BuzzerBeater Forums

Eesti - III.8 > 24. hooaeg

24. hooaeg

Set priority
Show messages by
From: algloom
This Post:
00
243717.70 in reply to 243717.69
Date: 8/31/2013 4:00:13 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ongi põhihooaeg läbi. Kõik play-off'ideks valmis? Põnevad mängud seisavad ees.

PS. Trailblazer, tuletan meelde, et ootame kõik huviga uusi ennustusi. :D

This Post:
11
243717.71 in reply to 243717.70
Date: 9/1/2013 8:58:43 AM
BC Rajaleidjad
III.6
Overall Posts Rated:
3232
BC Amööb vs BC Võiste Sopsud
Selle paaris lähevad vastamisi põhihooajal võitmatuks jäänud Amööb ning üsna vastuolulise hooaja teinud Võiste Sopsud.
Amööb tundub põhihooaja tulemusi vaadates teistest selgelt tugevam, ainult Santlaager suutis ühes mängus väärilist vastupanu osutada. Amööb peab nendes play-offides kandma tiitlisoosiku rasket koormat - seda näitab ka manageride vaheline küsitlus, et kes paneb 24. hooaja kinni. Aga mis on Amööbi saladus? Pakun, et Amööbi manager tunneb lihtsalt Buzzerbeaterit üsna hästi, sest pealtnäha ei ütleks, et Amööbi mängumehed oleks teistest niivõrd paremad. Amoeba on komplekteerinud korraliku pingi, kõigil poistel on mänguvorm väga hea või eeskujulik ja taktikaliselt mängib meeskond alati väga hästi. Ja tundub, et ka õnn eelistab Amööbi, sest mängus Santlaagri vastu tegi Amööb ulmelise, lausa uskumatu lõpu, kus õnnel oli kindlasti suur osa. Keeruline on välja tuua seda ühte võtmemängijat, sest tegijaid on tõesti mitu: de Tena (VT) on hooaja lõikes resultatiivseim mees, kes on eriti terav kolmese joone tagant; Schoppert (MJ) juhib liiga söötude edetabelit keskmiselt 8,8 sööduga mängus; lauas teevad alati puhta töö Nikonov ja Dixneuf.

Mõni võibolla kannaks meie liiga dinosauruse Võiste kohe maha, kuid ma nii ei arva. Põhihooajal oli probleeme, kuid praegu on meeskond terve ja valmis end tõestama. Võistel on liiga TOP10-s oma mängijad sees nii punktides, lauapallides ja söötudes. Pean Võiste hetke kõige olulisemaks relvaks tagamängijate paari Lemoine ja Tabak. Viimase kohta võiks juba kasutada väljendit "elav legend", sest on juba 36 aastane, kuid on kogu karjääri vältel hullu pannud. Tabak on Võistega liitumisest saadik 23. hooajal näidanud üldse oma karjääri parimaid tulemusi ja usun, et sellise kogemusega mängijad play-offides kehvemini ei esine. Veel niipalju fakte, et Tabak on 8 korda kolme erineva tiimiga liiga meistriks tulnud, korra on ta isegi võitnud Montenegro rahvuskarika 16. hooajal. Tüübil on seljataga juba 50 play-offi mängu, kus ta keskmine on 16,3 mängu. Korvi all on Võistel varuks Fugate nimeline mürakas, kes on korduvalt valitud liiga MVP valimisel TOP10-sse. Arvan, et Võiste hetke suurim nõrkus võrreldes Amööbiga on üsna lühike pink, ma ütleks et arvestatavaid mängumehi on ainult 5-6 tükki.

Ennustan: Oma kogemuse järgi ütlen, et head pingimehed mängivad suurt rolli. Kaks hooaega tagasi olin samade põhimeestega siin liigas ja sain suuri kaotusi ning langesin välja. Ühe eemaloldud aja jooksul lahendasin oma varumeeste probleemid ja nüüd uuesti samas liigas olles olen saanud palju edukamalt hakkama, kuigi põhimehi pole edasi treeninud. Seega - Amööb võidab tänu tugevamale pingile, kuid pakun et neljanda veerandini kulgeb asi võrdselt. Amööbi Nikonov saab Võiste Fugatega hakkama, mõlemalt meeskonnalt usun vägevat viskekontserti, sest kolmese tagant oskavad mõlemad paugutada. Viimasel veerandajal on äkki mõni Võiste mees veaprobleemiga ja pole väärilist asendust pingilt võtta. Amööb võidab umbes 10 punktiga.

This Post:
00
243717.72 in reply to 243717.71
Date: 9/1/2013 10:04:23 AM
BC Rajaleidjad
III.6
Overall Posts Rated:
3232
BC Santlaager vs BC Mustjõe Mustad

Selles paaris lähevad vastamisi liiga dinosaurus Santlaager ja liiga uustulnuk Mustjõe.

Santlaager: Meeskonna absoluutne staar on viskekuningas Ivan Žarkov, kelle puhul on tavaline, et ta viskab üle pooled Santlaagri punktid. Korvialust kaitsevad väga hästi Rezza ja Lapinaitis. Santlaager mängib alati kannatlikult, Žarkov leiab hea viskekoha ja viskab 50% tõenäosusega sisse. Kolmesed lähevad 40% täpsusega. Santlaagril on koduväljaku eelis ning sel hooajal sai temast kodus ülinapilt jagu ainult Amööb.

Mustjõe Mustad: Mustjõel on ka oma staar Ian McNeill (SÄ), kellele võib Mustjõe panna kõik lootused. Paraku on rohked minutid mehe mänguvormi alla viinud, peale selle on Santlaagri sisemine kaitse väga kõva. McNeill on statistika järgi Santlaagri vastu visanud kahes mängus 14 punkti, kuigi hooaja keskmine on tal 22,5 punkti. Mustjõe, kes muidu on taktikaliselt alati 2-punkti alasse söötnud, peab nüüd tõsiselt kaaluma, kas Santlaagri vastu on mõtet minna seda teed. Mulle tundub, et see oleks piltlikult öeldes peaga vastu seina jooksmine. Igatahes Mustjõe peab selleks mänguks sõjaplaani palju põhjalikumalt läbi mõtlema, sest Žarkovi (VT)pidurdamiseks peab midagi ette võtma, muidu ta lihtsalt laob 50+ punkti ära.

Ennustan: Pole kahtlustki - Santlaager on Mustjõele liiga ebamugav vastane ning ma ei näe võimalustki, et Mustjõe võiks üllatada. Mänguseisu ei julge pakkuda, sest võimalik et Santlaager ei pane mängus kõike välja.

This Post:
00
243717.73 in reply to 243717.71
Date: 9/1/2013 10:22:48 AM
Overall Posts Rated:
7676
Peab sind veel kord kiitma, väga hea töö! Nõnda põhjalikku analüüsi poleks oodanudki, kuid väga mõnus (ja kasulik) lugemine oli. Paneks kohe mitu plussi/palli, kui saaks.

Keep up the good work. :)

This Post:
00
243717.74 in reply to 243717.73
Date: 9/1/2013 10:49:18 AM
BC Rajaleidjad
III.6
Overall Posts Rated:
3232
Kedre vs konguta

Selles paaris lähevad vastamisi eelmise hooaja finalist, selle hooaja SUURE 8 parim meeskond kedre ja väga napilt play-offi jõudnud bc konguta.

Kedre: 21. hooajal langes kedre välja play-offi esimeses ringis, 22. hooajal jõudis ta välja poolfinaali, 23. hooajal kaotas ta finaalis - kas kedre suudab jätkata mustrit, mis ütleks, et nüüd võiks tulla see kauaoodatud võit? Igatahes kedre manager siider ei istu niisama, vaid on mõned päevad tiimi ostnud 2 kolli keskmängija Kotakise ja viskava tagamängija Appia. Ülemineku tõttu on nende poiste vormid veidi alla läinud, kuid usun, et see neid ei peata. Ilma nende meesteta oli kedrel juba täiesti arvestatav tiim, nüüd aga on nad ohtlikud iga taktikaga mängides. See teeb nad eriti ebamugavaks vastaseks, sest väga raske on ennustada, mis taktikaga siider play-offides välja tuleb. Põhihooajal mängiti ründes ainult aktiivset liikumist.

Konguta: Huvitav on see, et konguta on siin liigas alates 22. hooajast ja alati on ta jõudnud play-offi ning alati on ta vastaseks olnud kedre ja mõlemad 2 kaks varasemat play-offi kohtumist on ta kaotanud :D Seekord on siis kolmandat korda sama vastasseis. Kongutal midagi lihtsat ei ole oodata. Kuigi konguta on kedre järel meie liiga suurim palgamaksja, siis jaguneb see nuts ainult 6 mängija vahel ära. Suur koormus on mehed ära väsitanud ja ja vormid alla viinud. Olematu pingiga on äärmiselt raske igale mängule vastu minna. Konguta on nagu Portland Trail Blazers NBA-s eelmisel hooajal, kui põhiviisik oli liiga tugevamaid, kuid nõrgad vahetusmehed nullisid kogu asja lõpuks ära. Veaprobleemi sattumine ei ole ka kongutale võõras.

Ennustan: kedrel on koduväljaku eelis ja sel hooajal on ta koduväljakul kaotanud ainult Santlaagrile. kedre koosseis on hirmuäratavalt kõva, kui statistikat ja mustreid uskuda, siis tähtede seis ja muud kosmilised värgid soosivad ka igati kedret :P Ma näen, et kongutal pole lootustki ja peab juba kolmandat korda järjest play-offide esimeses ringis kedrele alla vanduma.

This Post:
00
243717.75 in reply to 243717.74
Date: 9/1/2013 11:27:53 AM
BC Rajaleidjad
III.6
Overall Posts Rated:
3232
BC Rajaleidjad vs Heili Basket

Taaskord on vastamisi juba iidsetest aegadest tuttavad BC Rajaleidjad (ehk mina) ja Heili Basket.
Kuna enda mängu on ikka nii raske ennustama hakata, siis pillun lihtsalt huvitavaid fakte :D

• Heili on Buzzeris alates 6. hooajast, Rajaleidjad on Buzzeris alates 7. hooajast, ehk siis praegu läheb mul seitsmeteistkümnes.
• Heili ja Rajaleidjad olid 5 hooaega (hooajad 10-14) liigakaaslased III.16-s. Omavahel kohtuti 5 korda ning kõik tolleagsed mängud võitis Heili, mu kõige väiksem kaotus oli 14 punktiga :P
• Siin liigas oleme konverentsikaaslased ja mina võitsin esimese omavahelise kohtumise, Heili teise.
• Rajaleidjate koosseisus on selline mees nagu Sylvain Colas, kes liitus tiimiga 11. hooajal. See tähendab, et ta mängis oma karjääri alguspäevil Rajaleidjate koosseisus Heili Basketi vastu mitu korda. Nüüd oma karjääri lõppfaasis on ta uuesti Heili vastu mängida saanud ja ta nägi lõpuks ära selle ajaloolise võidumängu 15.06.13, kui Rajaleidjad sai esimest korda ametlikus kohtumises Heilist jagu. Colas panustas võitu 17 lauapalli ja 11 punktiga.

Kokkuvõttes esimest play-offide ringi: tulemas on 2 põnevat mängu - Rajaleidjad vs Heili ning Amööb vs Võiste Sopsud. Rajaleidjad ja Heili mängus on kõik võimalik, sest tiimid on väga võrdsed. Amööb on Võiste vastu soosik, kuid mulle tundub, et Võiste võib tõesti üllatada. Mu ennustus, et Amööb võidab põhines mu loogikal, mis võib Võistet alahinnata. Võiste võib olla palju paremas hoos kui kõrvaltvaatajana arvan. Võiste manager on väga kogenud ning eks näeb, mis salaplaan tal varuks on. Ülejäänud kaks mängu võidavad Santlaager ja kedre.

This Post:
00
243717.76 in reply to 243717.75
Date: 9/1/2013 12:53:08 PM
Overall Posts Rated:
7676
Nõustun, kedre ja Santlager on oma paarides kindlad soosikud. Kui just midagi metsikut ei juhtu, peaks neil kohad poolfinaalides kindlad olema. Nõustun ka sellega, et teised kaks paari on tasavägisemad. Otse loomulikult loodan ise Võiste vastu võitu, eelmisel hooajal pidin juba veerandfinaalis kaotama (tol korral küll Santlagerile), enam ei taha. Paaris Rajaleidjad ja Heili Basket ennustan võitjaks Rajaleidjaid - kodus suutsin neid ainult 5 punktiga võita (mõl. mängisime normaliga), Heilist sain veidi suuremalt jagu (ka kodus mängides, kuid mina rahuliku ja tema normaliga mängides). Nojah, see pole küll mingi absoluutse tõe allikas (iga mäng on ju ikkagi erinev), kuid midagi ikka.

Igal juhul kõigile edu mängudeks ja jääme põnevusega ootama, mis sest kõigest välja tuleb!

Ning veel kord, Trailblazer, hea töö!

This Post:
00
243717.77 in reply to 243717.76
Date: 9/1/2013 12:56:39 PM
Overall Posts Rated:
7676
Vaatan, et Võiste ja Santlager pole sugugi ainsad kogenud BB-hundid meie liigas. Rajaleidjad ja Heili ka juba pika ajalooga klubid. Mina olen selle kõrval alles päris roheline, kuigi endalgi juba üle aasta mänge ja muid tegemisi selja taga.

From: Võiste

This Post:
11
243717.78 in reply to 243717.77
Date: 9/2/2013 10:05:41 AM
BC Võiste sopsud
II.3
Overall Posts Rated:
4040
Aga vaata kuhu oled juba välja jõudnud. Kiitu väärt.

This Post:
00
243717.79 in reply to 243717.78
Date: 9/2/2013 10:59:58 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ei saa tõesti kurta.

This Post:
00
243717.80 in reply to 243717.72
Date: 9/2/2013 11:33:52 PM
BC Santlager
III.1
Overall Posts Rated:
1919
Jep! Mängu taktikat on võimalik muidugi ettearvata aga eks ole mul ka olemas mõned üllatused!

Advertisement