Teraz to inna para kaloszy...ale tutaj w sumie chłopak pokazał klasę, bo inny pewnie by próbował tak na odwal się robić, aczkolwiek nie powinien startować, jak widział, że coś takiego będzie...
nie chcialem atakowac Matiego bo uwazam go za sympatycznego chlopaka
ale takie ciskanie sie w lewo i w prawo to troszke jak agrest w windzie:)
nie ustoi na jednym zdaniu
wiec i klasy jednak chyba nie ma
1. Startuje w wyborach wiec raczej chce wygrac.
2. Startuje w kilku nastepnych wyborach;)
3. Wygrywa ale chyba sam o tym nie wie bo nie ustawia skladu i dostajemy walkowera (tlumaczenie net plus kostka).
4. Tlumaczy ze to sie juz nie powtorzy i ustawia Wanga jaka prawa reke i ogolnie przeprasza i ze bedzie lepiej juz.
5. "Lepiej" z poprzedniego punktu wyobrazalem sobie ciut inaczej bo ustawia sklad ze zlym nastawieniem meczowym, robi dymisje i olewa wszystkich ktorzy chca wyjasnien - ma postanowienie nie wracac.
6. Pokazuje "klase" jak widac i chce poswiecic dorobek 2 lat...trwa w tym postanowieniu dzien po czym sie loguje normalnie olewa wszystkich piszacych do niego i kupuje sobie centra do klubu (zarowno net jak i kostka maja sie lepiej).
7. dzis nowa odslona z jego udzialem
Mimo wszystko będziemy szli do przodu!
Wysłane dnia 2010-07-19
Wiem jak na razie to wszystko wygląda, wiem ze nie tak mialo byc ale to nie przeszkodzi mi w tym abym zrobił wszystko aby kadra uczyniła krok do przodu. Nie ma się co martwić o ustawienie składu bo skład zawsze będzie ustawiony. Zaczynamy chomikować entuzjazm od tego meczu aby na najważniejsza część był gotowy.
Do boju!
...nie ma jak trwanie w postanowieniach..nie chcialbym byc jego brzuchem kiedy na nowy rok mowi ze postanawia odsapnac od jedzenia..pewnie to postanowienie trwaloby jeszcze krocej
ech mamy ciezko na stolku selekcjonera i nie mam za zle ze wrocil bo sam uwazam ze bezkrolewie nam bardziej zaszkodzi niz jakikolwiek najbardziej niezrownowazony selekcjoner
ale jakos tak z utesknieniem czekam na kolejne wybory
Last edited by Astarotte at 7/19/2010 7:06:39 AM