Hát jah jövőre már nagyobb esélyem lesz mert most ugye egy 18 éves játékosom a szezon elején még nem remekelt de már egyre jobb teljesítményt nyújt és jövőre már federico maneghetti is elég jó dobó hátvéd lesz!Az idei szezont nehéz lenne megnyerni de sikerülhet.A 2.hely azonban már reális.Remélem elöről is jól tudok draftolni,ha mást nem ebből is pénzt tudnék csinálni!Az,hogy a kupában korán kiestem(2.forduló),így igen sok pénztől estem el,jövőre majd óvatosabb leszek és jobb csere csapattal állok ki!A szezon elején volt egy 4 meccses vereség szériám ha az nem lett volna.. ebből 3 bajnoki és ekkor estem ki a kupából szóval ha az nem lenne akkor most 1 vereséggel az élen álnék méghozzá nem is kicsivel,dehát ez van!Ebben a szezonban csomó olyan buta hibát követtem el amit nagyon nem kellet volna,csak egy ketőt leírok 2 pontos erőltetését nyomtam egy olyan csapat ellen akinek 37 ezres erőcsatárja és egy 18 ezres centere a többi játékosa olyan 7-8ezer fizetésü,és persze,hogy az erőcsatárom szét dobta magát de alig tudott pontot dobni,ezen kívül rossz ember fogás és a legtöbbet dobó ember az ellenfélből a leggyengébb játékosom fogta,meg ehhez hasonlók hibákat követtem el!