echipa din dreapta este intotdeauna echipa care joaca acasa...pronosticurile se dau in felul urmator: in dreptul fiecarui meci, eliminandu-l pe cel propriul; puneti 1 daca veti considera ca va castiga echipa care joaca acasa sau 2 daca veti considera ca va castiga echipa care joaca in deplasare...
echipa din dreapta este intotdeauna echipa care joaca acasa... pronosticurile se dau in felul urmator: in dreptul fiecarui meci, eliminandu-l pe cel propriul; puneti 1 daca veti considera ca va castiga echipa care joaca acasa sau 2 daca veti considera ca va castiga echipa care joaca in deplasare...ii cam incurci...lasa asa cum sunt meciurile sa se parieze 1 pe prima echipa si 2 pt a doua. e mai usor si de calculat rezultatele exacte..parerea mea;)
echipa din dreapta este intotdeauna echipa care joaca acasa... pronosticurile se dau in felul urmator: in dreptul fiecarui meci, eliminandu-l pe cel propriul; puneti 1 daca veti considera ca va castiga echipa care joaca acasa sau 2 daca veti considera ca va castiga echipa care joaca in deplasare...
:)))) sezonul 20.... tare asta... serviciul asta e de vina... n-am fost atent si m-am ghidat dupa faptul ca inainte de thread-ul asta era cel cu sezonul 19..oricum nu-i asta pb...))