Usput da se vratimo malo na fudbal.sta kazete na mec sa hrvatima.Iskreno ja sam ocekivao da ce nasi mnogo slabije odigrati.Prakticno hrvati nisu imali neke opasne sanse.Nego eto to nase neiskustvo.Videlo se da su i oni pod pritiskom.Nije to bio najbolji fudbal koji oni mogu da igraju.mogli su mnogo bolje.Ja sam zadovoljan nasom igrom pogotovo s obzirom na sastav koji je mihajlovic izveo.Ej bre radovanovic na modrica.doduse nzm ko je taj covek prvi put cujem za njega mozda je dobar.ali ne moze on takav da se nosi sa silolm poput modrica.Takodje mislim da je sve sokirao sto je stavio debelog stevanovica umesto tadica.Gledao sam ga uzivo i decko ama uospste nije za reprezentaciju.Msm na stevanovica.Ulaskom tadica je tim postao ofanzivniji.Pretera ga miha i msilim da je bio red da ode.Sve je kul to podmladjivanje ali ja sam ipak za veterane.Vratio bi vidica(kada bi i on sam pristao),krasica,stankelu,kuzmanovica,jovanovica i ja bi licno doveo clea.Moze da igra i ja nisam za to da stranci budu u nasoj reprezentaciji.Ali nam je igrac tog kalibra neophodan.a i gotovo da polovina ako ne i i vise reprezentacija u danasnje vreme u svom nacionalnom timu ima dosta ,,stranih" drzavljana.Onom djuricu i ignjovskom pogotovo svaka cast.I matic je rekao da bi se vratio u repku ali miiha valjda oce da mu se ovaj izvini.Nece preko svog ponosa.Matic je po meni stvarno kvalitetan i neophodan za nas vezni red.Cak iako se u tim vrate veterani.Sve vise verujem da u pricu da miha dobija kesh da gura te klince da se prodaju u inostranstvu.Znate vec sta ocu da kazem.Jbg ovako ne ide.ipak svaka cast nasim momcima koji su hrabro izrdzali taj teret i priveli utakmicu kraju.Hrvati zaista zasluzuju to 9mesto na fifinoj rang listi.I njihov fudbal je sve bolji i bolji.