Kad sam video vece zalaganje i pogodjen gdp, mislio sam da ce biti rutinska pobeda, al ovako je sladje
Njihovi centri imaju malo bolji skok od nasih centara, ali i nasi bekovi su bolji u skoku od njihovih bekova sto se i osetilo u rejtinzima, gde smo imali isti rejting za skok. Ipak, i pored naseg veceg zalaganja i istih rejtinga u skoku, imali su cak 6 skokova u napadu vise od nas, cak im je i Moore sa skokom 4 imao 2 skoka u napadu, sto nije realno. Zbog skokova su se drzali u igri toliko dugo.
Takodje povreda Simatovica nas je totalno poremetila. Minutaza nasih bekova do povrede Simatovica je bila: Gregovic 23, Simatovic 17, Jovancic 16 i Batez 5. A posle povrede Simatovica: Batez 22, Gregovic 9, Jovancic 9.
Iz nekog razloga je trener posle povrede Simata ubacio Bateza i nije ga izbacivao do kraja, iako su Gregovic i Jovancic bili ograniceni, a ne Batez.
Gregovic uzeo samo 1 sut u celom drugom poluvremenu, ali zato je Relja proradio, dao samo 2p u I, u drugom 22p.
@Atlas
Micovic je bio dosta los prve 3 cetvrtine, Robertson ga punio i spolja i unutra, mnogo sam se nervirao, dok je njemu bio sut 3-10. A onda je u poslednjoj cetvrtini odigrao savrseno, u napadu 2-2 i 4as, a Robertsonu sut bio 2-8