Nu, tu ir keistai sneki :D:D Kas uzsipuole ta MJO ? :D:D As net netrasiau i jo ne viena komentara apie ta garinca kaip ir kiti nieks neatrase :D Tik mindzius parase tikrai kad fule susijes su baudu metimu ir as pridejau prie to pacio kad tikrai tai tas pats ar pan ir viskas :D:D Koks dar uzsipuolimas :D Ka tu cia sapnuoji?
Na, tu esi tu, tavim tikiu kas skaitei domejaisi ir pan. Bet tik ne 14 metu vaiku, kuris paguglines ar vikipedijoje pritraukes lb rimta eksperta vaidina. taip nezinau tokio ir pirmakart girdziu. Jei butu buves toks geras, tikrai visi butume girdeje. Dabar tik tu knygelej kazkokioj paskaites esi ir mjo is google istraukes.
Nu siaip Wazoo pirmas pradejo stumt,kad vaikas anas ir nieko nesimano ir t.t. ir pan. todel stojau i jo puse,nes man Garincha labai garsus vardas.
O del dvigubu standartu,tai tas mano postas Shawnui adresuotas tiesa?Parasiau kad abu nelabai gaudotes istorijoj fules,ir kad nera cia nieko baisaus.As pats isvardinau nemazai sporto saku kuriose neraukiu nieko.Baisumas prasideda tada,kai neismanai o bandai irodyt priesingai ir kitus neismaneliais pavaiszduot.
P.S.Nesvarbu iskur MJO semesi istorijos ziniu.Svarbu kad jis tos istorijos uz tave daugiau zino ir nereik ant jo pykt del to ;)
P.S.S. pirkt dramblio nesiulau,kam nepatinka nediskutuokit.O man sita tema smagiausia turbut per visus situos besibaigiancius metus.Ramybes ir silumos jusu namams :)