BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > 3 za 3

3 za 3

Set priority
Show messages by
From: prosiri
This Post:
00
37388.7 in reply to 37388.5
Date: 6/29/2008 7:42:47 AM
Overall Posts Rated:
11
Ja ne mogu da verujem da ste se vi svi matori ljudi prijavili na BB da bi nekim zakulisnim polu legalnim radnjama dolazili do rezultata! Pa poenta ovih online menadzera je to sto nemas dugmice load i save i sto ne mozes bas uvek da budes najbolji!

Ubi vas kratkovidost! Odigrajte 68 puta TIE u sezoni, udjite u play off, osvojite ligu, onda to sve ponovite jos jednom i sve ce vam postati toliko dosadno da ce te BB izbrisati cak i iz browsing history-a! Usput ce te zbog svoje izuzetne dominacije iz igre oterati jos par naivaca koji misle da se dobro zabavljaju igrajuci protiv ljudi i koji poraze objasnjavaju losom formom, povredama ili ishitrenom kupovinom pogresnog igraca.....kad ono PRC! Nije nista od toga!

Voleo bih da neki od vas malo razmisle o tome koje bi mogle biti posledice njihovih nepristojnih ponuda, a ne samo da razmislju o tome kako ce sutra da zajebu Matorog ili caramazova...jer Matorog ne mozete zajebati, on je uvek jedan korak ispred vas! I polako vas gotivi, jednog po jednog!!

I progovorite malo! Daj da cujemo koji je vas poriv da se sa nekima dogovarate? Kako odabirate kome cete da nudite TIE a kome necete? Sigurno postoji razlog, ili sema po kojoj se to radi, pa bi i mi manje uceni ljudi hteli saznati nesto o tome! a kao sto vidite, tajne polako izumiru na ovoj planeti!

From: no Frks

This Post:
00
37388.8 in reply to 37388.6
Date: 6/29/2008 7:43:56 AM
Overall Posts Rated:
88
Evo ja ti obecavam da cu da te zgotivim u finalu kupa sa CT :):):)
nista TIE-TIE :):)

This Post:
00
37388.9 in reply to 37388.6
Date: 6/29/2008 7:45:09 AM
Overall Posts Rated:
11
Procitao sam komentare u temi koju si otvorio i potpuno se slazem po pitanju skrivanja entuzijazma posle utakmice ne zato da bih prevario onoga sa kim se nesto dogovorim, niti da bih sam bio prevaren, vec bi se definitivno smanjilo uzajamno TIE-ovanje.

Svelo bi se samo na situacije gde postoji apsolutno poverenje ali bi sa vremenom belezilo opadajuci trend iz razloga sto, ako uslede porazi, pocinjemo da sumnjamo da se protivnik nije pridrzavao dogovora...

Jedno je sigurno...bilo bi mnooogo zanimljivije!

U pravu si Bile. Ukidanjem te inforamcije iz reporta uzajamni TIE bi sigurno nestao kao sto ga nema HT gde igra milion puta vise igraca!

This Post:
00
37388.10 in reply to 37388.7
Date: 6/29/2008 8:03:41 AM
Overall Posts Rated:
178178
I progovorite malo! Daj da cujemo koji je vas poriv da se sa nekima dogovarate? Kako odabirate kome cete da nudite TIE a kome necete? Sigurno postoji razlog, ili sema po kojoj se to radi, pa bi i mi manje uceni ljudi hteli saznati nesto o tome! a kao sto vidite, tajne polako izumiru na ovoj planeti!

Nemoj da zameris, ocigledno je da si bistar momak, i vec sam napisao sta mislim o tvom stavu vezano za TT ali procitaj svoj komentar ponovo...jel`da da je malo Don Kihotovski?

Znas kakvi su ljudi...prvo ce se potruditi da naprave "kombinaciju" tamo gde ima mogucnosti. Ispada da su krivi programeri ove igre zato sto su tu mogucnost dali.
U sustini, cija je krivica - nije ni bitno.

Pravila igre su data pa vi izvolite, kako ko zna i ume. Hocu da kazem, ako idem u Bronx da naplatim dug - necu ici u odelu i kravati, sam, peske i nenaoruzan zato sto je jasno kako cu se provesti.

Nema razloga ne koristiti foru ako je vec neko drugi koristi jer sebe stavljas u inferioran polozaj. Onda mi je (licno) bolje da ne igram, nego da pucam sve redom igrajuci fer. Nece ti niko reci - eno ga legenda, igra bez dogovaranja, vec ce da kazu - gledaj ga, ima skor 5-17, zar ne?

A sto se tice "dogovaranja" tu stvarno nema velike filozofije i rado cu napisati kako ja razmisljam ali mislim da bi bilo fer da ti prvi, kao neko ko je i poceo temu, das svoje vidjenje tog procesa tj. kako ti vidis tu semu "dogovaranja".

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
37388.11 in reply to 37388.10
Date: 6/29/2008 8:16:47 AM
Overall Posts Rated:
11
Kontam da je prilicno jasno iz gomile mojih komentara sta ja mislim o tome ali cu se potruditi da ponovim.

Pravila su jasna. Ne postoji nista sto moze da te spreci da se dogovoris sa nekim oko igranja TIE. Krivac za to: programeri, nikako igraci koji se dogovaraju.

E sad ide druga, moralna strana price. Ja imam limanca koji mi je kao brat. Veruj mi da nam nije ni palo na pamet da razmatramo medjusobno igranje TIE jer smo se ovde prijavili radi zabave a ne radi za(je)bave. Onda su pocele da stizu razne ponude, a nas dvojica u cudu. nije valjda da to oni stalno rade?!? E sad posto je on bacvanin a ja sremac, bilo je za ocekivati da se vi sada samnom ovde dopisujete.

Ukratko, mislim da to nije fer i da se time stvara veliki jaz izmedju ekipa koje stalno dizu entuzijazam i onih koji to ne rade dogovorno. Sto je jaz veci to je interes za igru manji i na kraju se sve svodi na par monstruozno jakih ekipa sa sky-high entuzijazmom dok ostali mogu samo da uzivaju gledajuci kako se ovi bore za titulu. To ne vodi nicemu, tj. vodi tome da ce dosaditi i jednima i drugima.

Kod nas u ligi ta razlika jos uvek nije dostigla neprihvatljive razmere, ali ako nastavimo da se dogovaramo veoma brzo ce sve pasti u vodu.

From: Ozzy

This Post:
00
37388.12 in reply to 37388.7
Date: 6/29/2008 8:17:55 AM
Overall Posts Rated:
2424
Prvo da kazem caramazovu da malo iskulira tih 10 upola s lukom hejta sto je poceo da baca na mene, i neka predje malo na neku vegetarijanu!

Onaj post na globalu, pa sada i ova rasprava ovde... ti Prosiri si (blago receno) PRS'O!!!

Prvo sta tebe briga ako neko igra TIE?

I ti mozes STALNO igrati TIE (kao npr. JA) i mozes stalno imati "visok" entuzijazam i u tom slucaju ce te boleti uvo da li je protivnih odigrao TIE ili Normal!!!
Ako se neko dogovori da odigra TIEvs.TIE, to je njihov problem. To niko ne mora da prihvati, niti da odbije... Nikakva pravila igre nisu narusena, to ne znaci da ces ti mucenik izgubiti sledecu utakmicu ako je tvoj protivnik igrao prethodne 3 TIE -----> pa igraj i ti TIE!!!!! Sta te sprecava u tome?
Opet ne razumem... sta te to toliko pogadja?

From: prosiri

To: Ozzy
This Post:
00
37388.13 in reply to 37388.12
Date: 6/29/2008 8:25:13 AM
Overall Posts Rated:
11
Ne mogu vise da ponavaljam. Na barem 5 mesta sam pokusao da objasnim koja je poenta moje price.

http://www.buzzerbeater.org/BBWeb/forum/read.aspx?thread=...

http://www.buzzerbeater.org/BBWeb/Forum/read.aspx?thread=...

A briga me je zato sto ja treba da igram protiv nekoga ko je prethodnu utakmicu igrao TIE, ne zato sto je mnogo jaci, nego zato sto se dogovorio! Mislim da ne moze jednostavnije.

This Post:
00
37388.14 in reply to 37388.11
Date: 6/29/2008 8:25:52 AM
Overall Posts Rated:
178178
Sa druge strane, i ja sam mislio da pisem lako razumljivim jezikom ali pokusacu ovako: da, svima nama je jasno sta mislis o ovoj "mogucnosti".
Vecina nas deli tvoje misljenje ali ima 2 opcije - da se adaptira ili da se "bori sa vetrenjacama".
Da te pitam na drugi nacin: mozemo li mi nekako da uticemo na "dogovaranja" mimo licnih akcija (citaj: ne odgovaranja na takve ponude)? Odgovor je - ne, naravno.
Mozemo samo da minimizujemo efekat...
I evo nas konacno na sustini...imas li neki konkretan predlog/resenje koje moze da se efikasno sprovede a da na njega niko nema primedbu?
Pretvorio sam se u uvo i rado cu ga podrzati...

EDIT: mislim na predlog osim onog koji si izneo u svom razmisljanju na engleskom forumu a koji se sastoji u tome da se entuzijazam za odigranu utakmicu ne prikazuje...

Last edited by Laimbeer40 at 6/29/2008 8:27:37 AM

From: Ozzy

This Post:
00
37388.15 in reply to 37388.13
Date: 6/29/2008 8:30:56 AM
Overall Posts Rated:
2424
Pa to je sve ono sto ovu igru cini zanimljivom!!!

This Post:
00
37388.16 in reply to 37388.14
Date: 6/29/2008 8:37:06 AM
Overall Posts Rated:
11
za sada, jedino sto mi je palo na pamet je upravo taj predlog koji sam tamo izneo. Drugi mislim da cu tesko naci, ali ovaj mi se cini realno ostvariv i efikasan.

Pored tog, da kazem, lokalnog nacina borbe protiv ovog problema, u vidu ne prihvatanja ponuda, za svaki problem se resenje nadje tako sto sto vise ljudi za njega cuje. Onda ljudi razmenjuju misljenja i ideje i na kraju se to resi. Zato sam i stavio post na engleskom forumu pa se nadam da cemo kroz takav nacin komunikacije moci da dodjemo do efikasnog resenja.

Video si, tamo je vec jedan decko izneo ideju da entuzijazam zavisi samo od niza dobrih ili losih rezultata. Mislim da to nije resenje jer bi jaki timovi bili sve jaci a slabiji sve slabiji, ali eto, ljudi razmisljaju, komuniciraju i na kraju se dogovore.

This Post:
00
37388.17 in reply to 37388.16
Date: 6/29/2008 8:46:49 AM
Overall Posts Rated:
178178
da, slazem se...licno nisam za neki predlog koji se bazira na dobrovoljnosti ili nekom novom internom dogovoru...da ne objasnjavam zasto...

slazem se i da predlog tog decka ne valja iz razloga koji si naveo...

bottom line: ako izbrisu entuzijazam iz izvestaja utakmice - super! ako ukinu entuzijazam , jos bolje...

P.S.
mislim da bi trebalo tu ideju uobliciti i okaciti formalno medju predloge pa da vidimo...

Advertisement