Καλησπέρα!
Ονομάζομαι Libertá και ανήκω στη μειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού του buzzerbeater.
Λατρεύω το άθλημα και το παιχνίδι και είμαι προπονήτρια σχολικής ομάδας μπάσκετ τα τελευταία 8 χρόνια.
Πιστεύω πως υπάρχουν άτομα που μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της ομάδας και θα ήθελα να είμαι κι εγώ μία από αυτά. Μάλλον δεν είμαι. Αυτό δείχνει η θέση μου στην κατάταξη. Ωστόσο, είναι επιλογή μου να δουλεύω με μικρούς παίχτες και να διατηρώ συγκεκριμένο κορμό χωρίς πολλά έξοδα.
Όσο αφορά την εθνική, πιστεύω πως πρέπει να λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα για τη μεγάλη εθνική. Αν αυτό μπορεί να συνοδευτεί με οποιαδήποτε επιτυχία καλώς. Διαφορετικά, στόχος πρέπει να είναι η προετοιμασία αθλητών για τη μεγάλη εθνική. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον τέσσερις 18αρηδες και τέσσερις 19άρηδες σε κάθε αγώνα.
Γενικά δεν είμαι πολύ των φόρουμ, αλλά δεν αφήνω κανένα μήνυμα αναπάντητο. Οπότε, θα είναι πάντα διαθέσιμη για παρατηρήσεις, συμβουλές, σχόλια κλπ.
Καλή επιτυχία στις εθνικές μας. Αν κληθώ να οδηγήσω την ομάδα μας θα το κάνω με χαρά και ευχαρίστηση.