BuzzerBeater Forums

BB Israel > שידוך הגון

שידוך הגון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Warrior

To: Ehud
This Post:
00
30821.7 in reply to 30821.5
Date: 5/15/2008 5:59:29 AM
Overall Posts Rated:
1010
צודק אהוד גם אני חושב ככה ואמרתי את זה כבר ..
זאת יוזמה מבורכת רעיון טוב אבל לא יכול לעבוד ממש פה לצערי הרב..

אם יש מאמן שלא מאמן שחקן ורוצה למכור אותו אז הוא היה כבר מוציא אותו למכירה הרי לא ..? הוא לא אמור לחכות לפנייה של מישהו מהנבחרת .. ככה שכנראה שהוא לא ירצה כמו שאני גם לא חושב שהייתי מסכים גם אם לא הייתי מאמן שחקן .

ואתה צודק ישראל באמת תתפתח בלי קשר לדברים האלה צריך רק סבלנות אחרי הכל יש פער לא קטן בינינו לבין נבחרות גדולות יותר ולכן היתרון .. אבל בלי קשר , כיום ישראל נבחרת ממש טובה שלא נופלת מהנבחרות הגדולות ויכולה לתת תצוגות ראויות וגם לגנוב נצחונות .

אבל בוא נראה מה ייצא מהיוזמה הזאת .. בהצלחה .

From: Ehud
This Post:
00
30821.8 in reply to 30821.7
Date: 5/15/2008 6:19:53 AM
Overall Posts Rated:
274274
חשוב לי לציין!

אני בעד הנבחרת ואני רוצה לתרום כמה שיותר ויהודה, אתה יודע את זה.

חשוב לי רק לשמור על טוהר משחק נקי כמה שיותר.

אני חושב שמישהו שרוצה למכור פוטנציאל לנבחרת צריך לחשוב רק על עצמו.
הוא צריך למכור אותו בשעה שהוא יקבל עליו הכי הרבה כסף ולא מתי שנוח למאמן פוטנציאלי לקנות אותו.
מי שקונה צריך לחשוב על מה שהוא רוצה ומתאים לו - אם זה מסתדר עם האינטרס של הנבחרת, מה טוב, אם לא, אז לא...

אני בעצמי מאמן שחקנים שאני מנסה שיגיעו לנבחרת. ואני גם מנסה לעשות לך סקאוט כמה שאני יכול על שחקנים שאני מוצא בליגות אחרות.

קיצר באמת שיהיה בהצלחה לכולם ואני בטוח שהנבחרת תתפתח ותגיע לגדולות כבר בקדנציה הקרובה בהנהגתו של יהודה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: The Glove!

This Post:
00
30821.9 in reply to 30821.8
Date: 5/15/2008 6:28:43 AM
Overall Posts Rated:
00
לא צריך להגזים.
אהוד וגם עופר.

הנבחרת שלנו לא בטופ העולמי וגם לא קרובה לזה.
אין לנו את היכולת לנצח יריבות ברמה של איטליה וכו וכו.
ואל תשכחו שיהודה לא קוסם.

אנחנו נעשה את השיפור הזה ביחד.
יש לנו הרבה אנשים שתורמים המון.
דרור ועופר נותנים תרומה ענקית וגם להם יש חלק בשידרוג.

This Post:
00
30821.10 in reply to 30821.9
Date: 5/15/2008 7:04:31 AM
Overall Posts Rated:
274274
לא חושב שמישהו הגזים

אני בטוח שאנחנו לא בטופ העולמי עדיין. אבל אנחנו נגיע לשם לאט לאט ובזהירות כי יש קהילת כדורסל מצויינת פה בישראל.

From: adomole

This Post:
00
30821.11 in reply to 30821.10
Date: 5/15/2008 7:46:36 AM
Overall Posts Rated:
22
בשביל זה צריך יותר אנשים, ובטח שיותר מעורבים, ועוד יותר חשוב, שאלה שכן פה, יבינו את המשחק כמו שצריך, מה שאני מנסה לדאוג לו כשאני עונה על שאלות כל הזמן
בדרך זו, שיש כמה שיותר אנשים שמבינים את המשחק ומעורבים, קהילה תתקדם ותשתפר, ושימו לב להודעה שתרגמתי בפורום שפתח בב מארק, שימו לב לליטא, כמה הצטרפו שם, תצפו שליטא תוך 2-3 עונות תהיה חזקה בהרבה ממה שהיא עכשיו, וכרגע היא ברמה שלנו בערך, קצת פחות טובה אפילו, אבל בגלל שיש שם עכשיו המון אנשים, הקהילה תשתפר ותשתפר

ואגב, הרעיון כבר עלה כשאני אימנתי את הנבחרת, אני עדיין תומך בו, אבל אסור להתערב לאף אחד. אם יש מאמן שיש לו שחקן נבחרת והוא לא מאמן אותו אפשר לייעץ לו למכור אותו ולמצוא קונה, ולנסות להציע מכיר טוב כדי לשכנע אותו, אבל לא מעבר לזה

This Post:
00
30821.12 in reply to 30821.11
Date: 5/15/2008 8:30:26 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני מסכים לגמרי.

אולי צריך לעשות יותר חוץ מפורמים של שאלות תשובות על איך משחקים ושאלות תשובות על בסיס מיילים מול אנשים שמבינים קצת.

אולי נעשה לדוג' פורם של טיפ יומי, שכל יום מישהו אחר (מוסמך) יעלה טיפ חשוב בנוגע לאימונים, טקטיקות, מתאמנים, מחירים, פוטנציאל, התלהבות... קיצר הכל.

חוץ מזה אני חושב שמה שצריך לדאוג לו זה שיותר אנשים יהיו מעורבים בפורמים האלו. וידעו שהמידע שהם מחפשים באמת נמצא פה.

קיצר הכיוון שצריך ללכת איתו, זה לשפר את הקהילה הישראלית ולמצא את הפוטנציאל שלה...

This Post:
00
30821.13 in reply to 30821.12
Date: 5/15/2008 8:38:01 AM
Overall Posts Rated:
22
פורום שאלות לא יודע אם חובה, הרי כל אחד פותח נושא, כותב שאלה, מקבל תשובה, אומר תודה ומשכיל לגבי המשחק, אין בזה שום בעיה, מובן לכולם
צריך למצוא דרך להעלות את המודעות לפורומים, ככה שיותר אנשים ימצאו פתרון לשאלות שלהם, וכך יותר אנשים יבינו את המשחק
בנוסף, כמו ההודעה שתרגמתי מ בב מארק, צריך לבחור באחת מהדרכים, ולהביא יותר אנשים למשחק, ככה קהילה מתקדמת לדעתי, ואנחנו קהילה שצריכה התקדמות ועוד אנשים די דחוף אם אנחנו רוצים להיות קהילה יחסית גדולה בעתיד, אל תשכחו שגם הוותיקים שפה נמצאים כאן עונה פחות מהקהילות היותר גדולות שיש

נכון, זה הכיוון, ובשביל שזה יגיע למשהו מעשי צריכים להיות פה יותר אנשים שיפעלו באמת

This Post:
00
30821.14 in reply to 30821.13
Date: 5/15/2008 8:58:01 AM
Overall Posts Rated:
274274
לא הבנת אותי.

יש מלא פורמים של שאלות תשובות.

אני אומר שזה לא מספיק.

אולי נארגן משהו כמו טיפ יומי, או שבועי - משהו מפורט כזה שמישהו מוסמך, שחקן מנוסה יעלה וככה השאר ילמדו.

חוץ מזה באמת צריך להגדיל את הקהילה ולהדק את הקשרים עם הליגות הנמוכות יותר. אין לי כל כך רעיון כרגע איך גורמים לעוד אנשים להיות מעורבים. (אני מדבר על אלו שכבר באתר)

חוץ מזה כמובן שמה שBB מארק כתב מאוד חשוב, צריך להביא עוד אנשים למשחק ולהגדיל את הקהילה שלנו...

This Post:
00
30821.15 in reply to 30821.14
Date: 5/15/2008 9:10:02 AM
Overall Posts Rated:
22
רעיון אפקטיבי בנושא גם לי אין. זה פשוט לרוץ בליגות, למצוא את האנשים, לכתוב להם, ולצפות לטוב, אין הרבה שאפשר לעשות מעבר לזה, לא משהו שאני רואה לפחות

This Post:
00
30821.16 in reply to 30821.15
Date: 5/15/2008 9:19:46 AM
Overall Posts Rated:
274274
השאלה מה אתה אומר על לנסות לעשות פורם טיפים שכזה...?

תחשוב כמה ידע יש לך ולעוד מנגר'ים פה, אפילו לי, שאפשר ללמד איתו אנשים...

From: The Glove!

This Post:
00
30821.17 in reply to 30821.16
Date: 5/15/2008 9:35:48 AM
Overall Posts Rated:
00
אהוד.

גיל מליגת העל עובד כרגע על פתיחת פורום מסודר.
משהו ברמה גבוהה מאוד.

הוא יביא פרטים בהמשך!

Advertisement