większej grupy menadżerów niż np. przez forum. W związku z tym za mojej kadencji będą pojawiać się tam najważniejsze ogłoszenia. Póki co będą to informacje o najbliższych meczach kadry. Planuję też zamieszczać informacje o jakichś wielkich wydarzeniach, akcjach, konkursach itp. Jeśli uważacie, że coś jest na tyle ważne by to nagłośnić właśnie przez to ogłoszenie to dawajcie znać. Limit to 500 znaków także ogłoszenia nie mogą być za długie;-)
Włochy (grupa F)Litwa (E)Czechy (D)Ukraina (C)Polska (B)Słowenia (A)
Belgia (F)Hiszpania (E)Portugalia (D)Francja (C)Słowacja (B)Turcja - gospodarz (A)
PRZEGLĄD SYTUACJI W GRUPACH PRZED OSTATNIĄ KOLEJKĄ :Grupa APierwsze miejsce zapewniła już sobie ekipa gospodarzy Turcja. O drugie miejsce walczą jeszcze trzy drużyny: Słowacja, Estonia i Grecja . Najbliżej kolejnej rundy jest Słowacja, która by awansować musi po prostu wygrać swój mecz. Estonia i Grecja muszą liczyć na porażkę Słowacji i jak najwyżej wygrać ze swoimi przeciwnikami by myśleć o awansie.
Włochy (grupa F) / 6Litwa (E) / 28Czechy (D) / 3Ukraina (C) / 23Polska (B) / 1Słowenia (A) / 26
Belgia (F) / 30Hiszpania (E) / 4Portugalia (D) / 27Francja (C) / 2Słowacja (B) / 21Turcja - gospodarz (A) / 18
2012-04-09 17:00:00 Italia - POLAND 2012-04-16 17:00:00 POLAND - Ceska Rep. 2012-04-23 17:00:00 Ukraina - POLAND 2012-04-30 17:00:00 Lietuva - POLAND 2012-05-07 17:00:00 POLAND - Slovenija