NO KURAT! Saatke see kuradi BB mängumootor kus kurat! Näiteks persse.
Aktseptreerin tänast kaotust. Teame ju kõik, et võõrsil võitu võtta on üliraske (see, et tabeli sinise poole esinelik täna võõrsil autsaiderite vastu võita suutis, pole see, millest praegu jutt). Ja see, et viimase sekundi viskega kaotatakse ... no seda ikka juhtub. Olen nii võitnud ja kaotanud. Täna kaotasin. See selleks.
Küll ajas mul sita keema mängu kulg, ja usun, et täpselt sama ärritunud oli mängu vaadates ka Atlanta manger.
Ametlikul oli nagu üks mäng, kus pidanuks mängima kaks enam-vähem võrdset meeskonda, aga mida näitas mängu kulg?
Näitas, nagu mänginuks selles mängus 4 meeskonda - Atlanta ja Zapiivo ning kaks IV liiga klubi.
Ma soovin, et see mäng oleks võimalikult reaalne. Kui on võrdsed satsid, siis olgu ka mäng võrdne, mitte pelgalt lõppskoor.
Heitlikuse näiteks toon ära veerandaegade võitjad ning meeskondade pealevisked ja tabatud visked.
I veerandaeg +9 Atlantale.
Visked: Atlanta 28-13 (46%) , Zapiivo 28-9 (32%)
II veerandaeg +18 Zapiivole.
Visked: Atlanta 23-4 (17%) , Zapiivo 21-10 (48%)
III veerandaeg +19 Atlantale.
Visked: Atlanta 27-13 (48%), Zapiivo 22-6 (27%)
IV veerandaeg +7 Zapiivole.
Visked: Atlanta 25-9 (36%), Zapiivo 28-9 (32%)
Selliseid mõõnad mängus pole loogilised. Ok, need numbrid ei kanna mängu tõmblust eriti hästi edasi, sest mäng koosneski peaasjalikult vahespurtidest. Võrdset mängu peaaegu polnud.
Korvpall poleks korvpall ega masside lemmik, kui peaksime nägema, kuidas üks meeskond 20:5 ette rebib ja siis jõuetult 5:20 pähe saab, seejärel spurdib jälle +15, misjärel vastane omakorda +18.
Mida helli!