אני גם אגיד ואוסיף שאני חושב שאני מתאים בעיקר בשל הזמן הרב שאני משקיע מידי יום ובכללי לבאזר.. שבטח הרבה שמו לב שאני פעיל פה הרבה... ויש לי הרבה זמן לתרום ולעשות ואני חושב שבאמת חבל שאם אני כבר פה הרבה שעות אז שאני לא אתעסק ואשקיע במשהו שאני כל כך אוהב כמו הנבחרת ..
אספר קצת על התוכניות שלי בתור מאמן הנבחרת הצעירה אם אבחר ..
ביגלל שזאת העונה הראשונה של הנבחרות הצעירות בכל העולם , וביגלל שהעונות הראשונות האלה יכריעו את גורל והמשך דרכם של הנבחרות הצעירות אז העונה הזאתי תהיה גורלית במיוחד והמטרה העיקרית היא לבנות שלד של שחקנים צעירים ואפילו כמה שיותר שחקנים פחות מהמקסימום שזה גיל 21 ,
וכן .. גם אם זה יבוא על חשבון הישגים לפעמים כי הבנייה והדרך יותר חשובות מהתוצאות ,
ולא לטעות .. כמובן שאנחנו נעלה כל משחק במטרה לנצח ונעשה הכי טוב שאפשר אבל הדרך לא פחות חשובה מהתוצאה כי אם זה לא ישתלם העונה , זה ישתלם בעונות הבאות למאמנים הבאים שיקבלו שחקנים מוכנים גם בצעירה וגם בבוגרת כי כידוע [או שלא.. לחלק גדול מהמאמנים] הנבחרת מוסיפה אחוזי אימון וגורמת לביצועים טובים יותר באימון ולכן חשוב לי לשתף כמה שיותר צעירים עם כישרון ופוטנציאל כמה שיותר גבוה כל עוד הם בגיל הזה.. מי שלא הבין בידיוק איך ייבנה הסגל , רובו יהיה צעירים בגילאי 19-20 ..
מחוזקים בעוד כמה תותחים בני 21 במטרה לבנות סגל מאוזן ומגוון שגם יתאמן חזק וישתפר וגם ינסה להביא כמה שיותר תארים ..
והשחקנים ה"מנוסים" והמוכנים יותר יעזרו לכך .. שחקני הדראפט הנוכחי לא ייכנסו בחצי עונה הראשונה לסגל הנבחרת .. רק לקראת סוף העונה נכניס את המוכנים ביותר שמקומם בנבחרת הצעירה..
כמובן שיש מקרים מיוחדים ושחקנים שיתאמנו בצורה אימתנית יכול להיות שכן ייכנסו מהר משחשבתי.. אני לא נעול בדברים שלי וכן יכולים להיות מקרים כאלה ואחרים ..
אני אישית יכול להגיד שכבר התחלתי לעבור על כל הדראפטים של כל הליגות ולחפש את הכשרוניים ביותר עם הפוטנציאל הכי גבוה [לאו דווקא בתכונת הפוטנציאל אלא ברמה הכללית שלהם] שיכולים להגיע בעתיד לנבחרת עם הרבה אימונים , מאמני השחקנים האלה ייקבלו ממני הודעה ואני אעזור להם בכדי לבנות תוכנית אימונים לפי תכונות השחקן והם יהיו רשומים אצלי ואני אעקוב אחריהם לאורך כל העונה..
כמובן שנעזור לכל מאמן באופן אישי ופרטני להגיע לתוצאות מקסימליות באימונים עם השחקנים שלו .. (לאו דווקא אלו של הדראפט האחרון) גם לשחקנים שלא יהיו בנבחרת.. עדיין המאמנים יקבלו ליווי צמוד ועזרה באימונים בתקווה שאותם שחקנים כן יגיעו בהמשך וימשיכו להשתפר.. ואני חושב שיש לי הבנה טובה עם צעירים ואני כן מבין בנושא הזה כי רוב הסגל שלי הוא כזה [לפרט כמה מבוגרים ש2 מהם בסגל רק כדי לאזן את הדקות בידידות] ..
ביגלל שזאת נבחרת צעירה ולא בוגרת , הדרך ובניית הסגל לטווח הארוך הם החשובים ביותר והמטרה היא ברורה והיא לקדם ,לאמן ולשפר את השחקנים כמה שיותר על מנת שיתבשלו כמה שיותר מהר ויהיו מוכנים לעבור לבוגרת וזאת המטרה המרכזית ..
מקפצה לבוגרת בזמן של שילוב והנאה עם צעירים בגילם וניסיון באותה הדרך גם להביא תארים וכבוד למדינה שלנו בתחום הצעירים[ואני בהחלט חושב שאנחנו יכולים לעשות את זה כי יש לנו צעירים מדהימים ואחרת לא הייתי ביכלל מתחיל וכותב את כל ההודעה הזאת היום].
המפתח והדגש יהיה גיוון , וכמה שיותר.. [על זה אני דוגל גם אצלי בקבוצה אגב..] , אני חושב שהדרך להצלחה נמצאת בגיוון של השחקנים ואני ארצה מכל שחקן שיידע לעשות הכל ושכל פעם תהיה אלטרנטיבה במה שלא תעשה הנבחרת ..
גיוון יגרום לציונים טובים יותר ולהצלחת הנבחרת הצעירה.. כמובן שאם יהיו צעירים מבטיחים יותר אבל פחות מגוונים הם עדיין יהיו בנבחרת אבל המטרה תהיה להפוך אותם כמה שאפשר לאול-אראונד[עד כמה שניתן..
כמובן שלא נבקש משחקן להתאמן בתכונה שהיא רמה 1 אצלו] ולא רק המאמן שלהם ירוויח מזה אלא גם הנבחרת .
אז ככה שבאמת אין דגש על תכונה ספציפית .. מבחינתי הם צריכים לדעת לעשות הכל .. דרישות המינימום במידה ואני אבחר כבר יפורסמו אבל מבחינתי זה שלא יהיה ציון 1 בשום דבר..(כמו שאמרתי.. יהיו גם מקרים חריגים..) ואף כמה שפחות ציונים קרובים לאיזור הזה.. יהיה דגש על עוד דברים נוספים שיפורסמו כבר במידה ואבחר לתפקיד..
Last edited by Warrior at 8/14/2008 2:23:25 PM