Σακη, ισως να μη καταλαβες. Και οι 2 τακτικες στεκουν. Καποιος επενδυει στα ταλεντα και τα χρυσοπληρωνει με σκοπο να τα μοσχοπουλησει...Την ιδια ωρα καποιος αλλος εφαρμοζει σφιχτη πολιτικη χωρις πολυεξοδες μεταγραφες με σκοπο να μη μπαινει μεσα, να ειναι ανταγωνιστικος και να πουλησει στην ιδια τιμη. Ειναι σαν να μισθωνει ενα παικτη, αντι να δινει εκατομυρια για την αγορα του. Εγω εδωσα 1 μυριο και πηρα ψηλο την προηγουμενη σεζον. Ειχε και 60 χιλιαρικα μισθο, κατσε να δεις λογαριασμο. 12 εβδομαδες επι 60 χιλιαρικα κανει 720.000. Συνολο με αγορα 1.720.000. Πηρα τωρα ψηλο με 470 χιλιαρικα. 25.000 μισθο επι 12 εβδομαδες κανει 300.000. Οσο δηλαδη ηταν οι μισθοι του ενος παικτη τη σεζον, εδωσα εγω σε αγορα και μισθους μια ολοκληρη σεζον. Αν ειχα το εκατομυριο, μου μενει για επενδυσεις με τη δικη σου εννοια και τακτικη. Και αν αμφιβαλεις για το αποτελεσμα του ενος απο τον αλλο, δες τα κατορθωματα του παικτη αυτου μονος σου για να δεις οτι στατιστικα και αγωνιστικα δεν εκανα καμια εκπτωση σε σχεση με πριν...Στα βαζω στα αγγλικα, πιστευω δεν θα εχεις προβλημα. Σκεψου μονο οτι ο παικτης αυτος εχει 4 παιχνιδια ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο τους υπολοιπους που συναγωνιζεται στατιστικα, γιατι τον πηρα μετα που αρχισε η σεζον. Φαντασου δηλαδη αν τον ειχα απο την αρχη τι θα ειχε...
http://www.buzzerbeater.com/player/10394447/overview.aspxHellas III.1
Ranks #4 in REB
Ranks #4 in REB / game
Ranks #5 in DR
Ranks #2 in DR / game
Ranks #7 in OR / game
Ranks #1 in REB / 48min
Ranks #6 in STL / game
Hellas Division III
Ranks #24 in REB / game
Ranks #14 in DR / game
Ranks #22 in REB / 48min
Hellas
Ranks #188 in REB / game
Ranks #133 in DR / game
Μεχρι στιγμης η 2η τακτικη εχει περισσοτερα αποτελεσματα απο την 1η. Εχω πανω απο 20 παραδειγματα ομαδων, οχι για να σου αποδειξω οτι κανεις λαθος οπως ισως νομιζεις, αλλα για να σου δειξω οτι και αυτες οι ομαδες μια χαρα πανε.
Ενα αλλο πραγμα που κερδιζεις με λιγοτερο ακριβους παικτες, συνηθως μεγαλυτερης ηλικιας, ειναι η εμπειρια. Ειναι μεγαλος παραγοντας, οσο και να τον παραβλεπουν οι περισσοτεροι. Σε ορισμενες μαλιστα νευραλγικες θεσεις, μπορει να κανει τη διαφορα.