Ez rendben is van, nem azt mondtam, hogy első ligás csapatok ne vegyenek válogatott/esélyes játékost, sőt én örülnék neki, ha úgy lenne. Csak annyit mondtam, hogy kényszeríteni nem lehet, elvárni felesleges, van pár jelenlegi első osztályú csapat aki nem is engedhetné meg magának, hogy eltartsa a monstereket, a többi meg, ha nem érdekli őket, akkor így jártunk, meggyőzni nem fogjuk őket. Lazic ötletével sem az a bajom, hogy rossz, csak megvalósíthatatlan.
Farmcsapatot meg tudom, hogy működik, egy közös ismerősünk is farmcsapat, 3 bd-t nevel, ha jól tudom.
Nem is a farmcsapatokról beszéltem, bár belőlük is lehetne még vagy 20, hanem arról, hogy 1-2 játékabbahagyó használhatná a csapatát arra, hogy legalább 1-2 szezonon keresztül eltartsa a válogatott játékosokat, feltéve, hogy elég pénzzel száll ki.
Azt sem értem, fórumon miért szidják a "trédelő" csapatokat, az is egy út. Aki azt hiszi, hogy ezek jogosulatlanul jutnak előnyhöz, kezdjen trédelni és meglátjuk, mennyit bír összeszedni. Ha meg valakinek tényleg megy, csinálja csak és lesz pénze válogatott játékos eltartására.
Ami meg a tehetségek bot csapatoktól való megmentését illeti, ha valakit érdekel, leírom szívesen még egyszer, bár inkább csak pm-ben, nem szeretnék banolódni.
Don't feed the troll