BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > הדובדבן

הדובדבן

Set priority
Show messages by
From: Warrior

To: Ehud
This Post:
00
91461.7 in reply to 91461.5
Date: 5/26/2009 4:33:24 AM
Overall Posts Rated:
1010
הרי אם אמרו משהו על הפורם סימן שלא סתם.. אי אפשר לפתוח וויכוח על כל שטות ולחפש בקטנה מה הרמה המדוייקת.. הפורם שלו לא מספיק טוב לגמר מול קבוצה לא פחות טובה, נקודה. ואני בטוח שגם הוא מסכים איתי..

אומנם הכושר של ארתור גם לא מדהים אבל 3 רמות בסיכום זה עדיין משמעותי בטח אם אצל עומר מדובר בפבלס, מיסטר התקפה ובגבוהה הכי אימתני שלו שצריך להתמודד עם גיגי שבכושר 9 אלא אם עומר מתכנן שינוי מה שגם יכול לפגוע לרעה כי אני לא בטוח כמה הפולני השני מסוגל להתמודד איתו..

ולסיכום, קטש אמר אחרי המשחק עם מכבי "זה בידיוק הימים שאתה רוצה לתפוס את מכבי",
וזה בידיוק הימים שארתור רוצה לתפוס את עומר.. בטח במשחק שמכריע עונה שלמה ואם הוא לא ינצל את הכושר ויצליח לנצח הפעם, אפשר בהחלט להכריז את עומר כאלוף לעונה 9..

ובסופו של דבר גם מגיע לו אחרי עונה מצויינת, קרובה לשלמות וגם כדי שיפרוש עם טעם מתוק בפה אבל אני בטוח שארתור לא יעשה את זה קל .

From: Ehud

This Post:
00
91461.8 in reply to 91461.7
Date: 5/26/2009 4:47:04 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני מבין שאתה עדיין בקטע של הפגוע מהדיון בפורם בישראל. אבל אני לא מנסה לפתוח ויכוח על שטות...

אני בכלל לא מתווכח, אם אני לא מצתרף לעדר ואומר שהפורם הנמוך של עומר זה מה שידפוק אותו זה לא הופך את זה לויכוח, אתה יכול להירגע.

סה"כ אני אומר שזה לא שהפורם של עומר כזה נורא - במיוחד ביחס לארתור שגם לא בפורם שיא מבחינתו. הוא היה שמח להיות גם סוארס בפורם גבוה יותר ועם ספסל עם פורם גבוה יותר קצת.

עוד לא הימרתי ומן הסתם גם כשאני אהמר אני אגיד שזה יהיה צמוד ופייבוריט אמיתי אין בסדרה הזאת.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

This Post:
00
91461.9 in reply to 91461.8
Date: 5/26/2009 4:54:46 AM
Overall Posts Rated:
1010
ממש לא פגוע.. ואני לא חושב שגם היה ממה להיפגע, הייתה אי הבנה, כמו הרבה פעמים אצלנו אבל ברוב הפעמים זה נובע מזה שיש לך איזה תפיסה לגביי שלא הכי נכונה אבל זה לא המקום והזמן להיכנס לזה..

ובסיכום אם לא הייתי הכי ברור אז אני חושב שההבדל המשמעותי מבחינתי בכושר זה שאצל עומר מדובר בשחקנים קריטיים למשחק כשאצל ארתור לא כל כך.. אז לאו דווקא ביגלל התמונה הכללית של הכושר .

This Post:
00
91461.10 in reply to 91461.9
Date: 5/26/2009 5:07:42 AM
Overall Posts Rated:
274274
הדעה שלך היית ברורה - ואין לי בעיה איתה.
רק רשמתי שהדעה שלי שאני חושב שכל מי שרשם את זה (ואגב לא הגבתי לך הגבתי דווקא לדרור) קצת מגזים, ההבדלים בפורם לא כאלו קריטים לטעמי במיוחד לנוכח הביתיות של עומר שזה יתרון גדול יותר בעיני.

From: dror amit

This Post:
00
91461.11 in reply to 91461.10
Date: 5/26/2009 6:36:20 AM
Overall Posts Rated:
1414
אז נראה לי שאני אפסיק להגיב
כי זה יוצר מתיחויות מיותרות
:)

ובהחלט אהוד מי כמוך יודע שלפורם יש השפעה
בעיקר אם זה לשחקנים חשובים
וכשהשחקן מולם בפורם טוב יותר

אבל מה זה משנה
העיקר שהטוב יותר ינצח

This Post:
00
91461.12 in reply to 91461.11
Date: 5/26/2009 6:46:07 AM
Overall Posts Rated:
274274
ברור שלפורם יש משמעות - אני לא אהיה טיפש ואגיד שאין לו משמעות.

אני רק אומר שאני חושב שיש פה יותר מידי פוקוס לפורם של עומר שהוא לא כזה נורא בסופו של יום, במיוחד לאור העובדה שהוא עוד נהנה מיתרון ביתיות שכולנו יודעים עד כמה הוא משמעותי.

From: adomole

This Post:
00
91461.13 in reply to 91461.7
Date: 5/26/2009 7:32:32 AM
Overall Posts Rated:
22
אני לא מסכים איתך אם ככה. בלי קשר-אני לא מרוצה מהפורם וההתלהבות שאיתם אני מגיע למשחק היום.
פורם זה נחמד והכל אבל ראיתי שחקנים בפורם רע שנתנו הצגה מול שחקנים בפורם טוב יותר. ראיתי את פבלס קולע 40 ומשהו נקודות השנה עם פורם 7 כששמר עליו מישהו עם פורם 9 (אני מסתכל על זה.).
ראיתי את יופז שפעם אחת העלית אותו בנבחרת בפורם 7 והוא היה רמה מעל כולם.
אני חושב שבדיון פה מגזימים עם המשמעות של עוד רמה של פורם או פחות רמה של פורם. אני חושב שהתלהבות משפיעה הרבה יותר, ויותר מזה, אני חושב שהארגון מצ'אפים והטקטיקות זה מה שיכריע כל אחד מ2\3 המשחקים בסדרה הזאת. יש לארתור פורם יותר טוב, לא בהרבה, אבל יש לו, וזה מוזר לי שהפורם יצא כ"כ חלש, אבל הפורם שלו בממוצע זה אולי חצי רמה-רמה מעל שלי.

אבל אם באמת הקבוצה תגיע למשחק כמו שהיא שיחקה מול עידו-אני לא אנצח כאן. מול עידו לא שיחקתי מספיק טוב והקבוצה שלו הייתה מעולה.
נראה כבר בהמשך היום מה ישפיע.

This Post:
00
91461.14 in reply to 91461.13
Date: 5/26/2009 7:37:26 AM
Overall Posts Rated:
11
תשמע...תראה
תשמעע

הפורם חשוב מאוד ושלא יבחששו לנו בשכלל
ומצד ראשון(השני היה קודם) מובן שיש עוד גורמים שמשפיעים על המשחק, אחרת היינו מחשבים פורם ממוצע ומכריזים על האלופה.

לכן נחכה למשחק ונראה מי יבריק טקטית
ומי יעשה ספונג'הפוליש ווקס לפרקט בסוף המשחק.

Last edited by Yoni"Silent killer" B at 5/26/2009 7:37:43 AM

This Post:
00
91461.15 in reply to 91461.13
Date: 5/26/2009 7:45:36 AM
Overall Posts Rated:
1010
וחשבת למה לא שיחקת מספיק טוב מול עידו? אולי ביגלל הבדל הכושר ?
עם כל הכבוד לניקוס הוא לא צריך לתפור 32 נקודות על פאבלס וזה בהחלט אפקט של הבדל כושר מבחינתי..

עד כמה שיש בניהם הבדל רמות, אני אולי קצת יותר מאמין בכושר ממך וזאת ההוכחה לזה שכושר מצמצם מאוד פערי רמה.. אבל נראה כבר הערב מה ייפול בגורל..

אגב, כדי לאזן את מה שאמרת,אני גם ראיתי הרבה שחקנים מדהימים שלא מבריקים בכושר 7 לא התקפית ולא הגנתית..
וצריך לבדוק כל מקרה לגופו כי שחקן שכן בולט בכושר כזה, אולי הוא קרוב ל8 או שהוא פשוט שיחק מול שומרים פח או שהקבוצה הייתה באיזורית ועוד מספיק סיבות שאפשר למצוא..

אבל זה קצת חסר טעם כי אנחנו לא מסכימים בנוגע להשפעה של הכושר[וכמו גם הרבה דברים אחרים] אבל ימים יגידו..

This Post:
00
91461.16 in reply to 91461.15
Date: 5/26/2009 7:59:17 AM
Overall Posts Rated:
274274
בנוגע לניקוס מול פאבלס ובקשר להפרשי פורם - המשחק הזה הוא לא מדע מדויק - בדיוק כמו כדורסל אמיתי.

עם תשים את ניקוס בפורם 9 שוב מול פאבלס בפורם 7 אז זה לא אומר שהוא שוב יקלע 32. הוא יכול לקלוע עליו 40 גם בפורמים הפוכים וגם 15.

יש המון גורמים למשחק

This Post:
00
91461.17 in reply to 91461.16
Date: 5/26/2009 8:07:55 AM
Overall Posts Rated:
1010
אבל זה לא כדורסל אמיתי.. במשחק אמיתי הכושר והכיוון שאליו הולך המשחק נוצרים מאיך שהמשחק מתנהל..

פה בבאזר זה ההפך, המשחק מתנהל ונוצר לפי כל הפרמטרים וכאמור גם הכושר של השחקנים..
ודיברתי בכללי, עומר צודק שהוא יכל לשחק יותר טוב ופה במשחק לרוב הדברים יש סיבה, אין יד שמיים או שופטים שמכריעים.. וסביר להניח שבכושר טוב יותר הוא היה משיג תוצאה טובה יותר..

זה מה שניסתי להגיד בדרך כזאת או אחרת
אבל שוב אנחנו נכנסים לאותו וויכוח שלא נצא ממנו, אני מאמין קצת יותר בכושר.. עומר פחות, גם לך יש את הדעה שלך בנושא..

Advertisement