Καλησπέρα σε όλους! Καθότι πλησιάζουμε στο τέλος άλλης μιας σεζόν ας δούμε τι καταφέραμε στην ΙΙ.1.
Ξεκινώντας με τα πλέι-αουτ:
-O Joker Athens φάνηκε να έχασε με τα χέρια κάτω από τον καλύτερο Minoan Bulls.
-O POM πάλεψε να κάνει το μπαμ στο 3ο παιχνίδι της σειράς αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, όπως άλλωστε μας δείχνει και το συνολικό του σκορ (2-20).
-O Peristeri Lakers ο οποίος είχε μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο της παραμονής ενάντια στον εξίσου δυνατό QOTSA.
Έτσι μαζί με τον Atsalakoto και τον Xeftilaiko, συμπληρώνονται οι ομάδες που θα αγωνιστούν στην ΙΙΙ κατηγορία την ερχόμενη σεζόν.
Και τώρα ας περάσουμε στο Κόσοβο
ΜΠΛΕ-Οι Ktiniatroι όπως και η Sipiada, νομίζω αισθητά ανακουφισμένοι που κατάφεραν να γλιτώσουν την 5η θέση και χωρίς καθόλου αγωνιστική διάθεση (μιλάω για τον εαυτό μου, καθώς χρησιμοποίησα 2-3 δυνατές για να σώσω τα τελευταία ματς), χάσαμε πολύ εύκολα στον πρώτο τελικό.
-O Tavraikos όπου έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προσωπικά πίστευα ότι θα φτάσει μέχρι τους τελικούς, ηττήθηκε από την Tequila στο καλάθι, μετά από μία ολική ανατροπή στο 4ο δωδεκάλεπτο. Θεωρώ λιγάκι τραβηγμένη την κανονική διάθεση που χρησιμοποιήθηκε ενώ υπήρχε και το μειονέκτημα έδρας.
ΚΟΚΚΙΝΟΙ-Οι Argonautes πέρασαν σχετικά εύκολα στους κόκκινους τελικούς, μετά τον αγώνα με την Ομάδα της καρδιάς, η οποία ενώ έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα σε αυτή τη σεζόν, έδειξε μετά τα μισά να ενδιαφέρεται μονάχα για την αποφυγή των πλέι-αουτ.
-Kαι τώρα ΜΠΟΥΜ!! Ο Valencia μετά από ένα φεστιβάλ 3ποντων και ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς (ΧΑΧΑ τι λέω), κατάφερε να γυρίσει επικά το ματς από τον Filippo Verias. Παρακολούθησα τα τελευταία λεπτά (καθότι στο δικό μου ματς
) και έχω να πω ότι με είχε πιάσει πραγματικά άγχος, δε θέλω να σκεφτώ τους 2 μάνατζερ εκείνη τη στιγμή.
-Δεύτερο ΜΠΟΥΜ! Ο Valencia όπου να θυμίσουμε ότι τρύπωσε στα πλέι οφ κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική εκτοπίζοντας τον Great Alexander, έκανε ξανά τα μαγικά του, σπάζοντας αυτή τη φορά την έδρα των Αργοναυτών (οι οποίοι τους υποτίμησαν και έπαιξαν με χαμηλότερη διάθεση). Μετά λοιπόν από ένα ακόμα ματς φωτιά οι Βαλενθιανοί πέτυχαν την ανατροπή στην τελευταία περίοδο και εξασφάλισαν το εισιτήριο των πολυπόθητων τελικών.
-Για τους τελικούς θα γράψουμε στο επόμενο επεισόδιο καθώς πιστεύω ότι το Σαββατοκύριακο θα γίνει της π.. μουρλής!!
Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους!