BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224298.70 in reply to 224298.67
Date: 8/22/2012 2:22:15 AM
Overall Posts Rated:
190190
Hukli szerintem meglepődött, az U21-es választáshoz képest "kicsivel" aktívabb a topik. Remélem sikerül kialudni a write-only üzemmódot mára.....

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: kaygee

To: Cimi
This Post:
00
224298.71 in reply to 224298.69
Date: 8/22/2012 2:29:00 AM
Overall Posts Rated:
173173
:-)))

Ez az eddigi fejlemények alapján komoly meglepetés.

From: Cimi

This Post:
00
224298.72 in reply to 224298.71
Date: 8/22/2012 2:37:15 AM
Overall Posts Rated:
146146
Biztos utálnak engem:-) . Egyszer majd én is szeretnék kapitány lenni de a kicsiknél csakis.

This Post:
00
224298.73 in reply to 224298.72
Date: 8/22/2012 2:41:00 AM
Overall Posts Rated:
173173
Biztos utálnak engem:-) . Egyszer majd én is szeretnék kapitány lenni de a kicsiknél csakis.

Jaj, te szegény. :-)

Hogy ne búslakodj ezen, én sem kaptam. Nekem csak a nevemmel kampányoltak az előző választási ciklusban, na az is merész volt. A segítőim viszont igen. Bereny-t is megkérdezem, hogy kapott-e. Most már tényleg elkezdett érdekelni. :-)

From: Chosen
This Post:
00
224298.74 in reply to 224298.73
Date: 8/22/2012 2:48:37 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Látom tegnap senki nem bírt aludni. Én is remélem, hogy ma konstruktívabb irányt vesz a választási topik, mert ha így folytatjátok, abból előbb-utóbb anyázás lesz, az meg kinek jó?

From: Chosen

This Post:
00
224298.75 in reply to 224298.45
Date: 8/22/2012 2:48:43 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
ez azért van mert pörkölt egy megosztott személyiség:-) de ilyenek is kellenek nagyon.

Megosztó. A megosztott személyiség az a skizofrén.

This Post:
00
224298.76 in reply to 224298.74
Date: 8/22/2012 2:51:44 AM
Overall Posts Rated:
173173
Azért odáig nem megy a dolog. Írok egy privit, ha nem gond.

From: Cimi

This Post:
00
224298.77 in reply to 224298.75
Date: 8/22/2012 2:53:41 AM
Overall Posts Rated:
146146
Ezt az üzenetet nem is én irtam:-) :-)

This Post:
00
224298.78 in reply to 224298.62
Date: 8/22/2012 5:51:41 AM
Overall Posts Rated:
173173
na ez már tényleg mindennek a teteje. Szerintem Faziból olyan játékos lesz, amelyiket bármelyik válogatott megirigyelné. Hasonló képességű játékost még egyet sem láttam átadón az ő korosztályához hasonlítva sem, tehát egy évvel idősebb játékosokat sem.

Túlmisztifikálod őt is, és a jelentőségét is. Szokás hatalma...

És ezt pont Te hánytorgatod fel nekem. Én megmentettem a külföldiek elől 3,6 misiért( 4. ligás német csapat) és beleáldoztam egy 7-es edzőt 2 misiért és visszaestem az élvonalból a 3- ligába, csak hogy edzhessem.
Pont Te mondasz ilyet, aki még szerintem egy normális válogatott szintet elérhető játékost nem nevelt fel sohasem fiatal korától. Az utóbbi 8 szezonban kit neveltél fel szépen 18 éves korától a válogatottnak?
Egy fillért nem áldoztál egy 18 éves tehetségre, és még egy percet sem az edzésére, ha már itt tartunk.

Te rólam beszélsz? Csak mert nem hiszem el, hogy ez a hozzászólás nekem szól. Már bocs, de saját csapatnál edzeni, azt bárki tudhat, főleg, ha kutyába nem veszi mások véleményét, a válogatott érdekét, a megbeszélt edzést, az U21-es stáb megkeresését, és még sorolhatnám. Neked elmondtuk a kezdetek kezdetén, nem ma, nem tegnap, és nem tegnapelőtt, hogy DH poszton van szüksége rá a válogatottnak. Akkor én voltam a válogatott scout, és én vettem észre hogy a megbeszéltek ellenére mást csinálsz. Ha más lett volna a scout, más veszi észre, ő szólt volna miatta. Te voltál, aki kioktattál, hogy jobban tudod, hogy a válogatottnak mire van szüksége, azóta is a multis DH a hiányposzt, esélyes bedobóból pedig többet is fel lehet sorolni (Szoboszlai, Schar, Gécsek, Menyhért, Skeljo, Gedó, Plotár) és köztük vannak kinti és benti támadásra alkalmasak egyaránt. Akkor most ki tudta jobban? Hidd el, nem érdekel, hogy mennyit fizettél ki érte, és hogy mibe került az edzése, bőven vannak még itt olyanok, akik áldozatot hoztak a válogatottért, a Gécsekért kifizetett csaknem 5 milla csak egy példa. Kezdi magát túl sokszor ismételni a "Fazekas nélkül nincs válogatott" szalag. Van... Emellett a mondatod utolsó része is röhejes, csak én egy rahedli szabadidőt öltem bele levelezésbe, kapcsolattartásba, a kinti fórum szervezésébe, edzéstervezésbe minden korosztályra vonatkozóan. Edzeni lehet, elmagyarázni, megtanítani, elfogadtatni másokkal, mentorálni, na az meló. Ez az amit sosem fogsz tudni fillérekben kifejezni. Nálam is van válogatott játékos, és arra esélyes is, és mielőtt elkezdenél Novákkal jönni, csak szólok, hogy 18 éves kora óta ott vagyok mellette és felügyeltem az edzését. Benne és Csopakiban pedig anyagilag is ott vagyok.

Az U21-ben épp akkor nem volt egy jó center sem, felesleges volt annyira feldobni akkor a dobótávot, mint ahogy kértétek.

Igen, már vártam, hogy mikor leszünk mi a hibásak azért, mert így néz ki.

Ha már itt tartunk, akkor elmondod nekünk, hogy az elmúlt szezon során mennyit fejlődött? Én persze tudom, de ne nekem kelljen elmondani... Segítek, az utolsó állapota, amiről tudott mindenki, az 2012.05.18-án volt, a kinti fórumon, tehát ahhoz képest lehetne viszonyítani.

Csak azt kérném, hogy ne hangozzon el többet, hogy a lengyelekhez vagy a csehekhez jártál edzésiskolába, a magam részéről ez a kampánynak az a része, amit a legkevésbé hiszek el, már csak azért is, mert ha valaki tudja a tutit (jelen esetben csehek és lengyelek), akkor fülét-farkát behúzza, és hasznot húz a nagy titokból magának, nem pedig kiteregeti ország-világ részére. Az ő sikereiknek a letéteményesei bőven 28 év felett járnak, van közöttük 30-as is bőven, egy percet sem kellett ebben az edzésrendszerben tervezni a pályájukat. Tökmindegy, hogy mit vagy mi alapján edzettek korábban, ők is rá fognak arra jönni, hogy túl lassú idős korban a főskill edzés, ezért kell a multi nagyobb részét későbbre hagyni. Rájuk is ugyanazok a játékszabályok és feltételek vonatkoznak, mint ránk.

This Post:
11
224298.79 in reply to 224298.47
Date: 8/22/2012 5:51:44 AM
Overall Posts Rated:
2828
Ezt a levelet én is megkaptam:
Elnézést ha zavarlak.

Csak azért írok neked, mert szeretnék elindulni a kapitány választáson.
Ehhez- a kapitányi munkához, majd kellenének nekem megbízható stáb tagok, és én többek közt rád is gondoltam...
:)

Nem nagy mennyiségű munkáról lenne szó, csupán levelezés, edzésprogram áttekintés és egyéb más taktikai segítségekre. Minden stábtagnak más terület, igazi csapatmunka.

Mondtam hogy segítek ha kell, erre ahogy nézem nem szerepelek a stáb tagok közt amivel semmi probléma, de ha nem olvasok most utána, lehet leadom pörköltre.
Nem véletlen 10+ stábtag...
Okos gondolat volt így szavazatot "szerezni" de talán túl sok helyre küldte el..

This Post:
00
224298.80 in reply to 224298.79
Date: 8/22/2012 6:05:13 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Nocsak, nocsak... Kösz az infót.

HUNGARY!