Hm co by tu napisać . Różnice mówisz ?? No to po kolei trudniej się gra szczególnie z tymi co już tam siedzą długo bo mają najczęściej lepsze składy ze względu na to iż są w niej większe dochody a niżeli w 2 lidze i mogą sobie przez to pozwolić na lepszych zawodników . W dłuższej perspektywie te różnice będą się coraz bardziej uwidaczniać . Ten 1 MLN który dają to niewielki zastrzyk gotówki , choć na pewno pomaga . Po za tym każdy mecz ma znaczenie , nie ma meczy mniej ważnych gdzie można sobie poeksperymentować , szczególnie jak się walczy o utrzymanie tak jak ja :-)) . Co do tego utrzymania to powiem że będzie bardzo cięzko , kontuzja Julkka pokrzyżowała mi bardzo szyki , miałem całkiem inny plan no ale w tej grze jak coś się chce osiągnąć to trzeba się przystosowywać do zaistniałej sytuacji . Przegrałem 2-3 mecze gdzie może jak bym to rozegrał inaczej to może wynik byłby inny , chociaż z drugiej strony z Zajkosem miałem dużo szczęścia . Co do dalszej części sezonu to jeżeli się nie zadołuje na ostatnim miejscu przed 4 ostatnimi meczami z których 3 gram u siebie to może baraże da rade osiągnąć . Tęsknić to troszke tęsknie bo grało mi się łatwiej w 2 lidze poza tym grając z kimś długo można mniej więcej określić co przeciwnik zagra , w PLK jest to mój pierwszy sezon i jeszcze nie wiem na co kogo stać i co tam kombinuje :-)) .
Widzę u Was walka na całego o 1 miejsce w całej lidze . Uważajcie na Julka :-))