Mám pro tebe výzvu. Pokud vyhraje volby bigfive, pojď na dvě sezóny dělat skauta pro U21. Proč říkám na dvě? Proto, aby sis prošel draftem a celým tím martyriem, což se za jednu sezónu nepovede. Pak si povíme co si myslíš o U21 a trénování nižších potenciálů.
A neber si to nějak osobně. Pouze tady diskutujeme, kdo jak by si fungování U21 představoval. Všichni respektujeme názory toho druhého. Akorát mně vadí a myslím si že podobně to vidí flumpinka a rwystyrk, když prosazujete trénovaní nižších potenciálů, přitom sami chcete trénovat jenom 10. V tomhle spatřuji rozpor. Nemám tobě ani Skrimisherovi za zlé, že chcete trénovat desítky, já chci taky trénovat desítky, je to logické. Potom ale když řeknu A musím říct i B a neprosazovat nižší potenciály.
Kdo teda nižší potenciály bude trénovat? Skoro žádní noví manažeři nepřibývají, spíše klesáme, nevím kde chcete sehnat dostatek týmů. Ten zájem o nižší potenciály byl přesně vidět na tom, jak se (ne)prodal tvůj Fiala. Pro U21 klíčový hráč, ale nikdo o něj nestál, čím to asi bude?