presmijesno...
cast iznimkama,i njihovom pisanju,stvarno,znam da moj glas ili bilo ciji individualni glas ne znaci nista u izborima, ali nakon ovakvog pljuvanja jukica,za koje vecinom, bar to je moje osobno misljenje, nema razloga, morati cu glasat za jukica,makar Ibru cijenim...
nemogu vjerovat da ste se okomili na nekog tko je stvarno prisutan,tko se trudi, mozda i nije takticar kao velecasni i neki drugi istaknuti BB-ovci ali decko je tu...radi,trudi se,trenira reprezentativce puno bolje od mase igraca...kazete trazi nerealne novce za Škobu? to je njegovo pravo, i neka radi kako ga volja...
dajte ljudi,molim vas,ako ste toliko pametni sto ste vi niste kandidirali? sta maltretirate covjeka? ma Jukicu povuci se iz kandidature,jer ako i dobijes toliko ce ti ljudi kopat jamu da ces zamrzit i BB i kosarku samu po sebi...
osobno sam se uvjerio da je Choda dobar lik,nakon pa mailova, a nisam imao najbolje misljenje na pocetku...isto tako mislim da je Ibra vjerojatno bolji igrac od jukica,ali ne znaci da ce biti bolji izbornik...
jukicu,drzim ti fige,i ako trebas pomoc,reci
pozz