גם לי יש שאלות לכל המתמודדים:
1) מה אתם חושבים על שחקן עם 0 מישניות? (לדוגמא מדינה), יש לו מקום בסגל? גם אם הראשיות מעולות, ומעבר למקום בסגל, מי יועדף במשחק ספציפי, הוא או אחד עם פחות ראשיות ויותר משניות?
2) מה הגישה שלכם בנוגע להתלהבות, מתי קראנץ בא בחשבון? עד כמה תקחו סיכונים עם רגוע בשביל לצבור התלהבות לעתיד? מה תעדיפו- לעלות שלב בלי התלהבות, אבל להיות בטוחים שעולים, או שהסיכויים לעלות משמעותית, אבל הסיכוי להצליח בשלב הבא עם התלהבות טובה, יגדל?
נתחיל בשאלות של רון
1. אני אישית לא מת על שחקנים עם 0 משניות אבל הכל תלוי באלטרנטיבות ובטקטיקה שאתה בוחר. כמובן שאם יש לך שחקן מאוד קרוב ברמה ובכושר אפילו אם הוא טיפה פחות חזק בבולטות, עדיף ללכת איתו. מצד שני לפעמים אותו שחקן בלי משניות כמו מדינה למשל נמצא בכושר הרבה יותר מאחרים/מתאים בהרבה לטקטיקה מסוימת ואז בלית ברירה צריך להשתמש.
אם לתמצת- זה לא הרצוי ולרוב יועדפו שחקנים מגוונים יותר במיוחד אם הם בכושר אבל לפעמים משתמשים בשחקנים כאלה בלי משניות טובות במיוחד כשזה הכי טוב המצוי.
2. אין נוסחה קבועה להתלהבות- מעריכים כמה חשוב לנצח את המשחק המסוים, איזה התלהבות דרושה כדי לנצח אותו והולכים עם זה. כמובן שבכל הזדמנות שאפשר הולכים על רגוע כדי לצבור התלהבות אבל לא בכל מחיר- לפעמים צריך נורמל ולפעמים גם קראנץ.
לגבי עליית שלב- אם אני והצוות חושבים שיש לנו סיכוי די טוב לעלות גם בלי הקראנץ לא נשתמש בו אבל אם מאוד צריכים אותו כדי לעלות - משתמשים כמובן. אגב עוד שיקול בקראנץ הוא סדר המשחקים הבאים.לפעמים אפשר לספוג את הקראנץ יותר בקלות אם יש לך משחקים שאפשר לנצח על רגוע אחריו כדי להשיב את ההתלהבות למקום טוב.
אם שוב לתמצת- עדיף לא להשתמש בקראנץ אלא אם ממש חייבים כי הוא פוגע משמעותית בסיכויים להמשך, אבל אם זה "להיות או לחדול" משתמשים בו בהחלט.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...