Ne indreptam incet spre sezonul 67. Am inceput sa ne folosim in principal de jucatorii nostri de 20 ani, singurul de 21 de ani care a ramas este Marinel Chira. Motivul este sa ii mai dam un boost de experienta dat fiind ca este unul din cei mai bine antrenati jucatori din generatia lui, plus potentialul 11 care il recomanda.
Lotul este ceva mai rotunjit decat sezonul trecut. Sezonul trecut aveam niste goluri destul de mari pe care nu le-am putut acoperi. Jucatorii de interior erau subtiri, iar jucatorii de exterior, ori in urma, ori dezechilibrati din punct de vedere al antrenamentului.
Sezonul asta echipa nu este mai buna, insa este mai bine rotunjita, avem goluri mult mai putine. Aditional, am reusit sa identific deja jucatori de 19 ani cu potential si antrenati si am reusit sa vorbesc cu o parte din manageri despre cum sa continuam antrenamentul.
In 22 decembrie, in preajma Craciunului, va incepe noul sezon, deci si draft-ul. Vom avea nevoie ca jucatorii de 18 ani buni, pe care nu ii antrenati, sa ii listati pentru transferat. Sunt manageri pregatiti deja sa ii cumpere. Daca doriti sa antrenati, sa fim saptamana respectiva mai sincronizati si sa putem facem niste planuri armonizate de antrenament.
In rest, multa liniste si un sfarsit de saptamana minunat!
Hai Romania!