ma po meni relno stanje je ovako: sve druge lige su poprilicno ujednacene i dosta jake, u trecim ima malo oscilacija i to zavisi iskljucivo od cetvrtih liga-mislim na te oscilacije u snazi trece. Jednostavno u cetvrtim ligama je mnogo razlike i to iz prostog razloga sto nema jos uvek dovoljno aktivnih igraca da popune tu ligu. To dovodi to situacije da imamo dosta neujednacene cetvrte lige de negde jaki timovi i aktivni igraci zaglave u poprilicno jakoj cetvrtoj ligi dok pak drugi prolaze glatko pored mora botova. To dodatno utice i na odustajanje igraca nakon odigrane 2-3 sezone.
Meni je malo cudan i sistem dodeljivanja timova koji ispadaju iz lige.
Ciscenjem botova iz jace lige dobija se situacija da neki tim nezasluzeno opstane sezonu u jacoj lizi pobedivsi te iste botove u borbama za opstanak....
Trebali bi ovi smisliti neki sistem ujednacavanja liga, pa bi realno imali dosta bolju situaciju iz sezone u sezonu-ne bi dolazilo do situacija da neki tim sa dosta slabim rusterima prodje u jacu ligu, ili pak opstane u jacoj ligi samo zbog toga sto je tu mnogo bot timova, vec bi se i za napredak i opstanak moralo poprilicno namuciti.
Jednostavno ukoliko dodje do jacanja cetvrte lige ojacace i treca jos vise, samim tim i druga, i na kraju piramide i prva...jednostavno to tako ide...