BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Sezon 26

[U21] Sezon 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
253258.7 in reply to 253258.6
Date: 1/27/2014 7:27:55 AM
Overall Posts Rated:
345345
(32335895)

Jump Shot: pitiful(2) Jump Range: inept(4)
Outside Def.: respectable(7) Handling: pitiful(2)
Driving: inept(4) Passing: inept(4)
Inside Shot: respectable(7) Inside Def.: average(6)
Rebounding: respectable(7) Shot Blocking: respectable(7)
Stamina: pitiful(2) Free Throw: mediocre(5)

Experience: atrocious

Un jucator foarte interesant. Poate fi o extrema foarte buna. Se va vinde scump dar se va merita in timp

This Post:
00
253258.8 in reply to 253258.7
Date: 1/28/2014 10:33:14 AM
Overall Posts Rated:
345345
Am avut parte ieri seara si de prima victorie in acest turneu:
(27002)

Am profitat ca urmatoarele saptamani avem parte de un program mai usor, si i-am lovit pe nemti cu un CT, spre marea lor dezamagire. Ar trebui sa putem sa adunam entuziasmul la loc pentru meciul final cu Georgia. Corneliu Nicula(de la G&G Invaders - Franta ) si Medieseanul Viorel Lungu au condus ostilitatile si ne-au adus victoria cu 18 puncte, 8 recuperari, 6 pase decisive, respectiv 16 puncte 3 recuperari.
Am reusit sa revenim de la un deficit de -15 puncte(45-30) si sa obtinem o victorie destul de importanta pentru noi.

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
253258.11 in reply to 253258.8
Date: 2/14/2014 3:41:54 AM
Overall Posts Rated:
345345
Se apropie tot mai tare momentul in care trebuie sa tragem linie la sezonul incheiat si sa adunam pentru a vedea cu ce ramanem.

Sezonul, cum a fost si de asteptat. a fost dezastruos.
Rezultatele concrete.
Am avut 4 meciuri impotriva unor tari foarte puternice. Franta, Ungaria, Belarus, Germania. Singurul mod realist de a-i provoca pe acestia a fost sa jucam CT vs TIE ceea ce s-a si intamplat impotriva Germaniei, unde am castigat cu putin noroc. Am jucat mai apoi impotriva Tarii Galilor(Wales) si Islandei care fata de noi erau intr-o postura similara. Si acestia din urma ne-au servit pe noi cu CT astfel incat au avut castig de cauza. Ultimul meci este impotriva Georgiei, care probabil ne va da si ea, la randul ei, CT. Au o echipa buna, iar noi stam destul de prost la majoritatea capitolelor.

Lucrurile nevazute(sau care uneori sunt trecute cu vederea):
- nu am avut nici un jucator pentru pozitia de conducator de joc, aruncator, de 21 ani, care sa fie pregatit sa joace.
- Am avut un pivot foarte bun pe care nu l-am putut folosi aproape deloc din pricina formei.
- am avut parte de o grupa foarte puternica in conditiile care echipa noastra a fost complet nepregatita.
- Prietenii nostri buni, managerii chinezi ne-au facut praf cativa jucatori, cumparandu-i si incercand sa ii vanda la suprapret pentru profit, e si vina noastra deoarece nu ne-am implicat suficient in cumpararea lor

Speram la o continuare mai buna, mai este mult de lucru.