No sem zadel vse pare tekem;)))jutr bomo spremljali oba polfinala...v obeh konferencah sta po dve najboljši ekipi po rednem delu,tako,da so med 4imi najboljšimi ekipami,res zasluženo..prvi par DZEMUŠKI DEVILS vs CPS THUNDER,tukaj ima moja ekipa morda manjšo prednost domačega igrišča,kar pa seveda ne pomeni skoraj nič,sploh tukaj v končnici..še vedno ne bo igral RICK STRAUSS,je pa zato v fantastični formi JELKO ZAKŠEK,ki je menda tudi med najresnejšimi kandidati za NKI 4.lige po koncu končnice;)..sploh na zadnji tekmi-v četrtfinalu je pokazal svoj talent in sam popeljal ekipo CPS THUNDER,do na koncu zaslužene zmage,čestitke tudi CLEVELANDSKIM KONJENIKOM za odlično borbo,vse se je odločilo v zadnji četrtini;)...kar se tiče DZEMUŠKI DEVILS,so v četrtfinalu premagali KK IHAN,kot sem napovedal je bila odločilna obramba in zasluženo napredovanje ekipe DZEMUŠKI Devils..na drugi strani pa sta rutinirano do zmag prišla KK KURJE SELO in KK SLADKI VRH..obe tekme sta bile odločene že skoraj po polčasu;))jutr bomo tako gledali prvi polfinale DZEMUŠKI vs CPS THUNDER,,tukaj dajem zaradi odlične obrambe spet prednost nasprotnikovi ekipi..možnosti za zmago so 70 - 30 za moje nasprotnike..kar pa se tiče druge tekme pa je 60 - 40 v korist KK KURJE SELO..ob morebitnem presenečenju moje ekipe v polfinalu in,ob čudežu,da se uvrstimo v finale bi si sicer zelo želel KK SLADKI VRH;)pa ne zato,da bi jih podcenjeval,ampak zato,ker edino proti ekipi KK KURJE SELO v zgodovini mojega kluba še nismo uspeli premagati:)..lani smo izgubili za 1 točko,letos pa so nas popolnoma povozili;)..to je bil naš prvi in zaenkrat tudi edini poraz v ligi..je pa res,da bomo imeli v morebitnem finalu in pa seveda jutr v polfinalu..prednost domačega terena,ker smo imeli po rednem delu največ zmag..naj pa povem še malo statistike..Letos ekipa CPS THUNDER-DOMA ŠE NI IZGUBILA..tako,da upajmo,da se bo to nadaljevalo celo sezono:D..ampak je pa res tudi to,da se vsak rekord enkrat zruši;)..Veliko sreče vsem jutr,gledali bomo 2 izjemno zanimivi tekmi...MOJA NAPOVED FINALA..KK DZEMUŠKI DEVILS vs KK KURJE SELO...pa,da vidimo kaj bo;)LP vsem